Arkadaşlar Merhaba, Bulgaristan Playstation 5 getirmeyi planlıyorum. Her ay bir ya iki hafta sonu gidip dönüyorum. Bazen aracımla bazen de otobüs ile. Amacım genel bir ticaretten öte kendi ürünümü bedaya getirmek ve pandemi dolayısı ile aracamı kullanma isteğim. Digital edition 800 Bulgar levası yani bu günkü kurla 3700 tl gibi. Türkiye fiyatı tahminen 7200 olacak diye okudum. Bu ürünü 4750 Tl gibi getirsem alıcı bulabilir miyim. Önerilerinizi bekliyorum. Uluslar arası garanti var mı şuan bilmiyorum. Ancak önemli bir sorun olduğun da giderken götürür sonraki gidişimde geri getirim. Tabi kısa bir süreç olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtpX -- 8 Aralık 2020; 18:53:22 > |
Bulgaristan'dan PlayStation 5 Getirmek
PlayStation 5 oyun konsolunu Bulgaristan'dan satın almayı düşünüyorsan, bilmen gereken birkaç önemli husus vardır.
Bulgaristan PlayStation 5 Fiyatı
PlayStation 5'in fiyatı Bulgaristan'da modele ve satıcıya bağlı olarak değişebilir. Genelde, standart sürümün fiyatı yaklaşık 500 BGN iken, dijital sürümün fiyatı yaklaşık 400 BGN'dir. Bununla birlikte, özel sürümler veya paketler daha yüksek fiyatlı olabilir.
PS5 Bulgaristan Fiyatı
PS5 Bulgaristan fiyatı, ülkedeki ithalat vergileri ve nakliye masrafları gibi ek maliyetleri içerebilir. Bu nedenle, konsolu satın almadan önce tüm masrafları göz önünde bulundurman önemlidir.
Bulgaristan PlayStation 5
Bulgaristan'da PlayStation 5'i resmi Sony bayilerinden, elektronik mağazalarından veya çevrimiçi perakendecilerden satın alabilirsin. Ancak, güvenilir bir satıcıdan satın alman ve konsolun garantili olduğundan emin olman önerilir.
PlayStation 5 Bulgaria
PlayStation 5 Bulgaria, Bulgaristan'daki resmi PlayStation web sitesidir ve oyun konsolu hakkında bilgi, haber ve güncellemeler sağlar. Ayrıca, Bulgaristan'daki yetkili satıcıları da bulabilirsin.
Bulgaristan'dan PS5 Getirmek
Bulgaristan'dan PS5 getirmek için konsolu bir Bulgaristan satıcısından satın almalı ve Türkiye'ye gönderimini ayarlamalısın. Ancak, ithalat vergileri ve nakliye masraflarını göz önünde bulundurman gerektiğini unutma.