Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Kadın sürücüler nedense hep beni sıkıştırıyorlar gibi geliyor yada bana öyle geliyor. Dolmuşcular 1. Kadın şöförler 2. ( hepsi dahil değildir. ) kapalı bir teyze gördüm altında golf gti vardı patınajı ata ata gitti bende orada mavi ekran yaktım işte...

bi anlamadım gitti şu mavi ekran olayını

http://www.google.com.tr/search?gcx=w&q=mavi+ekran&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=643

• Buradan şikayet etsek ne çözülecek?

Bayanlar araç kullanmayı bırakacak mı?

Hayır.

Düzgün kullanmaya başlayacaklar mı?

Hayır.

O zaman boşa uğraşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Valla benim bu kombinasyona itirazım yok. Trafikte istediğini yapabilir.
    - 1 saat boyunca yolu tıkasa gıkımı çıkarmam
    - Önüme kırsa korna bile çalmam kendime kızarım niye daha önce yol vermedim diye.
    - AVM lerde arabamın üzerine park etse "yerinizi işgal etmişim iyi yapmışsınız" derim geçerim.

Valla yazdıklarınızın aynısı benim içinde geçerli gelsin arabamın üstünden geçsin ses çıkarırsam adam degilim

Evli olmasaydım dediklerinize katılabilirdim

Ufak kaçamaklardan bişey olmaz ya :)

İyi de o jiplerin sağ koltuklarında da pis sakallı, mafya tipli, hayvan gibi herifler oturuyor genelde

• aracı geri alırken mesafeyi ayarlayamıyorlar.Iki kez bu sekılde geri gelirken aracıma carpıldı.Okadar korna basmama ragmen ısrarla geri gelmeye devam ettıklerı ıcın gümmm Bunlardan bir tanesi de hiç bir şey yokmuş gibi aracı kullanmaya devam edince kenara çekmesi için korna eşliğinde baya bir takip etmiştim
  • BAYAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ MÜ? ...............

BAYAN OTOMOBİL SÜREMEYİCİSİ olmasın sakın o

Şaka şaka, joke joke (cok cok)

• Dün bir bebek gördüm. Araba sürerken biryandan makyaj yapıyordu, diger yandan vites değiştiriyordu, diger taraftan korna basan adamlara ana avrat küfür ediyordu.

Vay arkadas dedim. Bu karı beni ezip çiğnesin üzerinden geçsin dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Eşim bile dikkat et yandaki bayan diyo :D

Bende esime öyle diyorum...
    Biri ters bir şey yapınca kesin bayan diyoruz ve bayan oluyor:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Gecen hafta ist cerkezkoye gidiyorum basaksehirden onume bir bayan takildi altinda hic unutmam
    Merso e250 cdi vardi bende malum arac ::))) reklam olmasin simdi

Cerkezkoy giselere kadar plkasini ezberletti valla bir gecmeme firsat vermedi helal olsun dedim

Bendede malum araç reklam olmasın şimdi' .. Koptum yarıldım buraya.

Alemsin cihan kardeş.

• Direksiyon simidinin içinden yola bakan,

Sağa sola bakmayan sadece önüne bakarak dikkatliyim sanan,

Arabayı park edemeyen,

Sollamayı, sol şeridi kontrol etmeden sert bir şekilde direksiyonu kırıp acele bir şekilde sağ şeride sönmek sanan,

Aynaları makyaj amaçlı kullanan (seyir halinde iken)

Seyir halinde telefonla çok rahat bi şekilde konuşan (kulaklıkla olsa dahi)

Yayaları bilgisayar oyunundaki gibi ''ne kadar çarparsam o kadar bonus kazanırım'' diye düşünen,

Araba kullanmayı sadece direksiyon döndürmek ve pedallar basmaktan ibaret sanan,

Pedalları karıştıran (gaz yerine fren =stop - fren yerine gaz=kaza)

Ve bunları yaparak sağda solda ''ben araba kullanıyorum ehliyetim var'' şeklinde hava atan insana:

''Şöför'' denmez.

Bunları kabullenip ''gerçekten bayanların çoğu düzgün kullanamıyor çok stresli oluyorlar'' diye düşünen-konuşan kadınlara da büyük saygım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Dün bir bebek gördüm. Araba sürerken biryandan makyaj yapıyordu, diger yandan vites değiştiriyordu, diger taraftan korna basan adamlara ana avrat küfür ediyordu.

