Şimdi Ara

Gürcistan veya Bulgaristan'dan İphone almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gürcistan veya Bulgaristan'dan iphone almak mantıklı mı? Bazılarından duyuyorum işlem vs oluyormuş, öyle satıyorlar pek almayın diye. Doğru mudur ? Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ?

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Alınır işlem dedikleri vergi iadesi alabilmek için tax free belgeleri doldurmaları gerekiyor isterseniz vergi iadesi almayabilirsiniz de. Ama TR imei kayıt ücreti ödenmesi gerekiyor 20 bin tlcik Ben olsam alırdım yanımda eski küçük bir android cihaz da gezdiririm hotspot ile iphone bağlarım alo demeye de android kullanırdım böylelikle 20 Bin tl ödemeye gerek kalmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    İşlem derken o anlamda bahsetmedim. Cihaza direkt müdahale edildiğini duydum. Evet, kayıt yapmcm. Android ile veya esk iphone ile icloud üzerinden yapıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım bilindik teknoloji firmaları var onlardan aldığınızda sorun yaşamazasınız Mesela TR de Vatan Teknosa gibi mağazalar Gürcistanda Zoomer mağazası gibi yerler var oralardan alın mahalle telefoncuları gibi küçük işletmelerden alınmamalı

Açıkçası Gürcistan'da ki Apple Store'den almayı planlıyorum ama yine de bu durum biraz canımı sıkmadı değil.

Benimde merak ettiğim konulardan biri buydu dediğiniz gibi sağlam firmalardan almak daha mantıklı kaldı ki yeni cihaz herhalde hemen değişim tamir vs olmaz diye düşünüyorum tax free ile uyguna gelecek gibi duruyor

App storedan alacaksanız hiç sorun olmaz hocam zaten
    Alır almaz cihazı test edin bir sıkıntısı var mı yok mu faturalarını saklayın. Bır sorun olmaz da zaten ne olur ne olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristan'dan PS 5 almak
    2 yıl önce açıldı
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.