Şimdi Ara

BAU TIP NASILDIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAU tıp okuyan var mı? Eğitimi nasıldır? Yıl içinde etkinliklerin çok fazla olması, ilk sınıftan bilimsel makaleler, konferanslara katılım, bilim insanı yetiştirme sınıfı ve hazırlık eğitiminin yurt dışında yapılması açıkçası orayı cazip hale getiriyor. Fakat henüz mezun vermemiş olması aklımı karıştırıyor. Ve bir de 'özelde tıp okunmaz' diyen tayfa da kafamı karıştıranlardan:( Bau tıp hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarııı

• Bu mu yani :////

• quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 7

Ticarethane

Bunu bikaç kişiden daha duydum oooğğğff

• Zey özelde okuma bence ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Zey özelde okuma bence ya

Neden:( mesela sence ne tür eksileri vardır

• Zey şimdi olmasa bile ilerde kısıtlayacaklar seni , herhangi bir şekilde olabilir , yok şu kadar bizde çalışmalısın , yok şu şartları sağlamalısın okurken , ortalaman şöyle olmalı ,şu gruplarla ilişki içinde olmamalısın vs. Yani ben özgürlüğüm kısıtlanacağı için sevmiyorum , yoksa imkanları felan fazladır baya

Paranla rezil olmak gibi bir şey bence

Tabi başka alternatif yoksa gidilir canım, tıp tıptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesAnders -- 23 Temmuz 2016; 15:46:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 310 puanla tıp öğrencisi alan kurum

• quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Zey şimdi olmasa bile ilerde kısıtlayacaklar seni , herhangi bir şekilde olabilir , yok şu kadar bizde çalışmalısın , yok şu şartları sağlamalısın okurken , ortalaman şöyle olmalı ,şu gruplarla ilişki içinde olmamalısın vs. Yani ben özgürlüğüm kısıtlanacağı için sevmiyorum , yoksa imkanları felan fazladır baya

Paranla rezil olmak gibi bir şey bence

Tabi başka alternatif yoksa gidilir canım, tıp tıptır

Şu kadar bizde çalışmalısın diye kısıtlıyolar mı ya aa. Ben de özgürlüğümün kısıtlanmasını sevmeyen biriyim, neyse verdiğin bilgiler için sağolasın lesanders dikkate alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

310 puanla tıp öğrencisi alan kurum

O eskidendi ama ya :/ şimdi öyle bi şey yapmazlar heralde

• Sıralaman kaç belki başka alternatifin vardır?

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B6D3587 -- 3 Temmuz 2017; 1:50:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakozdek

Ders programının oldukça yoğun olduğunu ve konuların biraz yüzeysel işlendiğini orada okuyan bir üst dönem abimden duymuştum. Fakat yurtdışı imkanları gayet fazla, Koç Tıp'ı düşünen birinin 2. alternatifi Hacettepe veya Cerrahpaşadan ziyade bu okul olmalıdır diye düşünüyorum. Onun haricinde yeni bir okul olması ve yine okuyan birinden duyduğum kadarıyla tercih dönemi verilen sözlerin bir kısmı tutulmamış. Biraz riskli duruyor ama mülakat ile %100 burs vermesi YGS-LYS'den beklediğini alamamış zeki adamlar için iyi bir fırsat oluşturuyor.

Kampüsü Göztepe'de diye hatırlıyorum. Üst düzey teknolojilere sahip labaratuvarlara sahip ancak sosyalleşme imkanı biraz zayıf zira sadece Çarşamba günleri Beşiltaş'taki BAU kampüsünde bulunabiliyorsunuz. Benim görüşlerim bunlar, eğer idealist biri ve yurtdışında bilim insanı olmak isteğinde iseniz Türkiye'deki iyi tercihlerden biri.

Cooook tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin

• Hocam ben de zamanında çok araştırmıştım, başta çok heveslendim ama daha sonra öğrendiklerim vazgeçirdi.
    Şimdi birincisi kampüsü E5in kenarında, apartman tarzı bir yer. İkincisi bilim insanı sınıfı var. Bu sınıftaysan doktora yapmak zorundasın ve bu durumda 6+2 8 yıl oluyor okul. Bunun haricinde kayıt öncesinde verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini duydum. Medical park hastanesiyle anlaşmalı yani kendi hastanesi bile yok. Özel üniversite hastaneleri bile hasta konusunda sıkıntı yaşarken direkt özel hastanenin neler yaşayacağını tahmin bile edemiyorum. Tercih günlerinde gösterilen birçok laboratuvara girmene bile izin vermiyorlarmış. Bununla ilgili bau tıp gerçekler diye bir twitter hesabı var, orda yazılanları okuyabilirsin. Ama tabi hiçbir ihtimal yoksa gidersin. Fakat öncelikli olarak asla düşünme derim. Ben bu okulun öğrencilerinin stajlarının berbat olacağını düşünüyorum ve doktorluk anca pratikle öğrenilir bana kalırsın. Bu yüzden cerrahpaşalı çapalı doktorların çoğu çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Growfru

