Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serapkf
    Tamam
    Volkswagen i çok seviyorum

2 aramamız fiat tı kurtulmak için can attık bir daha fiat marka araba asla almayız....

Renault'u hiç bir zaman düşünmedim tipini hiç sevmem...

oldumu....

Yok Serap hanım, ben tepki gösteririm demiyorum.

Forumun genelinde bu dediğim şekilde davranan bir kitle var, Vw devamlı yüceltilir, Fiat ve Renault ise yerin dibine sokulur.

Onu demeye çalışıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Espri olduğunu idrak edemedi... :)

Sağlık olsun.

Ettim Ettim... :)))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Tamam
    Volkswagen i çok seviyorum

2 aramamız fiat tı kurtulmak için can attık bir daha fiat marka araba asla almayız....

Renault'u hiç bir zaman düşünmedim tipini hiç sevmem...

oldumu....

Yok Serap hanım, ben tepki gösteririm demiyorum.

Forumun genelinde bu dediğim şekilde davranan bir kitle var, Vw devamlı yüceltilir, Fiat ve Renault ise yerin dibine sokulur.

Onu demeye çalışıyorum ben.

Anladımmmm....

Ben gerçek fikirlerimi yazayım sizinle de paylaşayım dedim...

Yani beni Birşey anlamayan hatun durumuna düşürüyorsunuz... :(((((((

• Bu arada cidden neden bir elektrik süpürgesine o kadar para verdiğinizi sormak istiyorum.

Bir ara 2500 euro gibi bir fiyatlardan bahsediliyordu rainbowlar için. Kuzenim almıştı da çok dalga geçmiştik. Neredeyse kaldırıp camdan atacaktı.

Cidden değdi mi yani?

Araba alınır o fiyata
  • quote:

Bu arada cidden neden bir elektrik süpürgesine o kadar para verdiğinizi sormak istiyorum.

Bir ara 2500 euro gibi bir fiyatlardan bahsediliyordu rainbowlar için. Kuzenim almıştı da çok dalga geçmiştik. Neredeyse kaldırıp camdan atacaktı.

Cidden değdi mi yani?

Araba alınır o fiyata

Evet Haklısın benimde bütün ailem ve iş yaşamım dalga geçti... Araba alırdın o fiyata diye...

Rainbow beni kızılaya kadar götüremiyor... Fakat yuvam da ailem ile daha temiz ve tozsuz yaşamamı sağlıyor...

Onun sayesinde jetim var diyorum ben.... Motoru jet motoru da....

• quote:

quote:

Bu arada cidden neden bir elektrik süpürgesine o kadar para verdiğinizi sormak istiyorum.

Cidden değdi mi yani?

Araba alınır o fiyata

Evet Haklısın benimde bütün ailem ve iş yaşamım dalga geçti... Araba alırdın o fiyata diye...

Rainbow beni kızılaya kadar götüremiyor... Fakat yuvam da ailem ile daha temiz ve tozsuz yaşamamı sağlıyor...

Nasıl yani türbin motor mu var?

• bugün yoğun ankara trafiğinde aracını kaldırmayı beceremeyip,önündeki araca bodoslama dalan bir bayan şoföre şahit oldum.bahanesi,ayakkabısının topuğunun halıya takılmasıymış.

iyiki 5 dakika önce açılan trafikte önüne geçmemişim,yoksa o hasar alan araçlardan birisi,benim aracım olabilirdi
  • Bende kaza gördüm bugün. Geçiören'de ara yoldan fatih caddesine çıkmaya çalışan hatun hemen yol ağzında duran dolmuşa arkadan vurdu...

Dolmuşcu "bu ne saçma vurmak amk ya!!" diye indi... :))
  • quote:

quote:

quote:

Cidden değdi mi yani?

Araba alınır o fiyata

Nasıl yani türbin motor mu var?

Evet
    Su haznesi bile uçak camın da kullanılan maddeden 33ooo devir yapabilen tribün motor sistemi var
    bu arada patenti nasa'da ... Ve Dünya nın ilk sulu sistem süpürgesi

Ona elektirik süpürgesi demek bir hakaret o bir temizlik robotu... :)))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

bugün yoğun ankara trafiğinde aracını kaldırmayı beceremeyip,önündeki araca bodoslama dalan bir bayan şoföre şahit oldum.bahanesi,ayakkabısının topuğunun halıya takılmasıymış.

iyiki 5 dakika önce açılan trafikte önüne geçmemişim,yoksa o hasar alan araçlardan birisi,benim aracım olabilirdi

Allah korumuş... Ben düz ayakkabımı yanımda taşıyorum... Gerçekten topuk işi tehlikeli... Pas pas ların arasına takılıyor...
  • quote:

Evet
    Su haznesi bile uçak camın da kullanılan maddeden 33ooo devir yapabilen tribün motor sistemi var

Bir elektrik süpürgesi için bu kadar da kasmaya gerek yok ya.

