Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir bayan konu açmaya görsün şu forumda
  • ROLAN forumda konu açıldığı için değil araç önerisi almak - aradığım segmentteki araçlarda ne gibi artı eksiler var diye forumu okurken üye olmak istedim oldum . Bu baslığa da yazmamak olmazdı herhalde
  • Kurallara En Çok Dikkat Etmeye Çalışanlar Onlar Hız Merakları Falan Yok Makasa Girmek Nedir Bilmezler,Ama En Çok Kazaya Sebebiyet Verende Onlar Bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bin9Yüz5

Kurallara En Çok Dikkat Etmeye Çalışanlar Onlar Hız Merakları Falan Yok Makasa Girmek Nedir Bilmezler,Ama En Çok Kazaya Sebebiyet Verende Onlar Bence :)

Genelleme yapmayalimmmmm hız tutkusu olan bir ınsanım ... Motor kullanmaktan kalan birsey ... Trafikte hızlı kullanirmiyim ... Yerine göre... Makas olayına gelince ... Güzel keserdim yollar da...

Tabi bunlar anne olmadan önce ... Hamile iken yavaş kullanmaya alıştırdım kendimi... Şimdide sakın olmaya çalışıyorum ... Çünkü aklımda hep bebeğim var.. Bensiz ne yapar diye... O yanımda iken sanki 8 gözle bakıyorum etrafa :)))

Yani hersey gençlikte yapılıyor :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bir bayan konu açmaya görsün şu forumda

:))))) bisi demiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

Kurallara En Çok Dikkat Etmeye Çalışanlar Onlar Hız Merakları Falan Yok Makasa Girmek Nedir Bilmezler,Ama En Çok Kazaya Sebebiyet Verende Onlar Bence :)

Genelleme yapmayalimmmmm hız tutkusu olan bir ınsanım ... Motor kullanmaktan kalan birsey ... Trafikte hızlı kullanirmiyim ... Yerine göre... Makas olayına gelince ... Güzel keserdim yollar da...

Tabi bunlar anne olmadan önce ... Hamile iken yavaş kullanmaya alıştırdım kendimi... Şimdide sakın olmaya çalışıyorum ... Çünkü aklımda hep bebeğim var.. Bensiz ne yapar diye... O yanımda iken sanki 8 gözle bakıyorum etrafa :)))

Hep Görmek İstemişimdir Hız Yapan Makasa Giren Bir Bayan :D Allah Bağışlasın.

• yeri gelince hızlı kullanmayı bilmek önemlidir, bazen kazadan kurtulursunuz, gaza basmayı bilmek, aracın sınırlarını bilmek gereklidir, kurallara riayet ettikten sonra bunların yeti olarak kalması kanaatindeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Hep Görmek İstemişimdir Hız Yapan Makasa Giren Bir Bayan :D Allah Bağışlasın.

Tesekkurler :))))

• kararsızlıkları geri geri araç sürememeleri araçda aynayı görünce dayanamayıp süreklı makyajlarını kontrol etmesı hatta arada ruj sürmeleri sağa sola dönerken başka araçları kollamamaları bide ne kadar hata yaparsa yapsan hatalarını kabul etmemeleri .
  • Bu yazilari benim hanim okusa valla sayar sover size

::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu yazilari benim hanim okusa valla sayar sover size

Niye??
    Dikkatli olun okutmayin sovmesin bize...kavga cikmasin:))))
  • quote:

quote:

Niye??

Benden daha dikkatli arac konusunda
    Aynaya bakip makyaj falan yapmiyor
    Tek derdi park edemiyor
    Okulda ogretmenlerden rica ediyor sabahlari ::)))
    Hepsi bu
  • kısa sürede de park ı da öğrenir insallah
  • Aslında bu konuda arabası varsa eğer tabii kız babalarının hatası var diyorum. Nasıl ki erkekler evlendiğinde yemek yapıyor, ev işine yardım ediyorsa, erkek anneleri iyi eğitmiş deniyor, bunlardan anlamıyorsa da annesi hiç alıştırmamış hata kaynanada deniyorsa:)))

Eğer babalar oğullarına gösterdikleri ilgi, hoş görüyü kız çocuklarına da gösterip otomobil konusunda kızlarıyla da konuşsalar, tartışsalar, trafiğe kapalı yerlerde bir-iki tur attırsalar, sonra damatları da onlara duacı olmaz mı:)))

