Şimdi Ara

BAY DÖNER Mİ YOKSA HD DÖNER Mİ ? ( SS'Lİ ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
14.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD iskender hayatımda yediğim en kötü döneri yapan firmadır herhalde, 1 porsiyon dönerdeki ekmekler kızartmılmış oluyor kaskatı ve tereyağ dökülürken oh miss diyorsun ama yerken inanılmaz bayıyor adamı hiç tavsiye etmem ben et hastası biri olarak hiç sevmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

HD iskender hayatımda yediğim en kötü döneri yapan firmadır herhalde, 1 porsiyon dönerdeki ekmekler kızartmılmış oluyor kaskatı ve tereyağ dökülürken oh miss diyorsun ama yerken inanılmaz bayıyor adamı hiç tavsiye etmem ben et hastası biri olarak hiç sevmedim.

İki gün önce yedim bir daha asla yemem.
  • plastik etlere döner demeyelim lütfen
  • SD döneri tercih ederim benim internet anca ona yetiyor.
  • Ikisi de kalitesiz. Et döneri böyle yerlerden yemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd iskenderde çalışmış biri olarak diyebilirim ki etleri plastik gibiydi. ama kesinlikle mikrodalga fırın gibi şeyler yok.tabagın sıcak olmasının nedeni bulaşık makinesinden yeni çıkmış olması . arkada döner taze kesilip veriliyor. ama dedigim gibi et kalitesiz. ayrıca siparişi cok cabuk alırken hesap için bekletirler garsonlar cok beceriksiz. temizlik konusunda da iyidirler bone galoş gibi şeyler olmazsa olmazdır .içerde sigara gibi şeyler olmaz. bazen çatallarda lekeler olurdu ama onlar su lekeleriydi zaten pressle yıkanan bulaşıklarda o sıcaklıkta mikrop falan kalmaz.tüm işi komiler yapar garsonlar yatar.ücreti de iyiydi hani.1300+tip ile 1700 e kadar cıkıyordu maaşlar(komiler icin) garson ile 50 falan oynar.ama atıyorum orada 5 yıldır garsonsunuz ozaman yüzde payınız daha fazla olur 150 daha fazla alırsınız.bay doner mi hd döner mi bence ikiside çöp ama hd doner bi tık üstte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

Hd iskenderde çalışmış biri olarak diyebilirim ki etleri plastik gibiydi. ama kesinlikle mikrodalga fırın gibi şeyler yok.tabagın sıcak olmasının nedeni bulaşık makinesinden yeni çıkmış olması . arkada döner taze kesilip veriliyor. ama dedigim gibi et kalitesiz. ayrıca siparişi cok cabuk alırken hesap için bekletirler garsonlar cok beceriksiz. temizlik konusunda da iyidirler bone galoş gibi şeyler olmazsa olmazdır .içerde sigara gibi şeyler olmaz. bazen çatallarda lekeler olurdu ama onlar su lekeleriydi zaten pressle yıkanan bulaşıklarda o sıcaklıkta mikrop falan kalmaz.tüm işi komiler yapar garsonlar yatar.ücreti de iyiydi hani.1300+tip ile 1700 e kadar cıkıyordu maaşlar(komiler icin) garson ile 50 falan oynar.ama atıyorum orada 5 yıldır garsonsunuz ozaman yüzde payınız daha fazla olur 150 daha fazla alırsınız.bay doner mi hd döner mi bence ikiside çöp ama hd doner bi tık üstte...

HD'nin hangi şubesinde çalıştınız ve niye işi bıraktınız ?

• cevahirde . komilik yaptım ögrenciydim zaten . okuldan dolayı bıraktım. ama bi daha olsa yapmam. garsonlar yatar komiler calısır sadece. ve calısanları birbirini kollar.askerlik gibi bişey.
  • bursa döner
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Celal Usta candır. Evime 5 dk falan bir gidiyorum dönerin dibine vuruyorum. HD ve Baydöner gibi yerler sadece çöp statüsünde yer alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, hayırlı akşamlar dilerim :)
  • Dostlarım hürmetlerimi sunarım
  • Kocaeli 41 Burda Avm deki Bay Döner kelimenin tam manasıyla saman.

Hadi et kötü anladık da ya Üstüne dökülen Tereyağ da zerrece bi lezzet olmaz mı?

Karınınız şişsin diye yemek yiyorsanız yenir yoksa inekten farkınız olmaz.

Koceli Symbol Avm deki HD döner bi nebze daha iyi. Süper olmamakla birlikte et yediğinizi fark ediyorunuz.

Tereyağı aynı şekilde hiçbirşey ifade etmiyor. Lezzetsiz.

İskenderin altına serilen pide kütük gibi.

2 kere tereyap döktürdüm biraz yumuşasınlar diye.

İkisinede para veremeye değmez ama ikisi de her zaman tıkabasa dolu.
  • Herkese hayırlı akşamlar dielrim
  • Bay Dönere ne zaman gitsem hesapta bi sıkıntı oluyor. 1 porsiyon olan iskender 1.5 porsiyon oluyor, içilmemiş sular içilmiş gösteriliyor. Gözümde değeri olmayan bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahatlık versin inşaallah :)
  • FullHdDöner bence
  • plastik yiyorsun sanki buralardan iskender yediginde.
  • ilçe lokantası tabi ki.
  • Ciğerci Bahattin hepsini tokatlar beyler. Mersinde yaşayanlar daha iyi bilir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.