Arkadaşlar 3 hafta önce Tatile giren Bay tahmin adlı programın geri gelmesini istiyorum adamlar 3 haftadır tatil yapıyo bence onlara yeter Fikret enginin O norveç tahminlerini özledik!Lütfen geri gelin fikret engin ve murat özarı
not:Fikret enginin Son bölümde yaptığı norveç ligi tahminlerinden hiçbiri tutmadı
Tamam hemen yayına alıyorum
onları komedi olsun die izliyorum kuponlarına para yatırılmaz 1 kere tutarsa 10 kere tutmaz
quote:
Orjinalden alıntı: sur_tuna
onları komedi olsun die izliyorum kuponlarına para yatırılmaz 1 kere tutarsa 10 kere tutmaz
Fikret engin işi biliyo da Murat özarı 8 maç söylese 6 sı yatıyo tutanların oranlarını toplasan 5 ytl etmez Murat özarının
Komedi onlar yaa
Biri mesaj atmış fikret engin okuyor mesaj şöyle :
"Sağolun abi kazandığımız parayla hemen arkadaşımızı milli yapt... evet arkadaşlarına milli forma almışlar ne kadar güzel bir olay"
Dağıldım ya
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
Komedi onlar yaa
"Sağolun abi kazandığımız parayla hemen arkadaşımızı milli yapt... evet arkadaşlarına milli forma almışlar ne kadar güzel bir olay"
Dağıldım ya
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
Komedi onlar yaa
Dağıldım ya
Bu yüzden izlenio yoksa yorumlar beş para etmez
kanal a da vardı birtane bilmiyorum onu mu diyorsunuz adam arıyor abi kaynanamı memlekete göndercem diyor sunucularda hmm kaynanasını memlekete göndercekmiş verelim buna tüyoları başkası arıyor abi alem yapıcaz yok buna vermeyelim diyorlar maç sonuçları sanki çekmecede takip ettim verdikleri maçlar çıkmıyor tam bir komedi gerçi bu işi yapan ne kadar gazate tv varsa hepsi komedi fanatik fotomaç lig devam ederken bakıyorduk her hafta aynı saçmalıkklar bilmem kim sildi süpürdü 3.2 bilmem kim uçtu 4.0 onlarca kupon yayınlıyorlar bende o kadar kuponyapsam elbet biri tutar tabi tutturduklarnın içinde 6.0 ganyanı geçeni görmedim
Evet geri gelsin 3 hafta yeter onlara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme