Şimdi Ara

Bavul.com-Tripadvisor Yorum Kampanyası -- Koşulsuz 50 TL- UÇAK BİLETİDE DAHİL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
16
Favori
7.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAMPANYA ÇAKTIRMADAN ERKEN BİTMİŞ. 1. mesajdakine göre 30 nisan sonmuş ama bitmiş.

Kampanyaya son katılım günü 03 Nisan 2015, kuponun son kullanım tarihi 31 Mayıs 2015'tir. 03 Nisan günü girmiş olduğunuz ama henüz yayınlanmamış olan içeriğiniz kampanya kapsamında kabul edilecektir.
  • @benSimyager kullanıcısına yanıt
    Kampanya tıraş 50 tl zaten eklemişler bütün bilet fiyatlarına..Kampanya diye millete yutturuyorlar yersen!!Satın alacağınız bilete bir bavul.comdan birde geziko v.s. diğer sitelerden bakın durumu çakarsınız.Milleti yemeyin burda sıcak fırsat diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: argimax

Kampanya tıraş 50 tl zaten eklemişler bütün bilet fiyatlarına..Kampanya diye millete yutturuyorlar yersen!!Satın alacağınız bilete bir bavul.comdan birde geziko v.s. diğer sitelerden bakın durumu çakarsınız.Milleti yemeyin burda sıcak fırsat diye

Dostum herkes ucak bileri alacak degil. Ben hafta sonu gezmelerimde kalacagim butik otellerde kullanacagim ceki ve cogu baktıgim yer booking fiyatlarına yakın. 4 tane yorum yaptim, simdidwn 3ü yayınlanmıs. Sadece kendi acınızdan bakmayın. Oyle yada boyle haber veren arkadasa tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yayinlanali 2 gun oldu gelen giden yok

• ds4 D kullanıcısına yanıt
    Uçak bileti için konuşuyorum zaten ben.Bahsettiğimiz firmanında asıl işi bu gerisi beni ilgilendirmiyor.İşinize yaradıysa ne mutlu sizin adınıza sevindim.
  • Kod gelen hala uok dimi?:/

• e mail gelip duryo siteden ama kod falan yok

• Kampanyaya katılan kullanıcılarımızın kodları 06 Nisan tarihinde kendilerine iletilecektir. Kupon kodu kullanım detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu kampanya başka kupon kampanyalarıyla birleştirilemez.
    Her alışverişinizde tek kupon kullanabilirsiniz, ancak dilerseniz otelinizi ve uçağınızı ayrı ayrı alarak farklı kuponlarınızı tek seyahatiniz için kullanabilirsiniz.
    Kampanyaya son katılım günü 03 Nisan 2015, kuponun son kullanım tarihi 31 Mayıs 2015'tir. 03 Nisan günü girmiş olduğunuz ama henüz yayınlanmamış olan içeriğiniz kampanya kapsamında kabul edilecektir.

Daha önce 30 nisan olan süre 3 nisana çekilmiş. Bakalım 6 nisanda gönderecekler mi çekleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: argimax

Thy nin sitesinde İstanbul - Kastamonu 64 tl , bu sitede 74 tl oluyor ve 50 tl indirim olduğunda 24 tl ye geliyor , bazı bölgeler gayet uyguna alınabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım o kadar yorum yaptık kampanya da sureyi de sınırladılar ama en azından bizim kodları gönderseler bari

• -engin- kullanıcısına yanıt
    EE tuzlu geldi tabi 50 TL ama bir kampanya yapıyorsanız arkasında duracaksınız bu şekilde tüketici ile alay edercesine kampanya başlatıp bitirmek hiç hoş değil.

• Kodu gelen var mı 6 nisanda mı yolluyavaklar kodu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbal

Kodu gelen var mı 6 nisanda mı yolluyavaklar kodu ?

Evet sitede 6 nisanda gönderilceği yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumu yapıp göndermiştim,bir işe yarasın bari yapmışken diye hem türkçe hemde ingilizce yazmıştım. Bir yorum içinde iki farklı dil kullanılamaz diye onaylamamışlar,kampanya şartları değişmiş bu arada. Boşuna kendimi yormuş oldum,yarım yamalak kampanya yapmak,şart değiştirmek moda oldu bu ara zaten...
  • Kodları 6 Nisan da gondereceklermis 1 gün kaldı bekleyelim bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir TC Vatandaşı

Kampanyaya katılan kullanıcılarımızın kodları 06 Nisan tarihinde kendilerine iletilecektir. Kupon kodu kullanım detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu kampanya başka kupon kampanyalarıyla birleştirilemez.
    Her alışverişinizde tek kupon kullanabilirsiniz, ancak dilerseniz otelinizi ve uçağınızı ayrı ayrı alarak farklı kuponlarınızı tek seyahatiniz için kullanabilirsiniz.

Daha önce 30 nisan olan süre 3 nisana çekilmiş. Bakalım 6 nisanda gönderecekler mi çekleri ?

hocam sağol.
    tam bende müşteri hizmetlerini arayıp sorayım dedim.ama sen detaylı bilgi verdin. sağol.

• face den yazdım... gonderemye başladık size gelmediye iletişim bilginizi gonderin dediler.. telefonu maili gonderdim.. bir saattit ses seda yok.. gelmezse tripadvisor a sikayet edeceğim..
  • henüz banada gelen giden yok
  • Halen gelmedi bana da gün sonuna kadar bekleyelim bakalım!

• bizede gelen giden yok ya bakalım sadece "Bu sizin yorumunuz mu? (Yanıt Verilmesi Gereklidir)‏" başlıklı bi mail gelmiş o kadar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.