Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben biraz daha sakin olabiliyorum.Babamınsa fazla benzin yakmasına sebep oluyor bu kadınlar.Ben hiç bilmem babamın devir saatini dibine kadar zorladığını adam bir an önce uzaklaşmak için oradan vites düşürüp sürat yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Bİraz gülelim. 1.51deki garaja girmeye çalışan bu işin profesyoneli.Saygı duyuyorum

İzlemiştim daha önce yine izledim ve yine gözlerimden yaş geldi hele sonuncusu facia arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: UgurKRN

Işıklarda arabayı geri kaçırıp bana çarpan bayan sanki ben çarpmışım gibi arabasından inip feryat figan bağırmaya başlayınca şok olmuştum. O bayanı arabayı kaçırdığına kimse ikna edemedi.

buna çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Geçtiğimiz kış Ankarada bir hanımefendinin yaptığına bakın. Yaptığı iş nelere yol açıyor. Madem gidemicen ne diye çıkıyorsun yola be kardeşim..!!

Bu araçların çoğunda kış lastiği yok. Çevremden biliyorum,Ankarada kış az olur,ne gerek var kış lastiğine o kadar para vermeye der ve almazlar. Sonrada kar düşünce bu görüntüler yaşanır...

bir çoğumuzun kış lastiği yok,kabul.burada hem fikiriz ama bir çoğumuzdada karda gidecek yetenek yok.bu konuda bayanlar birinciliği kimseye bırakmıyorlar nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: UgurKRN

Işıklarda arabayı geri kaçırıp bana çarpan bayan sanki ben çarpmışım gibi arabasından inip feryat figan bağırmaya başlayınca şok olmuştum. O bayanı arabayı kaçırdığına kimse ikna edemedi.

buna çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Geçtiğimiz kış Ankarada bir hanımefendinin yaptığına bakın. Yaptığı iş nelere yol açıyor. Madem gidemicen ne diye çıkıyorsun yola be kardeşim..!!

Bu araçların çoğunda kış lastiği yok. Çevremden biliyorum,Ankarada kış az olur,ne gerek var kış lastiğine o kadar para vermeye der ve almazlar. Sonrada kar düşünce bu görüntüler yaşanır...

bir çoğumuzun kış lastiği yok,kabul.burada hem fikiriz ama bir çoğumuzdada karda gidecek yetenek yok.bu konuda bayanlar birinciliği kimseye bırakmıyorlar nedense

Buda demek oluyorki karda öndeki aracla arana 50 metre koyacaksın ve frene çok çok az basacaksın. Temel kaide teker dönecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 26 Ekim 2011; 15:57:40 >

• TEM de ara sıra makasçı bayanlar görüyorum.
    bazıları elinde sigara bazıları elinde telefon gidiyorlar sağlı sollu!!!

bazen bağdat caddesinde denk geliyor yine sağlı sollu gidenler.

öyle çok acemiye denk gelmediğim için şükrediyorum
  • Yokuş kalkış desteği olan aracımızı her seferinde yokuşta stop ettirmeyi başarabilen bir eşim var. Her seferinde gülüp geçiyoruz ama bunu nasıl başarabiliyor anlamadım.
  • Araba süren hatunlara hasta oluyorum genelde hayranlıktan bazen de sinirden
    Bazıları çok hızlı kullanıyor kimse yanaşmasın diye ben de hızlanıyorum tehlikeli oluyor bazen
  • direksiyon konturolleri çok zayıf tam anlamıyla trafik canavarları
  • Genelleme yapmanın doğru olmayacağı görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Araba süren hatunlara hasta oluyorum genelde hayranlıktan bazen de sinirden
    Bazıları çok hızlı kullanıyor kimse yanaşmasın diye ben de hızlanıyorum tehlikeli oluyor bazen

• Kadın denilen edepsizler trafikte en küçük bir olayda direkt olarak küfrediyorlarki ölürmüsün öldürürmüsün konusu vuku buluyor,birde bunlar çocuk yetiştirecek dediğim gibi tanımlamak için bulduğum en iyi kelime bu.

Kocalarına allah sabır versin ,cinsiyetlerinden beklenen ne naifliği ne de nezaketi , binde birini bulamıyorsunuz.yavaş gitmeleri ürkek olmaları önemli değil ancak erkekler böyle degil,olanlarında zaten yüzüne bakınca meymenetsizliklerinden kimin ne mal olduğu belli oluyor.

En çok dikkatimi çeken şey ise oturduğum yerde çok hız tümseği var ancak kadınlar özellikle istiflerini bozmadan normal hızla geçiyorlar ,bende bayandan satılık ilanlarının ne büyük yalan olduğunu bir kez daha hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Kadın denilen edepsizler trafikte en küçük bir olayda direkt olarak küfrediyorlarki ölürmüsün öldürürmüsün konusu vuku buluyor,birde bunlar çocuk yetiştirecek dediğim gibi tanımlamak için bulduğum en iyi kelime bu.

Kocalarına allah sabır versin ,cinsiyetlerinden beklenen ne naifliği ne de nezaketi , binde birini bulamıyorsunuz.yavaş gitmeleri ürkek olmaları önemli değil ancak erkekler böyle degil,olanlarında zaten yüzüne bakınca meymenetsizliklerinden kimin ne mal olduğu belli oluyor.

