Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bayan olduğun halde biye kendinizi bu kadar kötülüyorsun anlamadım. Hani beni bayanlar trafikte gerçekten sinir ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

ben ben verdim. Bugün yine tartılacağım. tahminime göre 97 falan olmuşumdur. akşam yazarım. formul diyet+spor.

bekliyorum... büyük başarı teprik ediyorum...
  • bayan söförlerden kötüsü de var: yaşlı adamlar
    bence bir yaştan sonra ehliyetleri geri almaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

bu arada bayan olduğun halde biye kendinizi bu kadar kötülüyorsun anlamadım. Hani beni bayanlar trafikte gerçekten sinir ediyorlar.

Kötülemiyorum... Gerçek böyle bir arkadaş aslında en güzel açıklamayı yapmıştı güvensizlikle alakalı bir durum... Hataları kabul etmek kötüleme olmasa gerek...
  • Aslinda durum su sekilde kadinlarin bir kismi trafikte felaket islere imza atiyorlar ama bir kismi da harika kullaniyor, iyi kullananlar toplumda yer etmis Kadin sofor = Kotu sofor imajindan siyrilmak istiyor olabilirler, bizde variz demeye calisiyorlardir buyuk ihtimal :)

Araba kullanmak veya toplum icinde birsey yapmak cogu zaman ozguven ister, bu da deneyim ile olur, bazende eslerin destegi ile, unutmayin hanimin basarisi sizin basariniz, basarisizligi da sizin :)

Velhasil kelam kadinlara destek olun ki tamir masraflariniz azalsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 28 Ekim 2011; 12:31:48 >
  • dikiz aynasının makyaj yapmaktan çok daha öncelikli bir görevi olduğunu bilsinler yeter, başka da birşey istemem (şimdilik)
  • Değerli bey arkadaşlarım, 5 sayfayı okudumda biraz abartmıyor muyuz...? Bence genel olarak Türk insanının araba kullanması problemli (kendimi de dahil ederim)

Trafikteyken, sadece bayanlar gözüme batmıyor ki, taksici-dolmus-otobüs şoförü-hatta yola atlayan yaya! bile her an tehlike yaratma potansiyeline sahip, yorumu yazarken bayanlara yaranmak gibi bir düşüncem yok rahat olunuz, ama sürekli diyorum burada da tekrar etmek mecburiyetindeyim -EMPATİ-, kız arkadaşlarınızı kardeşlerinizi annelerinizi kuzenlerinizi düşünün, bu kadar tepki vermeden ona göre hareket edelim.

Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Değerli bey arkadaşlarım, 5 sayfayı okudumda biraz abartmıyor muyuz...? Bence genel olarak Türk insanının araba kullanması problemli (kendimi de dahil ederim)

Trafikteyken, sadece bayanlar gözüme batmıyor ki, taksici-dolmus-otobüs şoförü-hatta yola atlayan yaya! bile her an tehlike yaratma potansiyeline sahip, yorumu yazarken bayanlara yaranmak gibi bir düşüncem yok rahat olunuz, ama sürekli diyorum burada da tekrar etmek mecburiyetindeyim -EMPATİ-, kız arkadaşlarınızı kardeşlerinizi annelerinizi kuzenlerinizi düşünün, bu kadar tepki vermeden ona göre hareket edelim.

Herkese iyi forumlar.

Bütün yazılanları okumuş biri olarak çok fazla tepki içeren şeyler görmedim... Genel anlam da arkadaşlar yaşadıkları tecrübeler ile anlatımlar yaptılar...

Ve

Taksi- dolmuş -otobüs şöförü, yola atlayan yaya konusunda size katılıyorum... Özellikle bu vasitaları kullanan şahıslar bayan gördükleinde daha da bir gaza geliyor... Birde belediye kamyonu ve tır şöförlerini de bu gruba dahil ediyorum...

Yaşadığım bir olay.... Gerçi onlarla benim çok yaşadığım olay var da....

çiftlik kaviağında bir belediye tır aracı üstüme çıkacaktı... Araba büyük olduğu için korkacağımı zannetti yanında da başka bir arkadaşı vardı şöför amcamın bende inadına önüne kırmıştım arabayı ben geçemiyorsam sende geçme diye... yanında ki el kol hareketi yapıyor bir de gülüyor... o zaman bana gelenler gelmişti... camdan kafamı çıkarıp neler demiştim çok ama çok sinirlendim... ordan konuşması kolay in aşağı konuş bakalım...

Sonuç tamam abla buyur sen geç dedi...

