Şimdi Ara

Bayan Şoför (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben hic otobüş kullanan bayan şoför görmedim ama bizim cigdem abla var taksiyi cok dikkatli kullanıyor
    yaptıgı hız olarak 130 gecmiyor sehirler arasında ise 80-100 arası fakt hic kaza gecirmedi cok şükür..
  • Bir kaç kere bayanın kulandığı otobüse bindim. Çok dikkatli. Ankara'da EGO'nun İkarus'larını kullanıyor. Birçok erkek şoförden de daha güzel kullanıyordu. İki sene önce falan muhabbet etme fırsatım oldu. Kaç yıldır yapıyosunuz falan dediğimde 15 oldu demişti. 15 yıldır Otobüs sürüyor kadın. hemde İkarus. Dökülüyor resmen. Bir kere Mercedes'lerde görmüştüm O345 olanlarda. Ben bu arabala başladım bunlarla emekli olurum. yeni otobüsü göremem demişti. O zamanlarda İ.Melih Gökçek'in yeni otobüs alma durumları vardı.
  • Erkek Şoförlerden daha iyi kullanan bayanlar da var bunu unutmamak lazım
  • Gecmiste sehirlerarasi otobus soforu bir bayan vardi. Yanlis hatirlamiyorsam, Corum firmalarindan birindeydi. Yaptigi bir kaza ile gundeme gelmisti, gazetede resimleri cikti. 40-45 yaslarinda basortulu bir bayandi. Iki yolcunun vefat ettigi bu kazadan sonra otobus soforlugunu birakti diye biliyorum. Gerci erkek otobus soforleri kaza yapmiyor diye bir sey yok, ama Turkiye'de bayan otobus soforlugu acisindan biraz talihsiz bir deneme oldu. Almanya'da Amerika'da kamyon soforu, belediye otobus soforu veya okul otobusu soforu cok bayan gordugumu soylemeliyim. Oralarda cok olagan seyler bunlar.
  • BENDE YABANCI IDIM BAYANLARIN SÖFÖRLÜK YAPMASINA AMA TAKI MOLDOVYAYA GIDENE KADAR

ORDA CÖP KAMYONUNUDA BAYAN SURUYOR,HALK OTOBUSUNUDE KISA,TIR DA KULLANIYORLAR TRAKTÖRDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKYLIFE

BENDE YABANCI IDIM BAYANLARIN SÖFÖRLÜK YAPMASINA AMA TAKI MOLDOVYAYA GIDENE KADAR

ORDA CÖP KAMYONUNUDA BAYAN SURUYOR,HALK OTOBUSUNUDE KISA,TIR DA KULLANIYORLAR TRAKTÖRDE

Geriye hangi araç kaldı ki. Moldovya'nın erkeklerine ne olmuş. Evde çocuk bakıp kazak mı örüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

BENDE YABANCI IDIM BAYANLARIN SÖFÖRLÜK YAPMASINA AMA TAKI MOLDOVYAYA GIDENE KADAR

Geriye hangi araç kaldı ki. Moldovya'nın erkeklerine ne olmuş. Evde çocuk bakıp kazak mı örüyorlar.

bırak kardes söförlüğü duvar ustasıda kadın sıva ustasıda kadın ,boyayıda kadın boyuyor fayansıda kadın dösüyor.yok böle bi memleket,

• quote:

quote:

rusya tarafında erkek kıtlığı yaşanıyor. niye türkiyede ruslara o gözle bakılıyor. hepsi öle olmamasına rağmen. orda bulamayanlar türkiyeye kaçıyorlar. bizdede erkek bol eşitleniyoruz

• arkadaşlar adanada da belediye otobüsü süren 6 tane kadın var hepside her hafta mutlaka kaza yapıyorlar
    ilk gördügümde bende şaşırdım

bende isviçre ye gidip gelmiştim isviç rede gördüm hadi neyse dedim burası gavur memleketi dir dedim
    adana ya geldimki bir baktım adanada da kadınlar sürmeye başlamış
  • dogru söylüyosun anaconda nikli kardeş

bu aralar aslında gitmek lazım rusya ya

1996 da fh10 ile rusyaya gittim araba sahipleride kaportacıydı türkiyede arabayada meraklılardı arabayı aynı fh12 gibi yüksek tavan yapmışlar arabada baya bir süslüydü
    içide o biçim tabiki arabaya bir kadın bindirdim rus orus. kadın arabadan inmiyordu neyse zorla yinede indirdik
    o zaman lar böylelerdi şimdi bizim yerimize onlar bize saldırır

• quote:

Bunda fazla şaşıracak bir durum yok. Bayanların el atmadığı iş sahası kalmadı neredeyse. Hatta yıllar önce Ulusoyda İstanbul-Trabzon arasında çalışan otobüsleri kullananlardan biri bayandı. Televizyona da çıkmıştı.

o bayan hala Trabzon İstanbul arası otobüs kullanıyo
  • İşinin ehli birisiyse çekinecek bişy yoktur zate öle biri olmasa emin ol o koltuğa oturtmazlar
  • Olmayacak birşey değil.Ama uzun yol şoförlüğü yapmış biri olarak çalışma şartlarının bayana uygun olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haksin

Olmayacak birşey değil.Ama uzun yol şoförlüğü yapmış biri olarak çalışma şartlarının bayana uygun olmadığını düşünüyorum.

e tabiki de yani..
  • EWET ESKİSEHİRDE WAR.HEMDE COK DELİ KULLANIYO.GECE SON SEFERDE DENK GELİRSENİZ DAHADA DELİRİYO EMEKLİ F1 PİLOTU GİBİ
  • Bunda fazla şaşıracak bir durum yok,bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikiriki

Bunda fazla şaşıracak bir durum yok,bence

bencede ekmek parası çünkü..
  • Beyler allah korusun.bayan mı.amaannnnonlar varya kasap bu sarı dolmuşları geçti trafiği katlediyor.bide otobüs verirlerse tamam.zincirleme kaza haberi gelir
  • Geçenlerde Tunalı tarafında bayan taksici gördüm. ERA kullanıyordu.
  • Kullanabilir sakıncası yok bana göre galiba Varan da bayan şöför vardı yada Ulusoy yanlış olmasın.
    Kelle koltukta gitmedikten sonra kimin otobüsü sürdüğüne pek bakmam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.