Şimdi Ara

Bayan otomobl sürücülerinden şikayetleriniz (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
12.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın arabamı kız arkadaşıma verdim sonuç motorcu çocuğu eziyordu. hemen aldım geri birdaha verirmiyim. asla! o kadarda ehliyet almış trafikte tecrübeli ama işte bayanlar hep böyle kız önünden motor geçince resmen şaşırdı ben korktum dikenlerim tüy tüy oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

hayırdır birader,birine mi bakmıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

hayırdır birader,birine mi bakmıştın?

• Hiç pratik değiller çok ağır kanlılar ama çok da dikkatsizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

biraz önce eve gelirken otoparktan çıktım... sevgili hem cinsimde otoparktan çıkıyor ama nedense arabaların geliş yönüne değil diğer tarafa bakarak çıkıyor...

Allahtan ne olur ne olmaz diye durmuştum...

Durmasan onun beni göreceği yoktu zaten bakmıyordu...

o önde ben arka da... sonra sola döndü ne sinyal ne bişi...

offf ki ne offff

Hep öyle ki hatun kişiler :) sen de öğrenmişsin dikkatlisin :)
  • 2hafta oldu araba kullanamayı öğreneli ilk 2 gün tenha yerlerde sürdüm ve şuan normal bir sürücüyüm galiba (Mitsubishi FE839 kulanıyorum ) Dün ramap aşağı bir yolda 70/80 gidiyorum bi baktım benim şeridimde yan olarak duran bir araba var ve kadın sürüyor kadın sadece döneceği şeride bakıyor frene bir asıldım iyiki balatalar sağlamdı dikiz aynasına 30 cm kala durdu kamyon yoksa o arabadan sağ çıkamazdı herhalde Birkeresindede dar bir yoldayız karşıdan bir bayan sürücü 60/70 yolu ortalamış geliyor bizii görünce panik yaptı direksiyonu bıraktı ve gözlerini kapattı sayesinde araba sağ tarafa yatmıştı ve olay sonrasında hiç durmadan yoluna devam etti

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan12

2hafta oldu araba kullanamayı öğreneli ilk 2 gün tenha yerlerde sürdüm ve şuan normal bir sürücüyüm galiba (Mitsubishi FE839 kulanıyorum ) Dün ramap aşağı bir yolda 70/80 gidiyorum bi baktım benim şeridimde yan olarak duran bir araba var ve kadın sürüyor kadın sadece döneceği şeride bakıyor frene bir asıldım iyiki balatalar sağlamdı dikiz aynasına 30 cm kala durdu kamyon yoksa o arabadan sağ çıkamazdı herhalde Birkeresindede dar bir yoldayız karşıdan bir bayan sürücü 60/70 yolu ortalamış geliyor bizii görünce panik yaptı direksiyonu bıraktı ve gözlerini kapattı sayesinde araba sağ tarafa yatmıştı ve olay sonrasında hiç durmadan yoluna devam etti

hocam bu harbi bombaymış :D

• Yine beni buldu.. Geri geri gelirken yaya olan bana carpacaklardi... Kararsızlığından ne yapcagini bilemedi... Ben yine sustum...
  • quote:

Yine beni buldu.. Geri geri gelirken yaya olan bana carpacaklardi... Kararsızlığından ne yapcagini bilemedi... Ben yine sustum...

bayanmıydı?
  • quote:

quote:

Yine beni buldu.. Geri geri gelirken yaya olan bana carpacaklardi... Kararsızlığından ne yapcagini bilemedi... Ben yine sustum...

bayanmıydı?

Bayannnnn di....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bayanmıydı?

Bayannnnn di....

o zaman normallllldir

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Benim şahsen bayan sürücülerden hiçbir zaman şikayetim olmamıştır.Hele hele arkadaşlarını da arabaya bindirip, müziği de açıp gezintiye çıkan bayan sürücülere helal olsun derim.

bunlar kim yaaaaa

• Araba dedigin boyle kullanilir.
  • Kirmizi isiklarda durmustum, cami hafif actigimda yanimda duran 2 bayanin seslendigini farkettim. Yanimda kiz arkadasimda vardi (:

Isiklarin yanmasi itibariyle gaz verip beni gecmeye calisti galiba Drag gibi birsey yapmak istedi.