Temizlik robotu dediğiniz şöyle olur.

Siz uzanacaksınız, o çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 28 Ekim 2011; 2:07:31 >

• quote:

quote:

bugün yoğun ankara trafiğinde aracını kaldırmayı beceremeyip,önündeki araca bodoslama dalan bir bayan şoföre şahit oldum.bahanesi,ayakkabısının topuğunun halıya takılmasıymış.

Allah korumuş... Ben düz ayakkabımı yanımda taşıyorum... Gerçekten topuk işi tehlikeli... Pas pas ların arasına takılıyor...

sağolun.keşke,diğer bayanlarda bu konuda duyarlı olsalar ama maalesef.........

• quote:

quote:

Evet

Bir elektrik süpürgesi için bu kadar da kasmaya gerek yok ya.

Temizlik robotu dediğiniz şöyle olur.

http://www.paneldus.org/wp-content/uploads/2009/11/ev-temizlik-robotu-1.jpg

Siz uzanacaksınız, o çalışacak.

:)))))))))) Jetime laf yokkkk

• quote:

quote:

quote:

sağolun.keşke,diğer bayanlarda bu konuda duyarlı olsalar ama maalesef.........

Zor bir durum vale arabanızı park etmek için geliyor bir dk diyorsunuz aramanın içinde ayakkabı değiştiriyorsunuz...

bir arkadaşımın boyu kısa idi arabayı 10 cm den fazla topukla kullanmak zor olduğundan mecbur değiştirirdi... bir gün unuttu ve öylece indi... Sonuç yamurda çektin mi diye espiri yapan ilk kişi sevgili adayı idi...

Gerçi otomatik araba kullanırken çokta sorun olmuyor...

• yaya geçidinden geçiyorum kırmızı ışık yanıyor bana korna çalıp hadi çabuk ol gibisinden hareket yapıp kırmızıda geçiyor ve tabi kaymakamlığın önü bide az ilerde trafik polisi amca önünü kesiyor xD
  • Şikayetten ziyade, tavsiye diyelim. :)

Birincisi baston yutmuş gibi görünen oturma pozisyonlarını değiştirmeliler, ikincisi direksiyonu düdüklü tencere tutma modunda tutmamalılar, naçizane üçüncüsü ise otomatik vites araç tercih etmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Şikayetten ziyade, tavsiye diyelim. :)

Birincisi baston yutmuş gibi görünen oturma pozisyonlarını değiştirmeliler, ikincisi direksiyonu düdüklü tencere tutma modunda tutmamalılar, naçizane üçüncüsü ise otomatik vites araç tercih etmeliler.

üçüncü tavsiyeni düzeltmek isityorum. Mümkünse hiç bir araç tercih etmemeliler. Ulaşımda otobüsü-dolmuş kullanmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

quote:

üçüncü tavsiyeni düzeltmek isityorum. Mümkünse hiç bir araç tercih etmemeliler. Ulaşımda otobüsü-dolmuş kullanmalılar.

Otobus-dolmuş yerine şöyle desek
    zaten arabaya bi okadar para veriyoruz.
    kaskosu-benzin vs. masrafları
    en iyisi taksi kulanalım biz bayanlar
    Park sorunundan, trafikte canavarı olmaktan kurtuluruz...

Araba paramız +kasko +benzin hesabı en az 5 yıllık taksi parası...

bu arada imza kısmında yazan kiloları siz mi verdiniz... bir ayda yaklaşık 8 kilo...
    formulu öğrenmek isterim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

quote:

Otobus-dolmuş yerine şöyle desek
    zaten arabaya bi okadar para veriyoruz.
    kaskosu-benzin vs. masrafları
    en iyisi taksi kulanalım biz bayanlar
    Park sorunundan, trafikte canavarı olmaktan kurtuluruz...

Araba paramız +kasko +benzin hesabı en az 5 yıllık taksi parası...

bu arada imza kısmında yazan kiloları siz mi verdiniz... bir ayda yaklaşık 8 kilo...
    formulu öğrenmek isterim...

Unutmadan; etrafa verdıklerı maddı ve manevı zararlarda var

• ben ben verdim. Bugün yine tartılacağım. tahminime göre 97 falan olmuşumdur. akşam yazarım. formul diyet+spor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.