• bende yazayım bare kilo rekorumu :D
    askere almıyorlar dıye cıldırdım

10 temmuz 2009 136 kg
    23 ekim 2009 105 kg

askerden dondum 3 ayda 15 total 1 senede 141 kg oldum. sımdı 127 kg yum :D

spora gıdemıyorum gıtsem dahada verecem :S

bu arada benım hanımda kullanıyor araba allah kolaylık versın trafıktekılere. ınanın ıyı kullanan bayanda tanıdım fakat yok arkadas bayan ve araba barışmaz yıldızları :S
  • Eşimde araba kullanıyor olmasından mütevellit genelde bayan sürücülere anlayışla yaklaşırım. Uzunce süre parkedemeyip, yolu işgal etmelerine, sinyalsiz dönmelerine bayanlara has olan o hepimizin çıldırdığı şeylere pek ses çıkarmam.

Ama dayanamadığım bir nokta varki, o da olur olmadık her yerde yavaş gitmeleri. Yavaş gideceksen at kendini en sağ şeride isteğin hızda git niye bunu orta şeritte yada sol şeritte yapıyorun ki. Hele bunu birde zaten dar olan İstanbul'un ara caddelerinde ve ana caddelerinde yapıyorlar ki o zaman gerçekten dayanamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

Eşimde araba kullanıyor olmasından mütevellit genelde bayan sürücülere anlayışla yaklaşırım. Uzunce süre parkedemeyip, yolu işgal etmelerine, sinyalsiz dönmelerine bayanlara has olan o hepimizin çıldırdığı şeylere pek ses çıkarmam.

Ama dayanamadığım bir nokta varki, o da olur olmadık her yerde yavaş gitmeleri. Yavaş gideceksen at kendini en sağ şeride isteğin hızda git niye bunu orta şeritte yada sol şeritte yapıyorun ki. Hele bunu birde zaten dar olan İstanbul'un ara caddelerinde ve ana caddelerinde yapıyorlar ki o zaman gerçekten dayanamıyorum..

Nick görünce önce büyüksün baba sözü geldi aklıma sonrada Robin Şarma....
  • bazıları dikkat dağıtacak ölçüde güzel oluyor...

şikayetim budur sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

bende yazayım bare kilo rekorumu :D
    askere almıyorlar dıye cıldırdım

10 temmuz 2009 136 kg
    23 ekim 2009 105 kg

askerden dondum 3 ayda 15 total 1 senede 141 kg oldum. sımdı 127 kg yum :D

spora gıdemıyorum gıtsem dahada verecem :S

bu arada benım hanımda kullanıyor araba allah kolaylık versın trafıktekılere. ınanın ıyı kullanan bayanda tanıdım fakat yok arkadas bayan ve araba barışmaz yıldızları :S

teprikler....
  • Anakara da yaşayan donanım haber bayan sürücüler bizde bir araya gelsek çoluk çoçuk...
    Diyeceğim ama ben pek bayan göremedim...

Arabayı ihtiyaçtan çok kullanmaktan keyif alan hanımlar haberleşsek ne güzel olurdu...
  • Bugün taze yaşadım. Hemen anlatayım. Motorla gidiyorum tabi biraz önümdeki araca yakındım işıklardan yeni çıktık. Hemen önümde araç vardı biraz gittik ne sinyal verdi ne bişi yaptı aniden çat diye boş gördü sağ tarafa direksiyonu kırdı (park etmek içi) kan ter içersinde frene bastım. Sonra bir baktım Kadın sürücü.He tamam dedim geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

Anakara da yaşayan donanım haber bayan sürücüler bizde bir araya gelsek çoluk çoçuk...
    Diyeceğim ama ben pek bayan göremedim...

Arabayı ihtiyaçtan çok kullanmaktan keyif alan hanımlar haberleşsek ne güzel olurdu...

bay bayan farketmez.bir buluşma organizasyonu gerçekleşirse,gelirim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Değerli bey arkadaşlarım, 5 sayfayı okudumda biraz abartmıyor muyuz...? Bence genel olarak Türk insanının araba kullanması problemli (kendimi de dahil ederim)

Herkese iyi forumlar.

Bütün yazılanları okumuş biri olarak çok fazla tepki içeren şeyler görmedim... Genel anlam da arkadaşlar yaşadıkları tecrübeler ile anlatımlar yaptılar...

