Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel günlerde kullanın . Beden uyumsuzluğu yaşarsanız buradayız . Her zaman değişim yapabiliriz.
  • kojiro kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum benim de dikkatimi çekti.
  • Dostum bilinçli yapılan bir şey olduğunu düşünmüyorum . Yani firmanın o taraflarda bezi yok emin olabilirsin .
  • viva1903 V kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam sadece garibime gitti ondan belirttim. Uzun kollu v yaka içlik tam aradığım şeydi daha önce açtığınız konulardan kullanıcı yorumlarını okumak istedim ama konular silinmiş sanırım bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

Doğrudur hocam sadece garibime gitti ondan belirttim. Uzun kollu v yaka içlik tam aradığım şeydi daha önce açtığınız konulardan kullanıcı yorumlarını okumak istedim ama konular silinmiş sanırım bir bilginiz var mı?

Dostum Sıcak fırsatlarda şöyle bir sorun oldu. aslında biz tüm termal ürünleri kapsayan bir kampanya yaptık. bay, bayan ve çocuk. daha sonra neden bilmem şikayet edilmiş konular :) . Ardından her defasında tekrar denedik kaldırıldı. Biz de grup grup açmaya karar verdik. yani sadece bayan, yada sadece erkek ürünleri gibi. Bu günde Karma kampanyayı açtık ama yine silindi :) Fiyatlar pahalı diye şikayet edilmiş. Bizde ısrarlarımız sonucu ancak eski konulardan bir tanesinin içeriğini değiştirerek yayına alabildik.

Konu açılmışken şunu söylemem gerekiyor. Bu ürünlerin fiyatı piyasa da satılan 5-10 tl lik ürünlere göre pahalı olabilir. Ama aynı model ve aynı markaya ait ürünleri tüm sitelerde karşılaştırarak fiyatlara bakabilirsiniz. Fai termal ürünlerini daha uygun bulacağınızı zannetmiyorum . Türkiye de şuan kalite açısından emin olun en iyi markalardan bir tanesidir.

Fiyatlarınıza bir şey diyemem iyi görünüyor ama iade aldığınız ürünleri ne yapıyorsunuz onu merak ettim. malum konu içlik olunca insan huylanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

Fiyatlarınıza bir şey diyemem iyi görünüyor ama iade aldığınız ürünleri ne yapıyorsunuz onu merak ettim. malum konu içlik olunca insan huylanıyor

Şöyle bir durum var. İçlikler termal olsun yada olmasın ilk giyimden sonra bir başkasına satamazsınız ürünü. Yerimizi gelip görürseniz iade tarafında bir çok fiş kesilmiş durumda. beden uyumsuzluğu, dikim hatası v.s . Zaten kullanılan kendini belli eder hem koku hemde nem açısından . Bu açıdan ticaretimizi de riske atan bir firma değiliz. Zaten firma da iade ürünleri hemen alıp yerine yenilerini gönderiyor. . Bir sıkıntımız yok o açıdan

80 kg 1,78 boy için medium mu uygundur?
  • Large uygun olacaktır sizin için . medium sıkabilir
  • Hocam bir de thermoform diye bir marka varmış. Kalite olarak Fai ile kıyaslayınca nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 4 Aralık 2013; 0:42:23 >
  • Bilinen bir markadır . Şimdi bizim ürünümüz satılsın diye farklı markaları da kötülememek gerekir.

Eksi yönlerini biliyorum ama burada yazmak doğru olmayacaktır . Ama şunu söyleyebilirim . Türkiye de benzer kategori de bilinen en iyi marka Blackspade dir. Blackspade ile Fai aynı fabrikadan iplik ithalatı yaparlar . yani Viloft ve elestan kumaş üretimi için. Doğal olarak ta Gerçek termal ürünler Viloft ve Elestan kumaştan yapıldığı için bunu göz ardı etmemek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viva1903 -- 4 Aralık 2013; 0:42:14 >
  • Benim şu anda kullandığım
    http://www.hepsiburada.com/liste/thermoform-heavy-unisex-set-termal-iclik-takim/productDetails.aspx?productId=outhzl002&categoryId=1302822&navq=categoryid%3d1302822%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3douthzl002%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546_2147483604%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546_2147483604_22006250%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546_2147483604_22006250_1302822%257d%26fh_refview%3dlister

Etiketinde %70 Micro Polyester %30 viscose yazıyor. Tabi bunun farklı modelleride var. Bu model 58 tl
    Buradaki micro kumaşın dokusu sayesinde içlik seni hiç bir şekilde tırmalamıyor. (Ben yün içlik kullanamıyorum çok rahatsız ettiği için bunu almıştım) Çok yumuşak bir dokusu var.

Fai ile arasındaki fark Fai %48 Viloft ( viloft kumaslarda %50 poyster %50 viskoz karısımı zaten) %48 de polyester %4 elestan
    Yani %72 polyester %24 viskoz oluyor.Fiyatı indirimle 50 e geliyor takım olarak

Burada fark olarak %6 lık viskoz farkı ve micro polyester farkı görüyor. Birde elastan olduğu için Fai vucuda yapısıyor fotolardada görülüyor zaten. Termoform vücuduna tam oturmuyorsa vücuda yapısmıyor. @abdullah345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhurku -- 4 Aralık 2013; 5:03:00 >

• Satıcı arkadaştan 1 adet alt içlik ve 1 adet v yaka fanila aldım. Alışveriş öncesinde ve sonrasında gayet ilgili, dostça bir yaklaşım gösterdi. Üstelik ödememi de Encard'la yaptım. Fırsat için kendisine teşekkür ediyorum.
  • İlgin için ben teşekkür ederim . Umarım memnun kalırsın
  • Ben bu üründen iki kere sipariş verdim ilkinde deneme amaçlı eşime aldım hanım memnun kalınca tekrardan dört parça daha sipariş verdim.

Satıcı arkadaş gayet ilgili ve samimi davranıyor ve aldığım ürünlerden de memnunum.

ama arkadaşın açtığı diğer konular ve bu konuda dahil nedense tabiri caizse saldırı altında.

yahu anlamıyorum sıcaktır, soğuktur fırsattır değildir beğen, beğenme ama el insaf bir çok yorum yapıcı eleştiriden uzak laf çakma çabasında.
    adam nafakasını çıkarma çabasında dürüstçe satış yapıyor fiyat performans oranı güzel bir ürün.
    bu forumda her şeye parası yeten burjuva bolluğu mu var varsa bile gitsin pastasını yesinler milletin ekmeğiyle uğraşmayı bırakın.
  • bende az önce alışveriş yaptım bugün kargoya verilir dediler, kullanıp en son komple yorumumu birkaç gün içinde sizinle paylaşacağım.
  • 90 kg 175 cm boy için uygun beden hangisi olur acaba?
    hem alt hem üst beden için?
    saygılarundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanahmet -- 4 Aralık 2013; 14:24:13 >
  • bir arkadaşımada alcağızda boy 173 kilo 100 yalnız kalçaları biraz geniş ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanahmet

90 kg 175 cm boy için uygun beden hangisi olur acaba?
    hem alt hem üst beden için?
    saygılarundefined

benim boy 186 kilo 100 bana XL olur dedi. Bir fikir oluştursun diye söyledim.
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.