Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir bayana ferrari vermek,6 yaşındaki çocuğun eline atom bombasını havaya uçuracak olan kumandayı vermekten hiçbir farkı yoktur
  • Herşeyin yanında birde araç kullanırken aynı anda telefonla konuşmaya kalkışınca durum daha da vahim oluyor. Gerçi aynı şey erkekler içinde geçerli ama durum telefonla konuşmaktan ziyade dırdır yapmak ve aynı anda araç kullanmak olunca işler karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

bir bayana ferrari vermek,6 yaşındaki çocuğun eline atom bombasını havaya uçuracak olan kumandayı vermekten hiçbir farkı yoktur

Neden .... Kendi adıma çok güzel olurdu... İnşallah günün birinde bir ferrarim olur demiyorum... Bir ferrari kullanırım diyorum...
  • 1- park etmeyi bilmiyolar
    2- park etmeyi bilmiyolar
    3- park etmeyi bilmiyolar
    4- bütün yol onların
    5- aynayı makyaj için kullanıyorlar
    6- her an herşeyi yapa bilirler
    7- iyi nişan alıyorlar direk taş adam ne varsa etrafta potansiyel hedef
    8- geri manevra hiç yok
    9- her hangi bi olayda hiçbişey olamamış gibi davranıyorlar
    10-yinede iyi bayan sürücülere denk gelme ihtimalimiz var
  • eğer otoyolda trafik olmadığı halde 90 ile en sol şeritten gidiyorsa üstüne üstlük anlamsız yere frene basıp 1 saatte şerit değiştiremiyorsa işte o bir bayan şofördür.Hemde en klasiğinden.

Ehliyet sınavına girdiğim gün aracı kaldırdıktan sonra direksiyonu toplayamayarak refüje çıkan bayan arkadaş bana,gelecekte beni neler beklediğini adeta ders niteliğinde göstermişti zaten

Birde o panik anlarında millete kaşlarını çatıp sanki bütün trafik suçluymuş da kendi adeta otomobili bulan kişiymiş gibi davranmaları adamı tebessüm ettirirFazla dozu ise sinirlendirir.

Kız kardeşim hala korna çalarken direksiyona yumruk atıyor.Düşünün nasıl bir psikoloji içerisindeler araç kullanırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 25 Ekim 2011; 23:58:16 >

• e-5 'de dengesiz şerit değiştirmeler yapan bir bayan sürücünün sol aynasının kapalı olduğunu görünce artık bir şikayetim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

bir bayana ferrari vermek,6 yaşındaki çocuğun eline atom bombasını havaya uçuracak olan kumandayı vermekten hiçbir farkı yoktur

Neden .... Kendi adıma çok güzel olurdu... İnşallah günün birinde bir ferrarim olur demiyorum... Bir ferrari kullanırım diyorum...

umarım,dediğiniz gibi,yaptığım genellemenin dışındasınızdır...
  • quote:

Bir bayan Ferrari kullanmaya cesaret edebiliyorsa bir şeyler vardır bence. Boş değildir yani.
  • Aşırı boyanmış yüzü beş santim tırnağı ve iki metre topuklu ayakkabısıyla ; tırnaklarına zarar gelmesin diye dokunmaya kıyamadıgı direksiyon ve vites koluyla
    Ve kırolar gibi bi elinde ipone telefonu gösterme çabası ile en iyi şoförlüğü yaptıklarını sanan ve şoförlükten uzaktan yakından ilgisi olmayan varlıklardır bayan şoförler ler ler ler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

e-5 'de dengesiz şerit değiştirmeler yapan bir bayan sürücünün sol aynasının kapalı olduğunu görünce artık bir şikayetim kalmadı.

Hadıiiiiii .... Yuhhhh .... Ve yazamadigim sasirma durumunda kaldim okuyunca...
  • o değilde bişey soracam.o uzun topuklularla nasıl araba kullanıyorlar yahu? büyük yetenek,bak bunu takdir ederim işte
  • "anlamsız telaş" ve düşünme fonksiyonlarının yavaşlığı...pratiklik sıfır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Aşırı boyanmış yüzü beş santim tırnağı ve iki metre topuklu ayakkabısıyla ; tırnaklarına zarar gelmesin diye dokunmaya kıyamadıgı direksiyon ve vites koluyla
    Ve kırolar gibi bi elinde ipone telefonu gösterme çabası ile en iyi şoförlüğü yaptıklarını sanan ve şoförlükten uzaktan yakından ilgisi olmayan varlıklardır bayan şoförler ler ler ler....

Var böyle tipler. Kuaför makyaj manikur kıyafet dunyanın parasını harcıyorsun... Boş harcamalardan kıs biraz şoför tut hiç degilse daha çok havan olsun kullandığın arabaya da yazık olmasın dımı
  • quote:

o değilde bişey soracam.o uzun topuklularla nasıl araba kullanıyorlar yahu? büyük yetenek,bak bunu takdir ederim işte

Çok zor oluyor. 5 cm topukla kullandığımda aradan indim garip yürüyorum topraga topuk giriyor diye düşündüm.kaldırımda farkettim ki topuk yok. Aramalar sonunda gaz pedalının yanında bulduk.
  • Mümkün oldukça önlerine, yanlarına veya arkalarına geçmem. Sıkışık trafikte arkamda ilerliyorsa diğer şeride geçerim. Sollamam gerektiğinde son hız geçerim ki bir an önce tehlikeyi atlatayım. Sağ şeride geçmeleri için her türlü korna-selektör kombinasyonunu uygularım.

Bu yazdıklarım %95'lik kesim için geçerli. Bir de %5'lik bir kesim var ki ağzım açık kalıyor.
  • sağa sinyal verip sola dönmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Bir bayan Ferrari kullanmaya cesaret edebiliyorsa bir şeyler vardır bence. Boş değildir yani.

Hayallerim arasında tır , Ferrari veya lamborghini veyaaaa porsche kullanmak var. Fakat tır daha kolay ulaşılabilecek bir hayal.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Hayallerim arasında tır , Ferrari veya lamborghini veyaaaa porsche kullanmak var. Fakat tır daha kolay ulaşılabilecek bir hayal.........

yeterince istersek,başaramayacağımıız şey yoktur...
  • Araba kullanmaları.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.