Ve

Taksi- dolmuş -otobüs şöförü, yola atlayan yaya konusunda size katılıyorum... Özellikle bu vasitaları kullanan şahıslar bayan gördükleinde daha da bir gaza geliyor... Birde belediye kamyonu ve tır şöförlerini de bu gruba dahil ediyorum...

Yaşadığım bir olay.... Gerçi onlarla benim çok yaşadığım olay var da....

çiftlik kaviağında bir belediye tır aracı üstüme çıkacaktı... Araba büyük olduğu için korkacağımı zannetti yanında da başka bir arkadaşı vardı şöför amcamın bende inadına önüne kırmıştım arabayı ben geçemiyorsam sende geçme diye... yanında ki el kol hareketi yapıyor bir de gülüyor... o zaman bana gelenler gelmişti... camdan kafamı çıkarıp neler demiştim çok ama çok sinirlendim... ordan konuşması kolay in aşağı konuş bakalım...

Sonuç tamam abla buyur sen geç dedi...

Serap hanım,

Benimde başıma gelenleri anlatsam sayfalar sürer emin olun, araba yıkama sırasında D yerine R'ye takıp ön tamponuma geçiren olsun, ara yoldan soluna bakmadan ana yola atlayan olsun vb. Bunlar hergün oluyor bende farkındayım ve de ilk mesajımda belirttiğim gibi - bayanlara yaranmak gibi bir amacım yok-.

Vermeye çalıştığım mesaj, bayanların yapısından dolayı erkekler olarak biraz daha anlayışlı olmamız, tolerans göstermemiz gerektiğidir. Kaza yaptıktan sonra, karşı tarafın bağırıp ileri düzey hakaretler etmesi sonucu bayılıp hastaneye kız arkadaşımı götürmüşlüğüm vardır. (kaldı ki olay %300 kız arkadaşımın dikkatsizliğiydi...) yani erkek yapsa küfrederiz, bağırırz bilmemne polis gelir insanlar sakinleşir herkes evine gider, ama söz konusu bayan olunca ne kadar hiddetlenirsek hiddetlenelim bazı şeyleri içimizde tutup kibarlığımızdan ödün vermemiz lazım.

Her zaman diyorum, empati. Kuzenlerim, kızkardeşim, annem hergün trafikte araba kullanıyorlar. Sürekli onlar aklımda olduğu için şahsen ben bayanlara karşı daha dikkatli daha anlayışlı olmaya çalışıyorum, buna pozitif ayrımcılık da denebilir. Eminim ki eşiniz de benimle aynı şekilde düşünmektedir çünkü eminim bir yandan aklı daima sevdiğinde olur.

Saygılarımla.

• Ben Sizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum...

Bazı zamanlar oluyor ki ben bile dayanamıyorum... Aslında bay bayan farketmiyor... trafikte kurallara uymayı beceremiyen , iyi şöförlüğü hızlı araba kullanmak zanneden kişiler yüzünden onlarca kaza oluyor ve gerçekten hayatlarını hiç yüzünden kaybeden insanlar var...

Tabi ki bayan olduğumuz için dediğiniz gibi belli bir kesim daha kibar ve anlayışlı... Belli bir kesim de var ki bayan sürücü görünce erkek oldukları akıllarına geliyor (bence bunlar kendine son derece güvensiz tipler) korkutmaya , bir hata yap ya da yapma bir şekilde seni taciz etmeye kalkıyor...

İstanbul yolunda normal şekilde seyrediyoruz, trafik var mecburen sol şeritteyiz, öndeki beyefendi sağolsun yol vermemek için elinden geleni yaptı... ve inanaın özellikle yavaş gidiyor... arkadaki bey sellektör yapıyor... sağ geçiş çok zor sinyal veriyorum ama yandaki inadına dip dibe girdi... sonra bir ara açıkdı trafik arkadaki beye yol vereceğim tam... sanırım çok sinirlendi öyle bir hamle ile sağ ve sol yaptı ki çok kötü şekilde çarpışacaktık... çok sinirlendim bende... Adamı takip ettim... ve gerekeni söyledim.... Onun yaptığı bir yere yetişme telaşı değildi artistlikti...

böyle yaşadığım çok olay var... birde benim hatalarım yüzünden yaptıgım çok hata var... hep özürdüleyerek ayrılmışımdır ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Ani fren yapanları mı şikayet edim boş yolda ortadan gidenlerimi ışıklarda en sağ şeride geçip sola dönmeye çalışanları mı ön cama yapışarak araç kullandığı için aynalara bakamayanları mı

sol şeritten 40 la gidenlerimi, heyecandan sinyal vermeyi unutanlarımı...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.