Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayan arkdaşlar gelmeye başladı ....

Yanlız değilmişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Bende utku bey nerde diyordum... Esim onceden uye idi... Daha yakin takibe alayim dedim... Bu arada gozun den Birsey kacmiyor

"Elantra-Focus" başlığında çözdüm ben olayı.

Çok mu belli etmişim...

Biliyormusun Elektirikli süpürge konusun da kavga çıktı... :)))

İyi ki yorum yamtım yani...

Oranın da Otomobil Genel'den pek farkı yokmuş.

Olaya bak ya, elektrik süpürgesi yüzünden tartışılıyor.

:))) öyle oldu...

Her yerde bir kendini bilmez çıkabiliyor...

Bu gülüş şekli bana birini hatırlattı.

• fıstık gibi golf GTI yı kaldırıma vurup değdi sadece dedikten sonra kadın sürücülere yorum yapamıyorum :)
  • Havada feyk kokusu var.

http://inciswf.com/1286838086.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raytheon -- 31 Ekim 2011; 2:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damla092

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

fıstık gibi golf GTI yı kaldırıma vurup değdi sadece dedikten sonra kadın sürücülere yorum yapamıyorum :)

onun için vurmak değmekmiş demek ki önemli bir durum değilmiş hem niye bu kadar abartılıyor ki sanki erkekler dört dörtlük araba kullanıyorlar da

sesi 100 metre öteden nduydum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

fıstık gibi golf GTI yı kaldırıma vurup değdi sadece dedikten sonra kadın sürücülere yorum yapamıyorum :)

:)))) bayanlara kilo almissin deyince de
    Ayyt canım sadece 1 kilo aldimmmm
    Ama bende 5 kilo gibi dürüyor diyorlar....
    Yani normal yaptıgı belki de bozuldu biran önce ordan gütmek istedi....
  • araba hala öyle duruyor hatta camdan görebiliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Konuyu ben yada herhangi biri acsaydı bu kadar ilgi çekermiydi.

Kim oldugunu bilmediginiz sözde bir Bayana cevap vermek icin yarışmışsiniz.
    Turkish stayla!
    :)

Sen ve senin gibi düşünen erkek ve kızlar yüzünüzden bazen ülkemin insanından nefret ediyorum.

1- 8 yıllık üyeyim, otomobillere doğuştan ilgim var.

2- Forumumuzda pek çok evli, sevgilisi olan bay var, burası bir abaza koğuşu değil!

3- Bayanlarla bayın aynı forumda muabbet etmesi zorunuza mı gitti? Dinimize falan aykırı oldugunu mu düşünüyorsunuz hayırdır?

4- Sahte yada gerçek umrumda değil, ben muabbetin kalitesine bakarım, kaldı ki buradaki pek çok arkadaşımın konuya ilgi göstermesinin bayanlara yaranmakla zerre kadar alakası oldugunu sanmıyorum. PM'den kahve içmeye mi çağırcaz, burası kız düşürme yeri değil bunun bilincindeyiz.

5- Önce anadilini kullanmayı öğren sonra bizleri fırçalarsın, turkish stayla ne be!

• ben seni değil senin kız olma ihtimalini sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Turkish stayla!

Sen ve senin gibi düşünen erkek ve kızlar yüzünüzden bazen ülkemin insanından nefret ediyorum.

2- Forumumuzda pek çok evli, sevgilisi olan bay var, burası bir abaza koğuşu değil!

3- Bayanlarla bayın aynı forumda muabbet etmesi zorunuza mı gitti? Dinimize falan aykırı oldugunu mu düşünüyorsunuz hayırdır?

4- Sahte yada gerçek umrumda değil, ben muabbetin kalitesine bakarım, kaldı ki buradaki pek çok arkadaşımın konuya ilgi göstermesinin bayanlara yaranmakla zerre kadar alakası oldugunu sanmıyorum. PM'den kahve içmeye mi çağırcaz, burası kız düşürme yeri değil bunun bilincindeyiz.

