Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seridi ortalayıp gitmeleri sellektör yapıp korna çaldığında bazılarının el kol hareketi yapması
  • Trafikte şirket arabası ya da ticari araç kullanan birisiyle karşılaşacağıma en kötü bayan sürücüyle karşılaşmayı tercih ederim.
  • trafikte yanımda sağımda solumda arkamda gördümmü hemen uzaklaşırım.yoksa ani frenlemeler.acayip tepkiler.direksiyonu kırıp gözleri kapamalar.dönerken aynalara bakmamalar.sanki koca yolda tek araba benim gibi gitmeler.ohooo
  • tek hataları aynaları makyaj aynası sanmaları, rimel akınca bakıyorlar sadece
  • Heyecanlaninca neden direksiyonu bırakirsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

seridi ortalayıp gitmeleri sellektör yapıp korna çaldığında bazılarının el kol hareketi yapması

İleri sürüş tekniklerine sahip olmanın verdiği rahatlıkle cep telefonunu elinden düşürmemeleri de cabası.
  • Işıklarda arabayı geri kaçırıp bana çarpan bayan sanki ben çarpmışım gibi arabasından inip feryat figan bağırmaya başlayınca şok olmuştum. O bayanı arabayı kaçırdığına kimse ikna edemedi.
  • Etrafımda bayan sürücü gördüğüm an panik yapıyorum çünkü evimin etrafındaki annemin arkadaşlarına direksiyon dersi verdiğimde kadınların kurallara göre değil hisleriyle hareket ettiniz gördüm, değişik varlıklar yüz kere anlatın nasıl yapilcani yine kendi bildiklerini yapıyorlar, hele trafiğe girdiğinizde böyle sürekli yola bakan, diken üstünde, panik havasında insanlar. Ben çok sıkışık trafikte iyice koltuğa yayılır, önde boşluk olursa yol vermeden ilerler, arabadakilerle konuşurum. Bayan sürücüler genelde panik havadinda, hele önüne biri geçsin hemen sinirleniyor, konuşmuyor. Ben bayan sürücü görünce korkuyorum
  • Aynaları kullansınlar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 25 Ekim 2011; 14:01:15 >
  • Yolun ortasinda durdu. Geri vitese takti. Kornaya basmama rağmen duymayarak arabamin uzerine cikti. Sonra da inip ozur bile dilemedi. Arabasina bakti cizik var mi diye. Uzuldu. Sonra bindi gitti. Bende azim acik kaldim oyle. Bu kadar yuzsuzluk olmaz herhalde ama malesef yasandi
  • orta şeritte giden bir bayan, 70 ile giderken göz kalemi çekiyordu. şok oldum. sonra telefonumun kamerasını hazırladım, ( aracı ben sürmüyorum ) biraz bekledik ki geçsin diye, geçerken hiçbişiy yoktu, makyaj bitmişti
  • eşim(2009 da ehliyeti aldı, o tarihten beri yollarda.
    normalde, kurallara uyan, sakin süren, diğer şöförlere saygılı, iyi birisidir.
    trafiğe çıkınca ağzı çok bozuluyor.
    kadın şöförlere gıcık oluyor.
    ne zaman absürd bir şöför görse, "--kesin bu kadın dır!!" diyor ve genelde de şöför, kadın oluyor.
    tepkilerini çok uç noktada gösteriyor, el-kol hareketi bile yapıyor.
    bir gün, dayak yiyeceğim onun yüzünden. :D
  • Her şeyi ben bilirim havalarını trafikte de sürdürmeye çalışıyorlar ama trafik bu saçma düşünceyi absorbe etmiyor böylece şişkin egoları Error veriyor ve saçmalamaya başlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Aynaları kullansınlar yeter

kullanıyorlar zaten.genellikle ışıklarda makyaj tazelemek maksadıyla
  • @hasoxxx

Aldatmak bizim kitabımızda yazmaz hocam.
  • Eşim bile dikkat et yandaki bayan diyo :D
  • Gecen hafta ist cerkezkoye gidiyorum basaksehirden onume bir bayan takildi altinda hic unutmam
    Merso e250 cdi vardi bende malum arac ::))) reklam olmasin simdi

Cerkezkoy giselere kadar plkasini ezberletti valla bir gecmeme firsat vermedi helal olsun dedim
  • Erkek sürücülerin "odun" versiyonları da az dayaklık değil yalnız.
    Araba kullanan bayan arkadaşlarımdan biliyorum, normalde erkek sürücüye yapmayacaklarını / yapamayacaklarını, bayan görünce yapıyorlar.

Örneğin ortada birşey yok, adam caaaaaaaaaaaaaaaart diye kornaya basarak geçiyor.
    1-2 defa oldu öyle, bayanın yanında benim veya o arkadaşın kocası ya da erkek arkadaşı olduğunu görmediler, "gel bakim derdin nedir" diye kapıyı açınca topuklayanları da gördük.

Başka bir bayan arkadaşım da, benzer davranışı gösteren ayının birine, o geçtikten sonra adamın ilk hatasında kendisi kornaya asılmış ve yol vermemiş.
    Sonra yanına gelip "ne yapıyosun?" falan şeklinde dalaşmak istemiş ama "beyefendi"miz eziklikten bizimkinin suratına bile bakamamış, kalmış orada

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Kadın sürücüler nedense hep beni sıkıştırıyorlar gibi geliyor yada bana öyle geliyor. Dolmuşcular 1. Kadın şöförler 2. ( hepsi dahil değildir. ) kapalı bir teyze gördüm altında golf gti vardı patınajı ata ata gitti bende orada mavi ekran yaktım işte...

bi anlamadım gitti şu mavi ekran olayını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü bayan şoförü,erkek şoföre tercih ederim.
    Bayanların yaptıgı veya yol açtığı kazalar genelde maddi hasara neden olur,erkeklerin yaptıgı kazaları söylememe gerek yok sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.