Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım
Stadı yakanlar Eşlerine vuranlar Polisle çatışanlar Sahaya inip şampiyonluk kutlayanlar Kadın spikere vuranlar Kendi futbolcusuna vuranlar ... ondan sonra bide gelip biz takımımızın arkasındayız diyorlar ya ona çok gülüyorum ben
Her zaman takımımızın arkasındayız zaten iyi gününde kötü gününde zaten anlıyamadıgın icin gülersin anca bende su an sana gülüyorum bu yazdıkların yüzünden.Taraftarlık kavramını holiganlıga dönüstürenler sadece Fb'de var sanki bunu hala anlıyamadınız ve anlamanızıda beklemiyorum zaten.
Biz holiganlığın sadece sizde olup olmadığını bahsetmiyoruz siz yapmadık diyip yapanlardansınız şunu yapmadık bunu yapmadık tüm takımları renkten renge soktuk vb. beşiktaş diye bağıran kim
Şimdi arkadasım bi kere konu o degil ben ondan bahsetmiyorum 2. olarakta biz yapmadık demiyoruz bunu yapanlar her takımda var bu holıganlıktır bu sacma sapan bişeydir ama bunu bütün takıma mâl etmek daha büyük bir yanlıstır.Onu yapanlar zaten kendini bilmeyen kişiler ben burda onları savunmuyorum sana.
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
Bu kadın dayak yemiş mi yoksa bu kareden sonra mı yiyor dayağı. Eğer yediyse neresine yumruk atılmış anlayamadım.
kadın dayak yemeden yemiş gibi zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme