Bulgaristan' dan Playstation 5 Getirmek (3. sayfa)

-
-
2.parti ne zaman gelecekmiş, bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık ayı 2.parti gelecekse gidip alabilirim aslında
Türkiye halkının özeti senin gibi bir insan olabilir.
-
Hocam 800 leva kesin fiyat mı
Dualsense ne kadar acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 22 Kasım 2020; 18:49:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -RAULTürkiye halkının özeti senin gibi bir insan olabilir.
kendini tarif etmişsin. doğruyu söyledim, kovun bakalım...
-
Tabi kimse bilmesin öğrenmesin yöntemini de senin gibiler nevaleyi götürsün derdiniz bu. Sarı siteye girin bakın 13 bin 14 bin fiyat yazan ahlaksızlarla dolu. Bunlar işi biliyor tabi
Kendim getiremesem bile imkanı olanlara yol göstermeye çalışıyorum bilgim dahilinde.
@enesdurgun İlk parti bu fiyattan satıldı. Değişeceğini sanmıyorum. Cd li süürm de 1000 levaydı. Dualsense yanlış değilsem 139 leva.
shop4tr diye bir site var. Oradan dual sense alan arkadaşlar var. TR ye gönderim de yapıyor diye biliyorum.
@ECBalaban Aralığın 2. yarısı noel öncesi ikinci parti dağılacak diye yorumlar var ama doğrusunu Sony bilir :)
-
Teşekkürler hocam shop4tr dualsense yaklaşık700 lira ediyor Bulgaristan dan 650 TL bir tanıdığa aldıracağım bende ama bir türlü kaç leva olduğunu bulamamıştım
50 tl için tanıdıkla uğraşma. Ver gelsin shop4tr den :))
-
Öyle yapıcam büyük ihtimalle
Bu plesio Türkiye ye gönderim yapıyormu acaba
Yok hocam yapmıyor.
-
Teşekkürler hocam
Hocam merhaba. bende ps5 almak istiyorum sizden eğer mümkünse. Ne zaman bulgaristandan getirebilirsiniz?
-
Arkadaşlar bu shop4tr hangi ülkeden hizmet veriyor. Siparişlerde amazon gibi baştan vergiyi vs tahsil ederek mi gönderiyor? -
arkadaslar bulgaristana gidip almayi planlayan varsa beraber gidebiliriz yesil pasaportum var giris cikis nasil oluyor tam olarak bilmiyorum.
Malesef vergiyi almiyor turkiyeye girince sen öduyorsun -
Arkadaşlar benim arkadaş her sene 2-3 kere bulgaristana gidiyor. Orada ucuzsa 1 tane daha alayım diyorum. Nasıl olur acaba ? Parayı vereceğim, oradan alıp gelecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X