Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BAZI ÜYELERİMİZ İNDİRİM SAĞLANDIKTAN SONRA SEPETLERİNDE ÜRÜNLERİN OLMADIĞINI BİLDİRDİLER. İNDİRİM TANIMLANAN KULLANICILARIMIZ SEPETE ATTIKLARI ÜRÜNLERİ ALMADIKLARI TAKTİRDE FARKLI KULLANICILAR TARAFINDAN ALINDIĞI İÇİN STOKLAR TÜKENEBİLİYOR. BU HAFTA İÇERİSİNDE SEPETİNDE ÜRÜN BULUNAN VE ALIM YAPMAYAN ARKADAŞLARIN ALIMLARINI YAPMALARINI RİCA EDERİZ.

KONU BAŞLIĞINDA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ TÜM STOKLARIMIZI BİTİRİYORUZ . YERİNE YENİLERİ GELMEYECEĞİ İÇİN BU DURUM OLUŞUYOR .

STOĞU AZALAN VE BİR KISMI BİTEN ÜRÜN MODELLERİ AŞAĞIDADIR .

1007 TERMAL ALT İÇLİK - SON 12 ADET
    1046 UZUN KOLLU V YAKA - SON 7 ADET
    1006 UZUN KOLLU SIFIR YAKA - SON 11 ADET
    1003 ASKILI ATLET - SON 9 ADET
    ÇOCUK GRUBU TERMAL İÇLİKLER - SON 25 ADET
  • 4 adet alt içlik aldım sitenizden hızlı kargolamanızı bekliyorum.
    Hafta sonu misafirim gelecek biri ona hediye edeceğim o yüzden.
  • Sadece bu sene için mi stoklar yenilenmeyecek yoksa bu ürün grubundan mı çekiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

4 adet alt içlik aldım sitenizden hızlı kargolamanızı bekliyorum.
    Hafta sonu misafirim gelecek biri ona hediye edeceğim o yüzden.

Siparişiniz hazırlıyor. Saat 18,30 da kargoya verilecek. Sorun yok
  • quote:

Sadece bu sene için mi stoklar yenilenmeyecek yoksa bu ürün grubundan mı çekiliyorsunuz?

Elimizdeki tüm Fai stoklarını eritiyoruz . Şubat ayından sonra yeni stok girişi olacak. Ürün grubundan çekilmiyoruz . Sadece Forum Donanım için belirlediğimiz stoklarımız mevcut bunları bu alanda eritme kararı aldık
  • İndirim için PM attım. Akşama alışveriş yaparım inşaallah.
  • ismok kullanıcısına yanıt
    İndiriminiz tanımlanmıştır. Siparişinizi dilediğiniz zamanda verebilirsiniz.
  • 4 parça aldım çocuklara. enpara ile ödedim ve 3d secure var sanırım iade alırım.
  • 2 parça aldım, enpara ile ödedim, yarın kargo yapılmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismok -- 5 Aralık 2013; 19:37:49 >
  • Benim ürünler de yarın mı kargoya verilecek yoksa bugün verildi mi acaba?
  • 1.84 boy 80 kilo için medium mu uygun large mı alt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 5 Aralık 2013; 22:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım ürünler için sitenizde hala hazırlanıyor yazıyor ama dün kargoya verecem demiştiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

1.84 boy 80 kilo için medium mu uygun large mı alt

80 kilo için size en uygun beden large dır
  • quote:

Aldığım ürünler için sitenizde hala hazırlanıyor yazıyor ama dün kargoya verecem demiştiniz.

Bekleyen kargolar gönderildi. Aras Kargodan takip numarası beklıyoruz . gelir gelmez sisteme giriş yapacağım
  • Arkadaşlar çocuk termal ürünlerinde Fai 1027 Alt içlik - 4-5 Yaş tükenmiştir.

Teşekkürler
  • Dün verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Verilen parayı hakeden kaliteli bir ürün. Beşiktaş Kanyon dağcılık outlette saçma sapan %100 Polyester ürünlere bile 20 lira istiyorlar. Alt üst alsanız 40 lira ediyor burada aynı ürün zaten 49 lira ama malzemesi kaliteli, yaka-renk seçebiliyorsunuz ayrıca alt içliklerde erkek-bayan farklı ürün. İhtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 6 Aralık 2013; 13:59:22 >
  • Arkadaşlar,

Ürün almak isteyen Forum Kullanıcıları PM atarken aşağıdaki forma göre atarlarsa çok memnun olurum .

İsim Soy İsim :
    Mail Adresi :
    Boy :
    Kilo :

Bu şekilde bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum
  • Ben de bugün sabah 5 adet ürün sipariş ettim. Biraz önce Serkan Bey ile yaptığımız görüşme ile ürünlerimin kargoya verildiği bilgisini de aldım. Kendisine ilgisinden dolayı buradan da teşekkür ediyorum
  • Benim siparişim kargoya verilmedimi hala 6012194

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünleri bugün bir saat kadar önce teslim aldım. Piyasadan aldıklarımdan daha kaliteli olduğunu değerlendiriyorum. İyi bir fırsattı, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.