Şimdi Ara

[SATILDI] Bayan gamerdan Aorus RTX 3070 Ti Çok temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Bayan gamerdan Aorus RTX 3070 Ti Çok temiz

Kart ilk alındığı günden beri gaming pc de kullanıldı. Mining yapılmadı. Tüm kutusu aksesuarları vs duruyor fakat fatura kayıp garantisi bitmiş durumdadır.

Kart açılmamıştır hiçbir sebepten ötürü. Vida koruyucuaları vs üzerindedir. Kart furmakta 79 dereceyi görüyor. Alan kişi macun yenileme vs yapabilir ben içi açılmış olmasın diye dokunmuyorum.

Kartın kendi ekranı vardır. İstediğiniz resmi gifi koyabilirsiniz. 16 milyon renkle çizgi film kesiti dahi koyabilirsiniz.

Kart sorunsuzdur RTX 3090 yada RTX 4080 lere geçileği için satılıktır.

VALORANT'ta haritasına göre 300-450 fps arasında alıyor. 13600k lı sistemde bilginize.

Hogwarts Legacy de 2k Ultra ayarda 85-100 fps arası alıyor. Extra ayar için satış sonrasında uzaktan yardımcı olabilirim.

İstenilen fiyat 9250 TL dir.

İlan yorum kapalıdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kartı aldığın siteden e fatura cikarilmiyor mu yoksa kartın ilk sahibi siz değil misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gigabyte faturasız garanti desteği vermiyor,asus ve msi SN den veriyor ama gigabyte vermiyor,garantisiz düşünün kartı.

• M.S .T kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam kart hediye olarak gelmiş kız arkadaşıma ağustos 2021 gibi UK den. Sonrasında uğraştım fakat faturasını bulamadım. Yukarıda da yazdım garantisi bitmiştir diye o sebeple ama kart çok temiz bir kart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.