Yaslari 18 19 olan bayan arkadaslarin altinda Ford Fiesta 1997 model civari gibi araba vardi. Benim altimda Jaguar X typ 2006 model vardi, gazi vermemle gecip gitmem bir oldu. Bayanlar altinizdaki arabaya bakipta böyle trafikte yapilmiyacak olumsuzlari yapmak icin dünden hazirlar...

Yer tabiki yurtdisi!
  • Sağa yol ayrımı olan bir yolda en sağ seritte giden bir araba var soldan yanasıyorum yavasca bende dönecegim cok yavas ilerliyor birden vazgecip sola doğru hamle yapıyor ve beni teğet gecerek dönmeden yoluna devam ediyor..

BKZ : Bayan sürücü..
  • http://gundem.milliyet.com.tr/yaya-gecidinde-hiz-dehseti/gundem/gundemdetay/17.12.2011/1476641/default.htm

Bu sefer oncekiler kadar sansli degil, yayalarin oldugu yere girmis, 1 kisi olmus, 2 kisi yarali, birinin durumu agir.
  • Fren yerine nasıl gaza basılıyor ben bunu anlayamıyorum.
  • Dün sabah arabayı hanıma verdim. Evden çıktıktan 5 dakika sonra telefonum çaldı. Baktım hanım arıyor. Eyvah geçirdi galiba bir yere diye tırsarak teli açtım. Arabaya bindim ama göstergede kırmızı bir ışık sürekli yanıp sönüyor dedi.Bende peki araba normal çalışıyor mu diye sordum. Evet şu anda çalışıyor herşey normal dedi.Aşağıya gelip bakayım bekle beni dedim. İnip baktığımda yanıp sönen kırmızı ışığın emniyet kemeri ikazı olduğunu görünce rahat bir nefes aldım.İnsan 5 aydır bindiği arabanın sağına soluna hiçmi dikkat etmez yahu Bu arada hanım benden daha seri araba kullanır ve 10 senedir tamponu dahi sürtmüşlüğü yoktur (maşallah) ama yinede içimde hep bir endişem vardır. (aman duymasın )

• Dün bir yola girecem.Soldan gelen araç sağolsun yol verdi.Sağdan gelen bayan sürücü neredeyse aracı durdurup dikkatli dikkatli bana bakıyordu.Ne yol veriyordu ne de önü boş olmasına rağmen ilerliyordu.Sinir etti beni.Trafiği durdurdum herkes beni bekliyordu bayan sürücü ise rahat rahat gidiyordu.Yol verse ölecek sanki veya bassın gitsin bende trafiği engellemeyeyim.

Hay sana ehliyet verenin dedim kendimi zor tuttum.Akıllari her zaman başka yerde.Bayanların yüzde 90 ını trafiğe çıkarmayacaksın.
  • konuyu bende yeni gördüm. bayan şöförle karşılaşınca gerçekten tedirgin oluyorum bende. mesela trafikte arkamda bayan şöför varsa hep korkarım. neticede sürekli dur kalk yapıyoruz. acaba frene basmayı unutur da arkadan çarpar mı diye korkarım hep
    özellikle otobanlarda ağır tempoda sol şeridi kullanıp yol vermeyen, arkasından gelen mi var haberi olmayan. veya 2 şeritli yolarda şeritleri ortalayıp giden. off ooff.

geçen gün 4 şeritli bir yolda kavşaktan sola döneceğim. ışıklara gelene kadar soldan 2. şeride kadar yanaşabildim. solumda da bi bayan şöför. sola döneceğim için tedirgin etmişti beni zaten neyse yeşil yandı, hareketlendik, ben sola dönecegim, sinyalim durdugumuzdan beri solu gösteriyor. kadın düz gidecek, ya arkadas ya az bekle ben döneyim, yada biraz hızlan geç gene ben döneyim arkandan. nafile ynaımda benle aynı hızda arkasından geçeyimd iye yavaşlıyorum o da yavaslıyor. olcak iş değil, kavşak bitmek üzere ben dönemedim, dönemeyince sinir katsayım yükseldi haliyle yeter dedim ya gaza bi asılmışım kavsagın son metrelerinde, önüne kırarak döndüm artık, yerlerde ıslakmış o sinirle farkına varmadım, patibaj, biraz savrularak kavşagın içine atmayı basardım kendimi. Annemde arabadaydı, annem diyor noluyor olum, ben sövüyorum tabi o sırada. neyse öyle işte. En sola zamanında geçemeyipde, en solda düz gidecek bayanın sağında kalmakla hatayı ben en başta yapmışım. Bundan sonra daha dikkatli olucağım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.