Vay arkadas dedim. Bu karı beni ezip çiğnesin üzerinden geçsin dedim

beni cezalandırsın o tür bebekler gıkımı çıkarmam

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Gecen hafta ist cerkezkoye gidiyorum basaksehirden onume bir bayan takildi altinda hic unutmam
    Merso e250 cdi vardi bende malum arac ::))) reklam olmasin simdi

Cerkezkoy giselere kadar plkasini ezberletti valla bir gecmeme firsat vermedi helal olsun dedim

Bendede malum araç reklam olmasın şimdi' .. Koptum yarıldım buraya.

Alemsin cihan kardeş.

Napim dogan ya biliyon durumlari ::))

Laf oluyor sonra ::)))

• Anayola çıkcağım zaman hiç bana yol veren bi bayan görmedim şimdiye kadar.Yavaş gidip solu tıkamaları,yaya olsrak karşıdan karşıya geçerken bile bana korna çalanlar bayan oluyo ben de derim bi dakka bekle ölmezsin. Alayının köküne kibrit suyu.Arabamı alışveriş merkezlerinin otoparkına bırakmaya korkar oldum.Kocası çeker altına lüks araba zaten park yeteneği yok,park yerinden arabayı çıkarırken sürttürüp çıkarıyolar.Geçen baktım iki arabanın arasına gircek eşit şekilde yanaşsa iki kapı da rahat açılcak,solu sıfırlama yanaştırdı hatta yandakinin aynaya da patlattı.Kendisi sağdan indi.Çok doluyum yeminle nerden gördüm ben bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

Anayola çıkcağım zaman hiç bana yol veren bi bayan görmedim şimdiye kadar.Yavaş gidip solu tıkamaları,yaya olsrak karşıdan karşıya geçerken bile bana korna çalanlar bayan oluyo ben de derim bi dakka bekle ölmezsin. Alayının köküne kibrit suyu.Arabamı alışveriş merkezlerinin otoparkına bırakmaya korkar oldum.Kocası çeker altına lüks araba zaten park yeteneği yok,park yerinden arabayı çıkarırken sürttürüp çıkarıyolar.Geçen baktım iki arabanın arasına gircek eşit şekilde yanaşsa iki kapı da rahat açılcak,solu sıfırlama yanaştırdı hatta yandakinin aynaya da patlattı.Kendisi sağdan indi.Çok doluyum yeminle nerden gördüm ben bu konuyu

• 17 - 18 yaşlarımdan beridir trafikteyim bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı bayan şoförlerden
  • bazen acemice kullananlar oluyor ama bayan ağırlıklı trafik bence daha güvenli olur . Ölümcül kazakar azalır diyorum
  • mesajım neden silindi acaba
  • Mesajlarımızı neden silindi???
    Canı sıkılan mesaj sildiriyor herhalde.. Sharapova resminden utanan birisi var herhalde forumda?
  • Ben birinin geçmek için beklediğini farketsem bir kavşakta veya benzeri bir yerde hemen hızımı artırır onu bekletmemeye çalışırım. Bir açıdan da iyi niyetimi gösteririm. Ama çoğu bayan kafasına bir yol şablonu çizip öyle yola çıktığı için bunları hiç düşünmez 15-20 saniye önce düşündüğü şeyi uygulamakla meşgul olur ve tın tın ilerler. Trafikte anlık değişen şartlara çoğu uyum sağlamaz.
  • forum gece 12 den sonra resim alacak sanırım malüm +18 konusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

Anayola çıkcağım zaman hiç bana yol veren bi bayan görmedim şimdiye kadar.Yavaş gidip solu tıkamaları,yaya olsrak karşıdan karşıya geçerken bile bana korna çalanlar bayan oluyo ben de derim bi dakka bekle ölmezsin. Alayının köküne kibrit suyu.Arabamı alışveriş merkezlerinin otoparkına bırakmaya korkar oldum.Kocası çeker altına lüks araba zaten park yeteneği yok,park yerinden arabayı çıkarırken sürttürüp çıkarıyolar.Geçen baktım iki arabanın arasına gircek eşit şekilde yanaşsa iki kapı da rahat açılcak,solu sıfırlama yanaştırdı hatta yandakinin aynaya da patlattı.Kendisi sağdan indi.Çok doluyum yeminle nerden gördüm ben bu konuyu
    baktım konuyu

Ben bay bayan yol verirdim fakat artık bayanlara yol vermiyorum kaç kere gülümseyerek yol verdiysem anlamadılar.hem cinsin sana yol vermiş bir gülümse kafanı salla korna cal el kaldır ne bileyim trafikteki teşekkür metotlarından birini yap be bayan bozulma senden daha iyi şoförüm diye yol vermiyorum bozulma yani... Anliyacaginiz artık bayanlara yol vermem. Park yerlerinde bir bayan gördüysem arabayı onun yanına park etmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serapkf -- 25 Ekim 2011; 21:09:00 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.