İstanbul trafiğinde çok kıvrak, zor durumlardan panik olmadan aracı kurtaran bayanlar gördüğüm gibi, ehliyet kursuna yazılana kadar debriyajın, frenin, gazın yerini bilmeyen erkekler de gördüm...
  • Bazı bayanlar o kadar yaklaştırıyorlar ki kendilerini direksiyona yan aynalar gerilerinde kalıyor.
    Arkalarına doğru omuz üstünden bakmaları gerekiyor aynalara , o da zor tabi
    çünkü bir yandan da kaputun ucunu görmeli ve gözlerini bu noktadan ayırmamaları gerekiyor.
    Bunun nedeni boylarından kaynaklanıyor sanıyorum ancak çok kısa olmadıkları sürece o şekilde
    direksiyonla bütünleşmelerine gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta tehlikeli bir durum,
    yani bir airbag patlaması olsa sonucu çok vahim olur gibi geliyor.

Bir de sürekli tetikte, sürekli beyinleriyle kullanıyorlar araçları. Omuriliğe aktaramıyorlar,haliyle beyinleri sürekli analiz yapmaktan yoruluyor.
    Ondan sonrasında kararsız,tutarsız ve etraflarına dikkat etmeden hareketler sergiliyorlar.

Bunlar sadece bayanlara ait davranışlar değiller ancak genellikle bayanlarda görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Niye??

Benden daha dikkatli arac konusunda
    Aynaya bakip makyaj falan yapmiyor
    Tek derdi park edemiyor
    Okulda ogretmenlerden rica ediyor sabahlari ::)))
    Hepsi bu

Cok Iyi Arabs parkederdim... Yillardir sofor olan baba min iki manevra lie ciktigi yerden tek manerva lie cikardim... Kendini Iyi sofor sanan biri yonlendirdi cikamadim...birde Arabs degisti ilk bindim biraz surtum.. Artik park ederken sikinti yasiyorum sayilir... Kisa surelerde cok Araba degistirdik.

AMA geri park etmede hala sorun yok...

Bence geri geri park etmeye alistirin daha kolay gelecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

Aslında bu konuda arabası varsa eğer tabii kız babalarının hatası var diyorum. Nasıl ki erkekler evlendiğinde yemek yapıyor, ev işine yardım ediyorsa, erkek anneleri iyi eğitmiş deniyor, bunlardan anlamıyorsa da annesi hiç alıştırmamış hata kaynanada deniyorsa:)))

Eğer babalar oğullarına gösterdikleri ilgi, hoş görüyü kız çocuklarına da gösterip otomobil konusunda kızlarıyla da konuşsalar, tartışsalar, trafiğe kapalı yerlerde bir-iki tur attırsalar, sonra damatları da onlara duacı olmaz mı:)))

İstanbul trafiğinde çok kıvrak, zor durumlardan panik olmadan aracı kurtaran bayanlar gördüğüm gibi, ehliyet kursuna yazılana kadar debriyajın, frenin, gazın yerini bilmeyen erkekler de gördüm...

Dun Babam Benin arabama bindi... Nedense o binince gerilirim... Sollamaya kalkiyorum yavas kizim... Saginda Araba var... Vs...

Dayanamadim... Baba sen yokken aynalarim var iyiki dedim... Beni geriyorsun direksiyon bende... Istersen sen kullan dedim artik... Biraz karismadi sonra tekrar...

Gelirken annemde vardi babami arkaya oturttuk birde Turku actik... Legible arabami kullandim:)))

• Yamulmuyorsam bayanlar herhangi bir makina kullanırken bir erkek gibi makinayla bağ kuramıyor. Hissetmek ve zevk almak çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanknt

Yamulmuyorsam bayanlar herhangi bir makina kullanırken bir erkek gibi makinayla bağ kuramıyor. Hissetmek ve zevk almak çok önemli.

Haklisin daha onceki arabadan hoslanmiyordum hep sorun yasadim... AMA simdi kara kizim dedigim 0 km arabamizla aramizda. Bir bag kurdum surekli binip gezmek istiyorum... Hatta yikayim istiyorum.. Yakinda dantel felanda orerim :))))) koltuklara sus olur:)))) abartim dimi ....
  • evet abarttınız :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.