Bildirim
Yeditepe Tıp mı Cerrahpaşa Çapa mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yeditepe’ yi çıkarın bence oradan. O sıralamayla özel okunmaz. -
Hocam cerrahpaşa çapa hacettepe dışında olsa düşünürsünüz de bu üçü varken ben düşünmezdim başka fakülte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Acıbadem ve koçtan biri olsa tartışılır ama yeditepeye bu sıralamayla gitmek mantıksız olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ctf ing , Çapa ing , Ctf tr , Çapa tr...
Bu sene böyle olacak gibi duruyo
Ancak Çapa tr 20 ,Ctf tr 10 kontenjan azalttı ctf tr ve çapa tr yakın sıralamalara da gelebilir
Çapa ing tahminimce 900-1400 arası sıralamayla alır en son
Ctf ing 300-400 arası kalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23xZeuSx23 -- 13 Ağustos 2020; 9:0:15 >
Yeditepe ne dostum Allah aşkına
Derece yapmış adamsın senin Türkiye'nin en iyi öğrencileriyle birlikte en iyi hekimlerinden eğitim alıp vizyon kazanman gerekiyor. Yeditepede sadece tıp eğitimi alırsın ama İTF ya da CTF'de kendine vizyon katabilirsin. Sıradan bir hekim olmak değilse eğer amacın; bilim yapmak, başarılara ulaşmak, adını duyurmak gibi hedeflerin varsa ekol okullardan şaşmayın. -
Up
Verilmiş cevaplar bence yeterli uplamanın lüzumu yok konu kapansın -
bunlar burada şimdi çapa cerrahpaşa derler
çapaya , cerrahpaşa ya girenlerde ne zaman acıbadem veya yeditepe ye arkadaşlarını ziyarete gelseler kendilerini tuhaf hissederler.
okula dönünce ve de kaldırımda kafalarına binaların sıvaları dökülmeye başlayınca da şu geyik döner:
-ulan yoksa yanlış mı yaptık?
tıp eğitimi için demiyorum ama buraları bilen anladı işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X