Şimdi Ara

BAYAN İÇİN SUV TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuga' nın 65 liralık fiyatı fazla gelirse diye Tiguan 1.4 tavsiye ettim ben de.
    Yengemin anlattığına göre galeri 2008 model Clio 1.2 otomatik vitesli aracına 24 lira teklif etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

BAYAN İÇİN SUV TAVSİYE konusunu başlattı (3 sa. önce, 21:02) Özürlü indiriminden alınacak Mutlaka otomatik vitesli olacak, benzin veya dizel farketmez. Bu nedenle 45 bin lira limitle hangisi?... Mesaja git »
    DİZELE GEÇİŞ İÇİN DOĞRU ZAMANLAMA konusunu başlattı (20 gün önce, 00:40) Durum: 2005 Honda Jazz Elite LS/AT 80 bin Km de, sahibi biri, Hergün işine gidiş/dönüş toplam 50km, aylık toplam 1100 km yol katedecek. Soru ... Mesaja git » İLANDAKİ ARAÇ HAKKINDA YORUM LAZIM konusunu başlattı (26 gün önce, 22:12)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-masrafsiz-sifir-motor-116767727/detay Hususi kullanım için ayda 1200Km yol yapabi... Mesaja git » MACERA NİYETİNE ALINACAK İLANDAKİ ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ? konusunu başlattı (26 gün önce, 22:07)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-masrafsiz-sifir-motor-116767727/detay Bu araç Ayda 1200 km yolu kaldırır mı? Bu... Mesaja git »
    PERT KAYDI OLAN ARAÇ SORUNU konusunu başlattı (2 ay önce, 22:02) Kuzenim aradı bana danıştı: Kuzen araba satın almış ancak ne hikmetse aracı satın aldıktan sonra kasko yaptırırken pert kaydı çıkmış. Aldığı adama d... Mesaja git
    TATA DİZEL konusunu başlattı (4 ay önce, 23:21) Haftada 5 gün günlük 50Km lik işe gidiş dönüş yolu için TATA Vista Aura 1.3 Quadrajet 0KM almayı düşünüyorum. Bulabildiğim en ucuz dizel olduğu için... Mesaja git »
    JAPON' dan KORELİYE GEÇİŞ konusunu başlattı (7 ay önce, 14:00) 2005 model Honda Jazz Elite LS/AT satıp sıfır YENİ RIO Sedan FANCY Otomatik vites 1.4 Benzinli 40.800 TLye geçmek mantıklı mıdır? Aracı inceledim, ... Mesaja git »

Maşallah.Verelim kardeşe de çorbasını dimi?
     BAYAN İÇİN SUV TAVSİYE
    afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Özürlü indiriminden alınacak
    Mutlaka otomatik vitesli olacak, benzin veya dizel farketmez.
    Bu nedenle 45 bin lira limitle hangisi?

ya o değilde kadın jibi napacak gitsin palio felan alsın gider vurur bir yere al başına belayı

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

ya o değilde kadın jibi napacak gitsin palio felan alsın gider vurur bir yere al başına belayı

Kadınlar kendini güvende hissetmek için suv araçlar alıyorlar. Hem laf atma yüzünden hemde kazalarda güvenlik için

Şahinciler doğancılar rahatsız ediyorlar bayanları.

Bir arkadaşımın ablası kasıtlı olarak şahinin tekini ezmiş laf attıkları için ablasında bmw x6 vardı şahindekiler ağır yaralı kızda birşey yok

Yiyorsa bir daha yapsınlar diyo kız iş emniyette bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Kadınlar kendini güvende hissetmek için suv araçlar alıyorlar. Hem laf atma yüzünden hemde kazalarda güvenlik için

Şahinciler doğancılar rahatsız ediyorlar bayanları.

Bir arkadaşımın ablası kasıtlı olarak şahinin tekini ezmiş laf attıkları için ablasında bmw x6 vardı şahindekiler ağır yaralı kızda birşey yok

Yiyorsa bir daha yapsınlar diyo kız iş emniyette bitti.

abowwwwwwww şaşırdım ama yazık

• Memur muymus almadigi sey kalmamis

• ben hanıma suzuki sx 4 almak istemiştim. sonra hanım çok sevmedi aracı ama hala ben suzuki sx4 derim
     BAYAN İÇİN SUV TAVSİYE
    resimdeki gibi öne arkaya bariyerleri de koydun mu , hiç düşünmwe , trafikte geri kalan araçlar düşünsün :) ne sıkıştırabilirler, ne de sıkıntı yaratabilirler. yol vermeme derdi de olmaz. hanım yakar sinyalini direksiyonu çevirmeye başlar... rahat yani

• Memur ama sürekli forumda, Sayın Başbakanımız da memurların haftada 40 saat çalıştığını sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

ben hanıma suzuki sx 4 almak istemiştim. sonra hanım çok sevmedi aracı ama hala ben suzuki sx4 derim
     BAYAN İÇİN SUV TAVSİYE
    resimdeki gibi öne arkaya bariyerleri de koydun mu , hiç düşünmwe , trafikte geri kalan araçlar düşünsün :) ne sıkıştırabilirler, ne de sıkıntı yaratabilirler. yol vermeme derdi de olmaz. hanım yakar sinyalini direksiyonu çevirmeye başlar... rahat yani

Teşekkür ederim, buınu da değerlendirmesini söyleyeceğim.

• Yengem bütçe konusunda sıkıntıda. O yüzden indirimli olarak 40 bin civarı araç bakıyor. Sanırım bu durumda SUV alabilmesi uzak ihtimal?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SKODA YETİ BAK FİYATI UYGUN VE BENCE GÜZEL ARAÇ
  • Skoda Yeti yada Nissan Juke. Fiyatlarını bilmiyorum, ama uygunsa Subaru XV
  • bizde özürlü plakalı olarak 38 bine 1.6 tekna aldık 117 beygir nissan juke araçtan son derece memnunuz sadece 1.95 oğulları varsa arka koltuğa oturmayı düşünmesinler yengen ve oğulları :D 1.85 biri bile bel fıtığı geçirebilir çünkü tasarım olarak arkaya doğru tavan alçalıyor tam 1.80 biri sığıyor yani
  • skoda yeti;

fiyat, motor, şanzıman, performans, yakıt...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.