Şimdi Ara

Bay Evet tarzı yeni film?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önerileriniz neler? Bu aralar böyle filmlere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum

• Gerçekten süper bir romantik-komediydi. Çok etkilenmiştim. Kız da çok tatlıydı
  • Yes Man kadar güzel olmasa da "500 days of summer" diye film var açıkçası ven Zoey deshanel hatrına izlemiştim ama güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürünen Merdiven

Yes Man kadar güzel olmasa da "500 days of summer" diye film var açıkçası ven Zoey deshanel hatrına izlemiştim ama güzeldi

Britney'in kardeşi olan Zoey mi ?
  • 500 days of summer ın hikayesi zaten beni bitirdi neredeyse aynı olaylar bnm başımdan geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

Gerçekten süper bir romantik-komediydi. Çok etkilenmiştim. Kız da çok tatlıydı

O kızla aynı tip ve özelliklerde bir kişi tanıyorum. Uzun zamandır hoşlanıyorum ondan galiba. Zaten filmde gördüğüm anda olay bitti 6 - 7 Sefer izledim filmi 500 days of summer bulursam hemen onuda izleyeceğim teşekkürler.

• 500 Days of Summer, Groundhog Day, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 50 First Dates, Hitch

Kesinlikle izleyin çok iyilerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

500 Days of Summer, Groundhog Day, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 50 First Dates, Hitch

Hocam yeni dedik ne yaptın Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

quote:

Orijinalden alıntı: metete

500 Days of Summer, Groundhog Day, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 50 First Dates, Hitch

Hocam yeni dedik ne yaptın Teşekkürler

Tavsiye alamayacak kadar film izlemişim yav :) zaten film satan abi artık film bulamıyor bana vercek :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.