5- Önce anadilini kullanmayı öğren sonra bizleri fırçalarsın, turkish stayla ne be!

her kelimesine hatılıyorum Öncelikle konuyu bir erkek açmıs olsaydı da bu kadar ilgi görürdü. Bayanların araba kullanması , yollarda yaptıgı hatalar her zaman erkekler tarafından elestiri konusu olmustur. Burası da motorlu tasıtlar forumu olduguna göre ilgi çekip konunun devam etmesi çok normal.
    Bu baslık ve bu site sadece erkeklere özgü değil dimi ?Burada ki erkek üyelerinde sırf karsısındaki bayan diye ya da size göre bayan sanıp cevap vermesi eminim çok anlamsız olacaktır.

• Hafta sonu kız arkadaşımı ziyaret için Kırklarelideydim. İstasyon caddesinin yakınlarında aracımı bir sokağa bırakmıştım. Dönüşte sokaktan caddeye çıkıcam. Cadde tek yön ve çift şerit fakat 1 şerit park edilmiş araçlarla kapalı sadece tek şerit akıyor. Sokağın başında da bir tane transporter park etmiş ve caddeyi göremiyorum. Hafiften aracın burnunu cıkardım bi 4-5 sn. bekledim ki yakında ki araç geçsin uzaktaki de farketsin ona göre gelsin. Bekledim hiçbir araç yok biraz daha çıkardım aracın burnunu yine yok. Aracı ben görebiliceğim kadar cıkartmamla 70-80'le gelen siyah jipi görmem bir oldu. Ama böyle bir geliş olamaz Kırklareli merkezde kadının biri almış captivaydı sanıyorum jipini orda aracı cıkarttıgımı belki 150-200 metreden belki daha fazla gördü ne bir yavaşlama ne bir yol verme hiçbirşey. Frenlere asıldı duramadı sola kırdı yanımda durdu. Benim şarteller attı tabi ki. Açtım hemen camı onun zaten açıktı. Aramızda geçen konuşma aynen şöyle. Ve ikimizde son ses bağrıyoruz!!..
    K.S: Kadın sürücü B:Ben

K.S: Canına mı susadın!!
    B: Şehir içinde olduğunuzun farkında mısınız?
    K.S: Ara yoldan ana yola atlıyosun sen nereye çıktığının farkında mısın?
    B: Sen nasıl hızlı geliyosun öyle ben yolu goremiyorum yavas yavas cıkıyorum niye yavaşlamıyosun ben seni görüyo muyum?
    K.S: Bana senli benli konuşma yolu göreceksin dingonun ahırı mı burası!..

Ben burdan sonra koptum zaten kız arkadasım olmasa yanımda cok daha kotu şeyler olabilirdi nevrim döndü çünkü. Plakasını da veriyorum 39 AK 539 . Altına jip alan kendini bir halt zannediyor. Hem benim cıkmaya calıstıgımı görüyosun hemde körü körüne basıyosun şehir içinde. Böyle bir zihniyet olabilir mii.. Karakola gidip şikayet edicektim ama kız arkadaşım vazgeçirdi. Daha önce hep iyi niyetliydim bayanlara karşı elimden gelen her iyiliği yapıyordum ama artık yok tövbe.

Biraz uzun oldu arkadaşlar ama durum böyle..

• kadınlar trafiğe uyum sağlayamıyor. Bazen yol sendede olsa bakacaksın heryere at gözlüğüylr araba kullanılmaz.
  • yarim saaatte serit degistirmelerine kil oluyorum..
  • Trafikteki son kadının da ehliyetini yok edene kadar, onurlu mücadelemiz devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Turkish stayla!

• Suremeyeni cekilmiyor, iyi surenine hayran olunuyor. :)

Arasi yok kadinlarda pek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Trafikteki son kadının da ehliyetini yok edene kadar, onurlu mücadelemiz devam edecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Trafikteki son kadının da ehliyetini yok edene kadar, onurlu mücadelemiz devam edecek.

• Her gün bir yenisi katlı otoparka dar bir yere geri geri parkettim. Resmi elbiseli haldeyken aracımı almaya gittim. Çıkarttım arabamı acelemde vardı yardım edebilirdim, bir kadın hemen yanastı çıktıgım yere girecekti. indi arabadan keşif yaptı vs. baktı girmeyi denedi burunlamasına olmadı çıktı tekrar denedi olmadı otoparkın ortasına bıraktı kilitledi gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 31 Ekim 2011; 12:07:34 >
  • Bizim peder bi de surucu egtmeni.aksamlari anlatr bazen baya guleriz.

- ben frene basarm hocam merk etmeyn

peder- napysn kizim otobuse vurcn ve dahasi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.