Şimdi Ara

Bulgaristan' dan Playstation 5 Getirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
9
Favori
35.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Ürüne güven ise sony üretti
    Mağazaya güven ise Bulgaristan faturalı
    Yok konu bana güvense :)
    Öncelikle İstanbul içi elden hatta isteyene evden teslimat. Aç gör dene al git (yap işlet devret gibi)
    Gelirken tatlı falan getirin eliniz boş gelmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FtpX kullanıcısına yanıt
    gideceginiz zaman beni ilk haber vereceginiz kisiler arasina eklerseniz sevinirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alırım.

• Ben de alirim aninda :)

• 7000 TL civarında satacaksanız almayayım şayet forumda bir iki arkadas 7000 TL biçti gerek tok. Uyguna tutarsanız ben de isterim.

• Hocam cd li sürüm gümrük muhafiyetine uymuyor. Digital sürüm getirmeye çalışacağız. Fiyat için düşüncemiz 5000 tl. Ürünün bize maliyeti şu anki leva kuru ili 3800 tl civarı. Kendi dışımızda akraba eş dost yanına vereceğiz. Onlara da tarzına göre rakı, seccade :) falan hediye ederiz. Maliyet bize 4000 olur. 1000 tl kar ederiz ürün başına. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın.

En büyük sorun stok yok. Ön siparişte kimlik getiren bir tane almış. İlk partide ve ya ön siparişte alacağım diyen varsa beni beklemesin.

Ben bile kendimi beklemedim ve MediaMartkan ön sipariş verdim :) nede olsa sizden çıkartırım parayı diye ümit ediyorum.

Kasım sonu tekrar gideceğiz. Aralıkta tekrar gideceğiz. Anlık durumu buradan yazacağım. Malı elinize almadığınız sürece hiçbirşeyin garanti olmadığı unutmayın. Sonra kulaklarım çınlamasın.

İyi pazarlar hepimize

• FtpX kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar özelden ne zaman gelecek ve ya ne kadar gibi sorular geliyor. Alıntıladığım mesajım cevap niteliğindedir.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: FtpX

Arkadaşlar özelden ne zaman gelecek ve ya ne kadar gibi sorular geliyor. Alıntıladığım mesajım cevap niteliğindedir.

Saygılarımla

Nerden yola çıkacaksınız?

Seyahatinize dahil olabilirim aracımla. Tekirdağ da yaşıyorum.

En büyük sorun, Bulgaristan marketlerini cihaz geldiğinde arayıp teyit almak lazım. Oraya gideriz, ellerinde kalmaz kötü olur. Rezerve ettirmeye çalışsak, edeler mi meçhul.

• Hocam benim de en merak ettiğim konulardan birisi bu idi. Bulgaristandan PS 5 getirmek. Dediğiniz gibi gümrükte çalışan arkadaşım var ona sordum 430 avro bedeli o da teyit etmişti onda da sorun yok bazı arkadaşlar niye dillendiriyorsunuz demişler de gayet yasal bir durum bir sıkıntı yok. Benim merak ettiğim ise Bulgairstan ne kadar güvenli? Kap kaç olayları vs sıklıkla yaşanıyormuş . Gerçi siz tecrübelisiniz sanırım en azından nereye gideceğinizi ne yapacağınızı az çok bilirsiniz. Bİr de duty free imkanı olsa ürün daha da ucuza gelmez mi? Şöyle ki aralık ayında kısmet olursa yeşil pasaport alma hakkım doğacak, böylece benim de aracımla gidip hem şöyle oraları vizesiz görüp hem de ps 5 getirme arzum var. Bu noktada acaba Yunanistan da iyi bir tercih olabilir mi diye düşündüm.

• Kapıda sıkıntı çıkarmasınlar?  Te be elinde eep PS5 ilen dönüyon? ayırdır sen nabün be yaaa? diye sormasınlar sakın 

• dijital versiyon tüm dünyada %15 üretilmiş burda alıp satabilecegini sanıyor

komedi

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Nesi komedi anlamadım

• yurt dışında avrupa da yaşanlar sırada bekler iken nasıl/nereden almayı düşünüyorsunuz. bende almak istiyorum yurt dışından ondan soruyorum

• Ben de alirim

• Bende Bulgaristan dan almak için bekledim ama henüz Bulgaristan da stoklara girmedi Playstation 5. Tüm Dünya da PS5 stoklarında sıkıntı varken sen Bulgaristan dan peynir ekmek gibi PS5 getirebileceğine inanıyor musun ? Bizde sürekli gidiyoruz Bulgaristan`a. Sen önce kendine alacak PS5 bul, ondan sonra getirir TR de satarsın. Gelecek yaza kadar PS5 bulmak tüm Dünya da sıkıntı olacak. Hele Bulgaristan gibi, amazon vs gibi firmaların bile olmadığı küçük ülkelerde stok sıkıntısı daha fazla olacaktır. Ben 1 aydır takip ediyorum Bulgaristan dan ön sipariş açan site yok.

• Malesef yanlisin var, on siparis acmis site mevcut bulgaristanda.

• hagiosmann kullanıcısına yanıt

Adam soru sormuş en doğal hakkı bu. Bence sizin öfkeniz soruyu sorana karşı olmamalı sorma nedenine olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Adam soru sormuş en doğal hakkı bu. Bence sizin öfkeniz soruyu sorana karşı olmamalı sorma nedenine olmalı.

Öfkem zaten nedenine. Daha önceki yasaklar 1000 defa sorulan şeyi 1001. defa soranlar yüzünden geldi. Bu da öyle olacak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.