Hocam ben de zamanında çok araştırmıştım, başta çok heveslendim ama daha sonra öğrendiklerim vazgeçirdi.
    Şimdi birincisi kampüsü E5in kenarında, apartman tarzı bir yer. İkincisi bilim insanı sınıfı var. Bu sınıftaysan doktora yapmak zorundasın ve bu durumda 6+2 8 yıl oluyor okul. Bunun haricinde kayıt öncesinde verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini duydum. Medical park hastanesiyle anlaşmalı yani kendi hastanesi bile yok. Özel üniversite hastaneleri bile hasta konusunda sıkıntı yaşarken direkt özel hastanenin neler yaşayacağını tahmin bile edemiyorum. Tercih günlerinde gösterilen birçok laboratuvara girmene bile izin vermiyorlarmış. Bununla ilgili bau tıp gerçekler diye bir twitter hesabı var, orda yazılanları okuyabilirsin. Ama tabi hiçbir ihtimal yoksa gidersin. Fakat öncelikli olarak asla düşünme derim. Ben bu okulun öğrencilerinin stajlarının berbat olacağını düşünüyorum ve doktorluk anca pratikle öğrenilir bana kalırsın. Bu yüzden cerrahpaşalı çapalı doktorların çoğu çok başarılı.

Yok artık
    Artık tamamen vazgeçtim :D yalnız reklamlarını muhteşem yapıyolar ya

• senin adresin cerrahpaşa :D
  • Hocam ben gittiğimde heyecandan öldüm resmen. Öyle şeyler söylüyorlar ki orda olmak için her şeyimi verirdim yani, o derece. İlk tercihim modunda falan gezdim. Daha sonra internette bakındım. İlk önce lys birincisi orayı seçmişti, doktor sitesinde gördüm. Yazık etmiş kendine falan diyorlardı. Sonra ona ev araba ve 100bin tl verdiklerini öğrendim, yuh dedim. Araştırırken şoka girdim çünkü anlattıkları hiçbir şeye uymuyor. Ha bir de sürekli hocaları değişiyormuş. Çünkü hocalar maaş alamadıkları için istifa ediyorlarmış. Bu en büyük sıkıntı bence. Çünkü tıp zaten zor ve çoğu öğrenci çıkmış sorularla geçer. Hem yeni okul hem de hoca değişmiş. Hocanın nasıl bir şey soracağını bile bilmiyorsun. Bir de bir öğrenciye yapılanı duydum. Çocuğa tercih zamanında seni washington kampüsüne hazırlığa yollayacağız ücretsiz demişler. Çocuk kayıt olduktan sonra orda hazırlık okuması için 90bin tl istemişler. Bu 100bininci girmişti ya, onun için biz onun kaydını yapmadık demişlerdi bana. Benim bir arkadaşımın arkadaşı 100bininci olan :) bu sıralamada 3 kişi varmış okulda. Kısacası gençlerin hayalleriyle oynamayı kendine iş edinmiş saçmasapan bir kurum. Onlara inanıp o okula gidenlerin çok bedduasını alıyorlardır kesin ama umurlarında değil belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Growfru

Hocam ben gittiğimde heyecandan öldüm resmen. Öyle şeyler söylüyorlar ki orda olmak için her şeyimi verirdim yani, o derece. İlk tercihim modunda falan gezdim. Daha sonra internette bakındım. İlk önce lys birincisi orayı seçmişti, doktor sitesinde gördüm. Yazık etmiş kendine falan diyorlardı. Sonra ona ev araba ve 100bin tl verdiklerini öğrendim, yuh dedim. Araştırırken şoka girdim çünkü anlattıkları hiçbir şeye uymuyor. Ha bir de sürekli hocaları değişiyormuş. Çünkü hocalar maaş alamadıkları için istifa ediyorlarmış. Bu en büyük sıkıntı bence. Çünkü tıp zaten zor ve çoğu öğrenci çıkmış sorularla geçer. Hem yeni okul hem de hoca değişmiş. Hocanın nasıl bir şey soracağını bile bilmiyorsun. Bir de bir öğrenciye yapılanı duydum. Çocuğa tercih zamanında seni washington kampüsüne hazırlığa yollayacağız ücretsiz demişler. Çocuk kayıt olduktan sonra orda hazırlık okuması için 90bin tl istemişler. Bu 100bininci girmişti ya, onun için biz onun kaydını yapmadık demişlerdi bana. Benim bir arkadaşımın arkadaşı 100bininci olan :) bu sıralamada 3 kişi varmış okulda. Kısacası gençlerin hayalleriyle oynamayı kendine iş edinmiş saçmasapan bir kurum. Onlara inanıp o okula gidenlerin çok bedduasını alıyorlardır kesin ama umurlarında değil belli ki.

Ohaaaaaa biz de arkadaşlarla ne hayaller kuruyoduk ya. Bu bilgileri verdiğin çok iyi oldu. Artık asla düşünmem bau, devlet tıplar candır :D

• Umarım senin için hayırlısı olur hocam. Tabi yine sen araştır bauyu, belki geçen sene de 17 kontenjan boş kaldığı için bu yıl farklı davranmaya başlarlar, bilemem. Geçen yıl sadece 100 küsür kişi tercih etmiş zaten, yök atlasta gördüm. Tıp fakültelerinin yüz karası :)

• Growfru G kullanıcısına yanıt
    Peki medipol tıp hakkında neler biliyosun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.