Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

hahahahaha :) Araman için illa hatalımı olmalıyım yazsaydın bari :)

• Bugun dallamanin biri opel insignayla hanimi sikistirmis
    Hanimda haliye panik yapmis cekmis arabayi depozito alisveris merkezinin onune beni aradi bir hisimla gaffuru kaptim gittim kacmis serefsiz
    Bunun gibilerde cok bayan surucu gorunce hemen sikistiyorlar allah topunu bildigi gibi yapsin birsey demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bugun dallamanin biri opel insignayla hanimi sikistirmis
    Hanimda haliye panik yapmis cekmis arabayi depozito alisveris merkezinin onune beni aradi bir hisimla gaffuru kaptim gittim kacmis serefsiz
    Bunun gibilerde cok bayan surucu gorunce hemen sikistiyorlar allah topunu bildigi gibi yapsin birsey demiyorum

sakin ol şampiyon
  • quote:

hahahahaha :) Araman için illa hatalımı olmalıyım yazsaydın bari :)

Sorma ya aceleden... Ama hiç art niyetli düşünmedim sonradan aklıma geldi...

:)))))
  • Ben sıkıstıramıyorum çünkü sıkışıtabilecegim bir yol bulamıyorum. :)
  • quote:

Allahtan kötü birsey olmamış... Esınız bence bilinçli davranmış bir yere çekmiş Durmuş...

O ş...... Sizler beni sıkıştırsa yapacağımı biliyorum... Bizim araba da da gaffur ile biber gazı var.. İs yerindeki abilerim özel hazırlamıştı ...

Ama bir yöntemde polis arayıp bildirmek... Oda ise yarıyor...

Bence bir biber gazı alın eşinize ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

quote:

Allahtan kötü birsey olmamış... Esınız bence bilinçli davranmış bir yere çekmiş Durmuş...

O ş...... Sizler beni sıkıştırsa yapacağımı biliyorum... Bizim araba da da gaffur ile biber gazı var.. İs yerindeki abilerim özel hazırlamıştı ...

Ama bir yöntemde polis arayıp bildirmek... Oda ise yarıyor...

Bence bir biber gazı alın eşinize ...

Alicam hemde hemen

• Napacak biber gazını camdan camamı sıkacak :) Herhalde inipte arabaya saldırmazlar sehrin ortasında.
  • Kadınların hepsinden (annem ve teyzem dahil) ehliyeti geri almak lazım.

Kadınlar beceremiyor bu ısı. Direksiyona yapışıp önlerinden başka bı yere (aynalara v.s) bakmadıkları icin genelde kaza yapmazlar, yaptırırlar veya insanı deli ederler .)
  • quote:

Napacak biber gazını camdan camamı sıkacak :) Herhalde inipte arabaya saldırmazlar sehrin ortasında.

Sadece onun icin değil etrafta pislik adam çok park edersin tenha biryer olur eline alır çıkar... Camdan cama değil ama okura ki biri trafikte hiç yoktan arıza çıkardı indi arabanın yanına geldi yine ise yarar... Yaramasa bile... İnsan kendine ne kadar güvenirse güvensin böyle birsey yanında olunca daha iyi hissediyor... Psikolojik yaniiii...
  • bendede levye var o kadar cok durdumki gözümün içine bakan öküzlere bi tanesi durupta inmedi.
  • Su gibi akan trafikte, 2 adım gidip 1 adım frene basmaları!
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Su gibi akan trafikte, 2 adım gidip 1 adım frene basmaları!

bazıları frenide bulamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damla092

quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: Damla092

Sacmaliktan baska biswy degil at gozluguyle bakmaya devam edin siz

at gözlüğü mü?

dünyada kanıtlanmış,milyarlarca insan tarafından kabul görmüş bir sonuç var ortada.bayanlar iyi şoför değiller.bu dünyanın heryerinde böyle.siz ne derseniz diyin.İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ...

Bayanlar çok iyi şoför değiller ama olabilirler sadece kötü örneklere kendinizi endekslediğiniz için sizin sayenizde de trafikte sorun çıkıyor

nasıl olabilirler?ne zaman olabilirler?

mümkünse bir an evvel olsunlar,daha fazla can yanmadan............

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Su gibi akan trafikte, 2 adım gidip 1 adım frene basmaları!

bazıları frenide bulamıyor

Evet ne yazıkki onu da gördüm...Acemi zamanında bir arkadaşım yoldan tamamen bağlantısını kesip, direksiyonun altına eğilerek fellik fellik fren ve debriyajı ayırt etmeye çalışmıştı, oldu yani bu olay...Dur dedim sağda inecem, bir arkadaş aradı da

• Aslında hersey pratik yaptikca gelişiyor... Acemilikte sunu söyle yapmalıyım bunu böyle yapmalıyım diyorsunuz ... Araba kullandikca otomatik bir hal alıyor...
    18 imı bitirdim hemen ehliyet aldım ilk defa yanımda kimse olmadan trafiğe çıktığımda sol ayağım öyle titriyordu ki heyecandan anlatamam... Debriyaja basamiyordum... Otobanda sigaramı yakamamistim...

