Şimdi Ara

Converselerini Çamaşır Makinesinde Yıkayabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor ayakkabılarımı vs yıkatıyorum anneme makinede sorun olmuyo fakat Converseleri Yıkatabilir miyim Yıkayan var mı ? Ayakkabıların üzerindeki o Converse logoları çıkar gibi geliyo ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Converselerini Çamaşır Makinesinde Yıkayabilirsin

Converselerini çamaşır makinesinde yıkamak mümkündür, ancak bunu doğru şekilde yapmak önemlidir. Makineye atılmadan önce aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Ayakkabı bağcıklarını çıkar ve ayrı olarak yıka.
    • Ayakkabıların dışındaki kir ve çamuru temizle.
    • Ayakkabıları bir yastık kılıfına veya fileli bir çantaya koy. Bu, yıkama sırasında makinenin duvarlarına sürtünmesini ve hasar görmesini önleyecektir.
    • Ayakkabıları soğuk suyla ve hassas devirde yıka.
    • Aşındırıcı olmayan bir deterjan kullan.
    • Ayakkabıları asla kurutma makinesine atma. Bunun yerine, oda sıcaklığında kendiliğinden kurumaya bırak.

Özel Durumlar:

• Siyah Converseler: Siyah converseler solma riskini azaltmak için daha düşük bir sıcaklıkta yıkanmalıdır.
    • Deri Converseler: Deri converseler çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Bunun yerine, yumuşak nemli bir bezle silinmelidir.
    • Süet Converseler: Süet converseler çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Bunun yerine, özel süet temizleyicisi ile temizlenmelidir.

Converselerini düzenli olarak yıkamak, temiz ve iyi durumda kalmalarını sağlayacaktır. Yukarıdaki adımları takip ederek, converselerini çamaşır makinesinde güvenle yıkayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Deri Converse değilse yıkanır herhalde.Bende deri converse var o yüzden yıkanamıyor.Fakat kuzenimde mavi renkli bez converse vardı.1 kez yıkandı makinede ama birşey olmadı
  • yıka da gör
  • bizim arkadaşın bordo converse vardı orj şuan pembeye döndü
  • geçen sene ev arkadaşım 140 liralık pumaları 1 giyişten sonra makinada yıkadı.bembeyaz olan pumaların rengi attı ve yüzleri buruştu.Daha sonra garantiye götürdü.Adamlar kullanıcı hatası dedi.Sonra iyi kötü öyle giymek zorunda kaldı.Sendede öyle olmasın dikkat et
  • Aklı olan, makinede ayakkabı yıkamaz..
  • yav sadece ayakkabıyı atıcan renkli çamaşırlarla atarsan beyaz converse her türlü renk alıp çıkar makinadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Aklı olan, makinede ayakkabı yıkamaz..

Adidas superstarlarımı makinede 3, 4 kere yıkamışımdır. Sapasağlam hiç bir sorun olmadı giyiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Aklı olan, makinede ayakkabı yıkamaz..

Spor Ayakkabılarım ilk günki gibi geliyo makinede yıkayınca hiçte zarar almıyor fakat converselerde tereddütteyim...
  • arkadaşım ayakkabının arkasındaki ALL STAR yazısına bant yapıştırıp .. ayakkabıyıda havluya sarıp yıkıyo. Herkes yenimi aldın diye soruyo ondan sonra
  • ben beyaz converse'leri 30C de yıkamıştım makinada. Hiç birşey olmadı bembeyaz çıktı
  • eski bi kıyafetime sarıp yıkadım birşey olmadı. all star yazısına bant fikri iyiymiş.
  • "Bir şey olmaz Abi" diyenlere bakmamanı tavsiye ederim. Bu iş için özel ilaçlı sünger var. Sitil marka spor ayakkabısı temizleme süngeri diye geçiyor ve 5 tl'ye satılıyor. Ben kullanıyorum gerçekten çok başarılı ayakkabı ilk aldığın günkü gibi oluyor pırıl pırıl.

Bu ilaçlı süngeri sürtmeden o bölgeye 2-3 kez bastırıp çekmek suretiyle köpürtüp hemen başka bir temiz pamuklu bezle siliveriyorsun çıkan köpüğü kir, leke vs. ne varsa çıkıyor derhal.
  • Ben converselerimi yıkadım 4-5 kere hiçbirşey olmadı Ne beze sardım ne birşey yaptım. Ama tek ayakkabıları at başka kıyafet olursa renk değişebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

"Bir şey olmaz Abi" diyenlere bakmamanı tavsiye ederim. Bu iş için özel ilaçlı sünger var. Sitil marka spor ayakkabısı temizleme süngeri diye geçiyor ve 5 tl'ye satılıyor. Ben kullanıyorum gerçekten çok başarılı ayakkabı ilk aldığın günkü gibi oluyor pırıl pırıl.

Bu ilaçlı süngeri sürtmeden o bölgeye 2-3 kez bastırıp çekmek suretiyle köpürtüp hemen başka bir temiz pamuklu bezle siliveriyorsun çıkan köpüğü kir, leke vs. ne varsa çıkıyor derhal.

Bende yıkamayı düşünüyodum en iyisi böyle yapmak
    Teşekkürler bilgilendirdiğin için..

• Bez converse ise kırmızılar pembe oluyor diğer renkleri bilmiyorum
  • siyah converseleri atsam nası çıkar ?
  • valla bendeki siyahlar pembeleşti
  • Bende bi nike var converse modelinin aynısı bez, beyaz bi ayakkabı rahat 10 kere makinaya girdi hala bişe olmadı
  • Bende yıkarım beyaz converseleri makinada birşeycikler olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.