Şimdi Ara

Bulgaristan' dan Playstation 5 Getirmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
9
Favori
35.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu amacının dışına çıkıyor gibi.

Bu konudaki muafiyet ticaret bakanlığı tarafından açıklanmış durumda.
    Devletin böyle şeylerden haberi benim yazmamla değil, izinli dahi olsa getirilen eşyaların istatistiğini tutarak oluyor.

Özetle Bulgaristan'da ön sipariş açıldı. İkinci parti için de ön sipariş toplanıyor. Kendi imkanı ile alacak olan var ise plesio.bg firması ile irtibat kurabilir. Ancak firma ödemenin tamamını istiyor. Oradaki overgame gibi düşünebilirsiniz. Mağazaları sofyada.

Konu içerisinde diğer mesajlarımda zaten ön sipariş yetişme ihtimali yok diye belirtmiştim. Stoklar rahatlar tr 7000 verene kadar 5000 tl ye almış olursunuz. Herkes mutlu olur du düşüncem.

İlerleyen günlerde yine bilgi vermeye çalışırım.

Genel bir stok sorunu olduğunu zaten aşikar. Aceleniz var ise Türkiyeden alın derim. Ben öyle yaptım.

Saygılar.

Bulgaristan' dan Playstation 5 Getirmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FtpX kullanıcısına yanıt

2.parti ne zaman gelecekmiş, bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayı 2.parti gelecekse gidip alabilirim aslında

• hagiosmann kullanıcısına yanıt

Türkiye halkının özeti senin gibi bir insan olabilir.

Hocam 800 leva kesin fiyat mı
    Dualsense ne kadar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 22 Kasım 2020; 18:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Türkiye halkının özeti senin gibi bir insan olabilir.

kendini tarif etmişsin. doğruyu söyledim, kovun bakalım...

• Tabi kimse bilmesin öğrenmesin yöntemini de senin gibiler nevaleyi götürsün derdiniz bu. Sarı siteye girin bakın 13 bin 14 bin fiyat yazan ahlaksızlarla dolu. Bunlar işi biliyor tabi

• Kendim getiremesem bile imkanı olanlara yol göstermeye çalışıyorum bilgim dahilinde.

@enesdurgun İlk parti bu fiyattan satıldı. Değişeceğini sanmıyorum. Cd li süürm de 1000 levaydı. Dualsense yanlış değilsem 139 leva.

shop4tr diye bir site var. Oradan dual sense alan arkadaşlar var. TR ye gönderim de yapıyor diye biliyorum.

@ECBalaban Aralığın 2. yarısı noel öncesi ikinci parti dağılacak diye yorumlar var ama doğrusunu Sony bilir :)

Teşekkürler hocam shop4tr dualsense yaklaşık700 lira ediyor Bulgaristan dan 650 TL bir tanıdığa aldıracağım bende ama bir türlü kaç leva olduğunu bulamamıştım

Öyle yapıcam büyük ihtimalle

Bu plesio Türkiye ye gönderim yapıyormu acaba

• Yok hocam yapmıyor.

Teşekkürler hocam

• Hocam merhaba. bende ps5 almak istiyorum sizden eğer mümkünse. Ne zaman bulgaristandan getirebilirsiniz?

• Arkadaşlar bu shop4tr hangi ülkeden hizmet veriyor. Siparişlerde amazon gibi baştan vergiyi vs tahsil ederek mi gönderiyor?
  • arkadaslar bulgaristana gidip almayi planlayan varsa beraber gidebiliriz yesil pasaportum var giris cikis nasil oluyor tam olarak bilmiyorum.

• Malesef vergiyi almiyor turkiyeye girince sen öduyorsun
  • Arkadaşlar benim arkadaş her sene 2-3 kere bulgaristana gidiyor. Orada ucuzsa 1 tane daha alayım diyorum. Nasıl olur acaba ? Parayı vereceğim, oradan alıp gelecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.