Şimdi arabam kayıyor virajda ben gayet normal yoluma devam edip esimi arıyorum olanları anlatıp lastik değiştirmesi gerektiğini söylüyorum....

Yani hersey pratik yapma ile alakalı... Ehliyetin olur arabadan olmadan ya da baskalarının arabası ile ne kadar iyi şoför olmayı öğrenebilirsin....

Baylar şoförlükte daha cabukbadapte oluyor...
    Bayanlar daha zor... Bazıları da nasil akislere yıllar boyu öyle gidiyor...

Sunu unutmayın bayanlar güvensizlikten böyle baskın yetişmenden ve birçok nedenden... Bizlere çocukluğumuzda anne olmak, ev ısı vs adapte ediliyor... Arabalarla oynamıyoruz bebeklerle oynuyoruz.. Bu gercekten çok önemli ... O yüzden daha sabırlı olmanız gerekiyor...

Tabi Sabri kendini bilmez hata kabul etmezler hatta üstüne usluk cirkef olan hatunlara harcamak lazım... Ozurdilemesini bilmeli bu bayan icin bay icinde geçerli...

:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

Aslında hersey pratik yaptikca gelişiyor... Acemilikte sunu söyle yapmalıyım bunu böyle yapmalıyım diyorsunuz ... Araba kullandikca otomatik bir hal alıyor...
    18 imı bitirdim hemen ehliyet aldım ilk defa yanımda kimse olmadan trafiğe çıktığımda sol ayağım öyle titriyordu ki heyecandan anlatamam... Debriyaja basamiyordum... Otobanda sigaramı yakamamistim...

Şimdi arabam kayıyor virajda ben gayet normal yoluma devam edip esimi arıyorum olanları anlatıp lastik değiştirmesi gerektiğini söylüyorum....

Yani hersey pratik yapma ile alakalı... Ehliyetin olur arabadan olmadan ya da baskalarının arabası ile ne kadar iyi şoför olmayı öğrenebilirsin....

Baylar şoförlükte daha cabukbadapte oluyor...
    Bayanlar daha zor... Bazıları da nasil akislere yıllar boyu öyle gidiyor...

Sunu unutmayın bayanlar güvensizlikten böyle baskın yetişmenden ve birçok nedenden... Bizlere çocukluğumuzda anne olmak, ev ısı vs adapte ediliyor... Arabalarla oynamıyoruz bebeklerle oynuyoruz.. Bu gercekten çok önemli ... O yüzden daha sabırlı olmanız gerekiyor...

Tabi Sabri kendini bilmez hata kabul etmezler hatta üstüne usluk cirkef olan hatunlara harcamak lazım... Ozurdilemesini bilmeli bu bayan icin bay icinde geçerli...

:))))

çok güzel yazmışsın bende yazmak istedim.

Kendine güveni olmamasını paniklediği için fren yerine gaza basmasıyla bağdaştırıp hak verebilirim. ama trafik ışıklarında makyaj yaptığı için yeşil yandığında, hareket edemeyip arkasındaki onca arabayı bekleten arkadaşa ne demeli bilmiyorum.

• Bugün okulda park yerinden çıkmaya çalışan bir kızın önce arkasındaki Mazda 6 ya,daha sonra da solundaki Corollaya bindirmesini izledim.Hemen oradan uzaklaştım
  • Benim de başıma gelenleri hatırladım motor kullanırken 2 defa kadın sürücü çarptı,1ncisi yıllar önce Amerika'da çalıştığım Pizza hut'tan sabah 02 gibi döndüğüm sırada,kurmızı ışık yanan bir kavşak ta durmuş beklerken arkadan gelen araba durmayıp çarptı ve kendimi 4 veya 5 metre ötede kaldırımda buldum, kalkıp motorun hasarını gördükten sonra hışımla araba ya yöneldim içeride 70 yaş üstü yaşlı kadın ben bağırınca korkuyla camını kapattı,etraftan görenler polis çağırmış hemen geldiler,kadın da beni arabasıyla evime bırakıp ertesi gün gelip kendi doktoruna götürmüştü,sonradan 1 üst model motor alındı.
    İkinciside ,1994 yada 95 te virajı dönerken genç kız geçmeye çalışıp benim Yamaha Virago'mun sol aynaya çarpıp beni yere devirmişti,kırık filan olmadı ama hasar görmüştüm,motorun sağ ayak pedalı yukarı doğru kıvrılmıştı, kızın babası fabrikatörmüş,şöförüyle hastaneye gitmiştik,ama pedalın parasını ödemeyi reddetti..
    Artık motorum yok ama trafikte kadın sürücü görünce daha dikkatli kullanıp,çevrelerinden hemen uzaklaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.