En çok dikkatimi çeken şey ise oturduğum yerde çok hız tümseği var ancak kadınlar özellikle istiflerini bozmadan normal hızla geçiyorlar ,bende bayandan satılık ilanlarının ne büyük yalan olduğunu bir kez daha hatırlıyorum.

valla ağababası gelsin kadını erkeği tanımam hele bir küfür etsin karşımda kafa göz dalarım "KADIN ERKEK ASLA FARKETMEZ" anayasada kadın erkek eşit değilmi "ŞİDDETTEDE EŞİT"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power97 -- 26 Ekim 2011; 18:18:35 >

• Bogazici koprusu cikisinda, altunizade sapagindan 50m sonra, 3 seritli yolun tam ortasinda gunduz saat 1de, bir anda durmus bir araba ve icinde tekefonla konusan bir kadin, saga sola sacilan arabalar, atlatilan en az 10 kaza riski...kornalar, acilan pencereler, kadinin hic orali olmanasi ve geri vitese almasi

Cok sey gordugumu saniyordum. Bu olaya kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde otomatik vitesli jip falan kullanan bayan sürücülerin tripleri varki duyanda 20 yıllık tır şöförü falan sanacak, gaza bas git frene bas dur, büyük araç olduğu için sıkıştıran edende yok ama sorsan usta şöfördür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

Bogazici koprusu cikisinda, altunizade sapagindan 50m sonra, 3 seritli yolun tam ortasinda gunduz saat 1de, bir anda durmus bir araba ve icinde tekefonla konusan bir kadin, saga sola sacilan arabalar, atlatilan en az 10 kaza riski...kornalar, acilan pencereler, kadinin hic orali olmanasi ve geri vitese almasi

Cok sey gordugumu saniyordum. Bu olaya kadar...

• İstanbulun bir semtinde bir caddede normal hızla gidiyorum. ( 30 - 40 km / saat gibi.) .Sağda gidiş yönünde kaldırımın kenarında ruj rengi bir FORD FİESTA duruyor. Yanımda bizim hatun var..Arabanın yanından geçiyorum..Aramızda 5 mt. var yok..Araba cıv diye sola U dönüşü yapmazmı ?.Ne sinyal, ne işaret ne aynaya bakma...Hiç biri yok....Bir saniyede nasıl frene bastım bilmiyorum. ABS tak tak takkk etti ve araba durdu....Kornaya öfke ile yüklendim..".Senin........" .Diyeceğim...Bir baktım 30 yaşlarında bol rujlu bir kadın...Malum tiplerden. Ne var beee diye bana el kol sallıyor...Yanımdan geçerken UTAN BE KADINSIN::::SÖVEMİYORM::::Diye bağırdım..Kadın az ötede durdu..Arabadan indi...NE BAĞIRIYORSUN ? KÖRMÜSÜN ? DÖNÜYORUM İŞTE DUR BEKLE....Demezmi ?.. ".Allah senin belanı versin edepsizzzz " dedim gaza bastım...Yanımda bizim hanım bana dönüp ne dedi ?...Yazsam gülersiniz.. " KADINA BAĞIRMAYA UTANMIYORMUSUN ? "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Ekim 2011; 19:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

İstanbulun bir semtinde bir caddede normal hızla gidiyorum. ( 30 - 40 km / saat gibi.) .Sağda gidiş yönünde kaldırımın kenarında ruj rengi bir FORD FİESTA duruyor. Yanımda bizim hatun var..Arabanın yanından geçiyorum..Aramızda 5 mt. var yok..Araba cıv diye sola U dönüşü yapmazmı ?.Ne sinyal, ne işaret ne aynaya bakma...Hiç biri yok....Bir saniyede nasıl frene bastım bilmiyorum. ABS tak tak takkk etti ve araba durdu....Kornaya öfke ile yüklendim..".Senin........" .Diyeceğim...Bir baktım 30 yaşlarında bol rujlu bir kadın...Malum tiplerden. Ne var beee diye bana el kol sallıyor...Yanımdan geçerken UTAN BE KADINSIN::::SÖVEMİYORM::::Diye bağırdım..Kadın az ötede durdu..Arabadan indi...NE BAĞIRIYORSUN ? KÖRMÜSÜN ? DÖNÜYORUM İŞTE DUR BEKLE....Demezmi ?.. ".Allah senin belanı versin edepsizzzz " dedim gaza bastım...Yanımda bizim hanım bana dönüp ne dedi ?...Yazsam gülersiniz.. " KADINA BAĞIRMAYA UTANMIYORMUSUN ? "

hocam sizinki hem ağlarım hem giderim hesabına dönmüş neyse salla boşver değmez en iyisi saydırıp uzaklaşmak

• ya birde şu bayanların manevra yaparken direksiyonu çevirme şekillerine hastayım arkadaş.yahu direksiyonu küçük küçük hamlelerle çevirerek manevra yapmaya kalkarsan,tabiiki zor dönersin.korkma,at elini diğer elinin olduğu yere,çeviriver,bak bakalım,o direksiyon bi hamlede dönüyor mu dönmüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.