Şimdi Ara

BAU TIP NASILDIR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyla alakam olduğu için mesaj atma gereği duydum kendimce.

YGS den sonra BİSEP e başvurmuştum ve mülakata gitmiştim mülakattan hemen öncede PROF. Türker KILIÇ hocayla beyin ameliyatına girmiştik başbaşa. Gerçekten mükkemmel bir insan ( BAU TIP Dekanı ) 2-3 yılda bau TIP ı hayal bile edilemeyecek bir düzeye getirdiği aşikar. %100 burslu öğrencileri ilk 1000 den alması yurtdışı imkanları vs gerçekten çok etkileyici. Dün işte bursla ilgili belgeyi almak için BAU beşiktaş kampüsüne gittim 8+1 yıllık eğitim bursu , washington dc de hazırlık okurkenki eğitim bursu + özel ilgilenmek için verilen mentorlar + 3 yıl içinde en az 2 bilimsel makalede yer almak sözü karşılığında ( ki bu benden beklentileri de sonuçta gene bana büyük bir yarar sağlayan bir şey karşılığında verdiğin şeyden ziyade sana bunlar hep + olarak geri geliyor ) beklentisiyle bana bursu verdi saolsun Türker hoca. ilk açıldığı senelerdede türkiyede ilk 3 ten bir çocuk falan almışlardı yanılmıyorsam bu vaatlerle. Ve şuan o çocuğun bir makalesini falan gördüm vaatlerini vermişler kısacası anladığım kadarıyla. Ancak benim yıllardır hedefim ege tıp. ve mf3 te 2047. oldum bir aksilik olmassa oraya da giricem yüksek ihtimalle.

Her okulun + ları ve - leri var iyicene araştırman gerek. Gerisi de biraz şans ama tercih yaparken sakın şunu pas geçme. 2 seçenek arasında kalmaşsan yıllar sonra dönüp ahh neden bunu yapmadım diyeceğin şeyi seç. Mesela ben belki BAU yu seçsem daha iyi bir kariyer olacak benim için. Ama tersi olursa sürekli hedefim egeydi ben enden seçmedim diye sorgulayabilirim. Ege Üniversitesini seçtiğimde bunu sorgulamam çünkü sınava çalışmadan önceki hedefim bile egeydi :) konu dışına çıktı biraz ama demek istediğim vaatleri güzel, hoş. Eğer sana uygun geliyorsa başkalarının laflarına bakma. Ama kafandaki diğer seçenekleride elemelisinki aklın orada kalmasın. Umarım gönlünce olur her şey.

• Uluslararası tıp hakkında bir bilgim yok sadece yüzde 30 ingilizce olan konusunda biraz bilgim var. Nispeten kolaymış geçmek. Hocalar teorik derslerde devam zorunluluğuna falan pek takılmıyorlarmış. Bizzat 4e geçen öğrenci söyledi bunları. Haliç kampüsünde çok sıkıntı yaşamışlar laboratuvar konusunda çok küçük diye ama kavacıka geçiyor bu yıl orası çok büyük o yüzden bu sıkıntılar ortadan kalkar dedi. Hastanesi şu an bağcılarda, çok fazla hasta geliyormuş. Ama kavacık kampüsünün karşısına hastane yapılıyormuş. Çok yüksek ihtimalle sizin zamanınızda tamamlanır ve orda başlarsınız hastaneye dedi. Fakat üniversitenin siyasi olayları var biraz gibi. Bunu öğrenci söylemedi ama araştırdığım kadarıyla böyle bir şeyler var, emin değilim. Siyasi duruşu varsa cidden çok mantıklı olmaz. Mesela önceden şifa üni hacettepe tıptan yüksekti, şu an ordan mezun olanlar ciddi sıkıntıda. Başa gelenler değiştikçe sıkıntılar oluyor her zaman. Onu öğrenmek gerek ama kimden nasıl öğrenilir bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp

• kaç binsin
  • Güzel sonuçlarını bekliyorum

• LesAnders kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, inşallah güzel şeyler olur:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.