Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Geçtiğimiz kış Ankarada bir hanımefendinin yaptığına bakın. Yaptığı iş nelere yol açıyor. Madem gidemicen ne diye çıkıyorsun yola be kardeşim..!!

Bu araçların çoğunda kış lastiği yok. Çevremden biliyorum,Ankarada kış az olur,ne gerek var kış lastiğine o kadar para vermeye der ve almazlar. Sonrada kar düşünce bu görüntüler yaşanır...

Kış lastiğini ihmal edip almıyoruz tamam.. Zincir alalım?? Yook eğilip zincirmi takacak benim schumacher im. karda bile alonso benim şöförüm. Geçen kış kar ve don olmamasına ramen izmirden 10 günlüğüne Ankara'ya gideceğim için verdim 40 lirayı zinciri aldım 2-3 kere sök tak yapıp bagaja koydum çok zor bişey diil.. Bu havalarda zincir takmayanlar sadece kendi arabalarını canlarını diil etraftakilerin de malını canını tehlikeye atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 26 Ekim 2011; 20:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bİraz gülelim. 1.51deki garaja girmeye çalışan bu işin profesyoneli.Saygı duyuyorum

Serdar ortaç ı ilk defa bu kadar sevdim :)) Kadından şoför olmaaz..

• Az önce parka girerken park ettiğim yerin yanındaki arabanın sahibi bayan çıkamadı parktan. Arabama vurmasın diye önce cıkartıyım diye teklif ettim kabul etmedi sonra muavinlik yaparak cıkarttım 15 dakika aldı ama arabamı kurtardım :)
  • bayanlar usta şofördür. asla kaza ve hata yapmazlar..
  • Bekar bayan otomobil sürücülerini seviyorum.
  • Abi bayanlara çok yakışıyor yav araba kullanmak bugün şu çirkin çift farlı polo kullanan bir bayan yanımda durdu kırmızıda o çirkin araba bile o kadar güzel göründü ki gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Abi bayanlara çok yakışıyor yav araba kullanmak bugün şu çirkin çift farlı polo kullanan bir bayan yanımda durdu kırmızıda o çirkin araba bile o kadar güzel göründü ki gözüme

araba kullananlar nedense bır farklı gorunuyolar banada.
  • Anlatılmaz yaşanır diyorum :P

8 senelik aktif söförüm 7 sene minibüs kullandım. allahtan minibus kullandım :D bayanlar direk tırsıyor :P
  • 4 sayfa olmuş fakat yazıldımı bilmiyorum,geceleri farları kapalı gezen bazı bayanlar var ortam aydınlık diye farları açmayı unutuyorlar,yıllar önce farları kapalı tali yoldan ana yola giren bi bayan sürücü yüzünden ciddi bi kaza yapıyorduk atlattık şükür....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Bekar bayan otomobil sürücülerini seviyorum.

aynen
  • bir aracın sürücüsünü görmeden bayan mı erkek mi olduğunu %95 oranında tahmin edebiliyorum.
    1-Sol şeritten gittiği halde kaplumbağa gibi gidip yol babasından miras kalmış gibi hareket ediyorsa bayandır.
    2-Tali yoldan ana yola çıkarken anayoldan seyreden arabanın kendisine 3 km. den yakınsa yola çıkmayıp gelmesini bekliyorsa sürücü kadındır.
    3-Trafik ışıklarında önündeki arabayla arasında 10 metre bırakıyorsa sürücü kadındır.
    4-Benzin istasyonlarında benzin kulubesine 3 metreden fazla yaklaşamıyorsa sürücü kadınıdr.
    5-Park yerlerinde bir türlü park çizgisinin üzerine parkedemiyorsa, hep üzerine parkediyorsa sürücü kadındır.
    6-Bir yere döneceği zaman her ne hikmetse sinyali dönmeden önce değilde, döndükten sonra veriyorsa oda kadındır.
    Trafikte bu hareketleri yapan birisini görürseniz sürücüyü görmeniz gerekmiyor. %95 kadındır. Test edilmiştir.

• Nerden belli ? Yazın bende bileyim yahu ? Direksiyonda elindeki yüzüğe nasıl bakıyorsunuz ?..Kırmızıda durunca soruyormusunuz ...Baaayyan sizi çok beğendim...Yaniii şeyyy bekarmısınız ?...Evlimisiniz ?..
  • Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyelim,şu bekarlık bahsini kapayalım...
  • iyiki bişey dedim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bİraz gülelim. 1.51deki garaja girmeye çalışan bu işin profesyoneli.Saygı duyuyorum

Amanin bu da ne, gozlerimden yaslar geldi, nasil basarmislar bunlari boyle!!!!!!!!!!!!

Asil sinir bozucu olan o kadar kaza yapıp insanların arabalarına çarpıp hiç birşey olmamış gibi çekip gitmeleri...

Eğer benim arabama özellikle 2 günlük sıfır km kara kızıma öyle birşey yapsınlar....

Afedersiniz ama yolarım o hatunu...

• yol tabi :)
  • Ben eğer araçların tepesine şu sürücü kursu levlahalarından "Dikkat şoför mahallinde kadın var" yazdırırlarsa hiç şikayetçi olmam şahsen.
  • http://imageshack.us/photo/my-images/683/688986565v.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 27 Ekim 2011; 22:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

bir aracın sürücüsünü görmeden bayan mı erkek mi olduğunu %95 oranında tahmin edebiliyorum.
    1-Sol şeritten gittiği halde kaplumbağa gibi gidip yol babasından miras kalmış gibi hareket ediyorsa bayandır.
    2-Tali yoldan ana yola çıkarken anayoldan seyreden arabanın kendisine 3 km. den yakınsa yola çıkmayıp gelmesini bekliyorsa sürücü kadındır.
    3-Trafik ışıklarında önündeki arabayla arasında 10 metre bırakıyorsa sürücü kadındır.
    4-Benzin istasyonlarında benzin kulubesine 3 metreden fazla yaklaşamıyorsa sürücü kadınıdr.
    5-Park yerlerinde bir türlü park çizgisinin üzerine parkedemiyorsa, hep üzerine parkediyorsa sürücü kadındır.
    6-Bir yere döneceği zaman her ne hikmetse sinyali dönmeden önce değilde, döndükten sonra veriyorsa oda kadındır.
    Trafikte bu hareketleri yapan birisini görürseniz sürücüyü görmeniz gerekmiyor. %95 kadındır. Test edilmiştir.

Katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutf

Ah şu kadınlar yok mu!
    Zaten günlük hayatımız onlarla yeterince zor. Her birimiz bir ya da birkaçını idare etmeye çalışıyoruz.

Ben trafikte 3 tür sürücüden çekiyorum; ticari araçlar ve şirket araçları ve "BAYAN" sürücüler.
    Bana göre bayan sürücülerin en büyük problemi trafikte "DEVE KUŞU" gibi sadece onların görebildikleri ya da baktıkları bölümü trafik olarak kabul etmeleridir. Bu sorunu çözebilmiş, çevresinde sürekli değişen ve yaşayan bir trafik olduğunun bilincinde olan bayan sürücü ile problemim yok zaten.

Sonuç olarak; yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Üzerimize de çıksalar kendimizi sakınmaktan başka çaremiz yok.

Not: Ama bir gün bayan sürücünün birini eşime dövdürtmeyi düşünüyorum. :)

Başlık ve sonuç bana şöyle düşündürdü...
    Anlaşılan (bayanlardan) eşinizden çok çekmişsiniz ve bir bayan sürücü dövdürüp hapse girmesini istiyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.