Şimdi Ara

Gürcistan(Batum)dan Telefon Almak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gürcistandan telefon alma düşüncesindeyim bilgisili olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi merak ettiklerim

1:Tax free iadesi ne kadar?

2:Taksit oluyor mu

3:Garanti durumu nasıl oluyor?

• Bende merak ediyorum açıkçası, bu sahibinden.com yada facebook üzerinde gürcistandan adrese teslim telefon getirdiğini iddaa eden arkadaşlar sayfalar var. Kayıtlı diyorlar birde. Alışveriş yapanlar var mı? Varsa sorun yaşadılar mı?

İlgili Link
    https://www.facebook.com/iphonemobilecel/?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahandevrim -- 10 Kasım 2016; 2:22:13 >
  • güncel fiyatları nereden bulabilirim?
  • tolgahandevrim kullanıcısına yanıt
    Ben Gürcistan Batumda yaşıyorum kardeş burada telefon ucuz,ama bu ucuzlukta en tepe model telefonlardan alırsan daha çok karın oluyor.Tax free ile 1200-1300 tl karla alıyorsun. Ama dediğim gibi bu en tepe modellerden alırsan oluyor yoksa orta segment bir telefon alirsan pek bir karın olmuyor bizim ülkeye nazaran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üstteki arkadaş bi facebook linki vermiş Gürcistan da telefon satıyor diye, gerçeklik payı nedir sizce bide havale eft diyor ne kadar güvenilir acaba bilginiz yada yorumunuz varmıdır?

• Batumda ucuza telefon yok max kdv iadesi ile 200 300 lira oynar o da batumdan almaya degmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.