Bildirim
Gürcistan veya Bulgaristan'dan İphone almak ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alınır işlem dedikleri vergi iadesi alabilmek için tax free belgeleri doldurmaları gerekiyor isterseniz vergi iadesi almayabilirsiniz de. Ama TR imei kayıt ücreti ödenmesi gerekiyor 20 bin tlcik Ben olsam alırdım yanımda eski küçük bir android cihaz da gezdiririm hotspot ile iphone bağlarım alo demeye de android kullanırdım böylelikle 20 Bin tl ödemeye gerek kalmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşlem derken o anlamda bahsetmedim. Cihaza direkt müdahale edildiğini duydum. Evet, kayıt yapmcm. Android ile veya esk iphone ile icloud üzerinden yapıcam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım bilindik teknoloji firmaları var onlardan aldığınızda sorun yaşamazasınız Mesela TR de Vatan Teknosa gibi mağazalar Gürcistanda Zoomer mağazası gibi yerler var oralardan alın mahalle telefoncuları gibi küçük işletmelerden alınmamalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkçası Gürcistan'da ki Apple Store'den almayı planlıyorum ama yine de bu durum biraz canımı sıkmadı değil.
-
Benimde merak ettiğim konulardan biri buydu dediğiniz gibi sağlam firmalardan almak daha mantıklı kaldı ki yeni cihaz herhalde hemen değişim tamir vs olmaz diye düşünüyorum tax free ile uyguna gelecek gibi duruyor
-
App storedan alacaksanız hiç sorun olmaz hocam zaten
Alır almaz cihazı test edin bir sıkıntısı var mı yok mu faturalarını saklayın. Bır sorun olmaz da zaten ne olur ne olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- gittiğin yolu kaydetme programı
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- airpods buldum nasıl kullanırım
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- iphone sistem verileri silme
- iphone 16 renk
- format nasıl atılır
- ıphone 17
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X