Şimdi Ara

Bavul.com-Tripadvisor Yorum Kampanyası -- Koşulsuz 50 TL- UÇAK BİLETİDE DAHİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
16
Favori
7.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    thy de ankara aktarmalı 313 lira

bavulcom da ise diğer pronto-ets gibi sitelerle aynı olarak 308 lira. fiyatlarda sıkıntı yok gibi. dün yorum yaptım kodumu bekliyorum şimdi bakalım. tabi thy üzerinden alımlarda BONUSBAY den % 1,75 bonus var oda ayrı

@tugberkk herbir çek bir alışveriş şeklinde uyarsa evet 500 TL. ama herkese uymaz buda tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @benSimyager -- 2 Nisan 2015; 11:07:18 >
  • Otel için her 1 günlük rezervasyon şeklinde yapılırsa da olur yani uygundur.
  • Tabi bavul.com un saçma kredi kartı taksitlendirmelerini daha yeni gördum. hepsine 2 taksit sıkıntı yok
    4 taksiti sadece wordcard a yapıyor ,diğerlerinden fark alıyor.
    tabi bunlar uçak bileti için geçerli
  • indirim kodu gelen oldu mu hiç?

ben yorum attım ama kampanyayla ilgili bir bilgilendime gelmedi. Yorumunuz alındı dedi o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt limit varmı?
  • lviv biletine bakayim dedim
    bavul'da 250 lira
    pegasus'ta 154 lira

bari bu kadar keriz yerine koymasalardi adami...
  • nasil oluyor beyler anlamadım
    bavula üye oldum sonrada
    tripad üye oluyoruz ondan sonra yorumu sadece direk tripaddan yapıncamı kazandınız diyor
  • zorbey27 kullanıcısına yanıt
    bavul a üye girişi yapıp sağ daki tripadvisor kampanyası reklamına tıklatınca yazıların arasında yorum için bir link çıkıyor. oraya tıklattıktan sonra yorum yapacak yeri (otel, gezme yeri ) seçip boşlukları dolduruyorsunuz. onaylanınca bizim gibi bekleme süreci başlıyor.

kodu gelen varsa haber etsin. ben dün yaptım ama daha gelmedi
  • aerobilet'in gözünü seveyim millete koşulsuz 100 tl kupon dağıtmıştı. 50 hatta 100 adet hesap açanlar köşeyi dönmüştü. hey gidi günler...
  • bavul.com 'dan bi iptal işlemim vardı yaklaşık 10 iş günü içerisinde geri ödenecek dediler, şuanda yaklaşık 30 iş günü oldu ses seda yok, sürekli mail atıyorum işleminizi şimdi gerçekleştiriyoruz şeklinde geri dönüyorlar, aman diyim... Ne derece fırsat bilemem...
  • Alt limit yoksa Kastamonu uçak bileti 74 tl tutuyor ve 50 tl indirim ile 24 tl ye alınıyor , inşallah böyle olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki otel yada tur hakkında yapılan yorumları nasıl değerlendirecek web sitesi? bizim millet 50 tl indirim için kalmadık otel, gitmedik ülke bırakmaz ben şimdiden uyarayım :D
  • "Yorumunuz yayınlandıktan sonraki gün indirim kodunuz mail adresinize gönderilecektir. "

48 saat içinde yayınlanacaktır diyor.

Yani yorumu yazdıktan 2-3 gün sonra kod gelir ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 2 Nisan 2015; 20:08:41 >
  • Yorum yaptım dün gece , bugün mail geldi , yorumumu beğenmemişler, çok açıklayıcı değilmiş, foto falan olsunmus , çüşş çamura yatıyorlar yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Yorum yaptım dün gece , bugün mail geldi , yorumumu beğenmemişler, çok açıklayıcı değilmiş, foto falan olsunmus , çüşş çamura yatıyorlar yani

Birde fiş yada ne bileyim fatura istesinler
    Uğraşmaya değmez

• gerçekten gittiğim bir otelle ilgili yorumumu yazdım onaylamadılar.. İlginç...
  • benim de yorumumu kabul etmemişler. Çöp arkadaşlar uğraşmayın.

• 2 yorumumu beğenmemişler. TAMAMEN DOLANDIRICILIKTIR bavul.com'un yaptığı...

• Benim yorum onaylandı gelip giden çek yok.
  • hikaye yorumlarkabul oldu rozetli yorumcu oldum çek filan vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.