Şimdi Ara

Bayan Spikeri de dovmusler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaş tamam kavga edersin, polisi taşlarsında bayan spikere yumruk atmak ta ne demek gercekten ınsanlık ayıbı

• Kim yaptıysa insan olmadığı belli.
  • Kötü dövmüşler ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eboue

arkadaş tamam kavga edersin, polisi taşlarsında bayan spikere yumruk atmak ta ne demek gercekten ınsanlık ayıbı

• fb seyircisi kriterlerine gore yazdım.. onlar için normal kendi statladırını yakan, bayana vuran adamlar poliside taşlar, herkesi taşlar
  • quote:

fb seyircisi kriterlerine gore yazdım.. onlar için normal kendi statladırını yakan, bayana vuran adamlar poliside taşlar, herkesi taşlar

Yahu al işte genelleme yapan biri daha bütün Fb taraftarını niye katıyosun işin içine bunu yapanın insan olmadıgı belli zaten de genelleme yapma arkadasım ya ..
  • quote:

fb seyircisi kriterlerine gore yazdım.. onlar için normal kendi statladırını yakan, bayana vuran adamlar poliside taşlar, herkesi taşlar

:D :D fakee gel :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Anda Eken Karılar
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadına el kalkmaz,çok ayıp.

Fb seyircisi evde karısınıda dövüyormuş hatta.Babası fenerbahçeli olanlar varsa bilir.Benim ki değil,siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Kadına el kalkmaz,çok ayıp.

Fb seyircisi evde karısınıda dövüyormuş hatta.Babası fenerbahçeli olanlar varsa bilir.Benim ki değil,siz düşünün

• E tamam işte onların çocukları düşünsün diyorum bende.Ne biliyorsun çocuklarınında fb taraftarı olduğunu

Yalnız muratti nickli eleman tam hayvanmış,söylemeden geçemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Kadına el kalkmaz,çok ayıp.

çok inandırıcı birde duygu sömürüsü yapmıs yaa

• FB Seyircisi demek yanlış olur.Her takım taraftarlarında var böyle .ayvanlar.Bunlar insanlıktan nasibini almamışlar malesef.Yaptıkları kendilerini baglasa sorun olmayacak ama tüm camiaya mal ediliyor.Yakalayıp hayvanat bahçesine atacaksın.
  • Bu kadın dayak yemiş mi yoksa bu kareden sonra mı yiyor dayağı. Eğer yediyse neresine yumruk atılmış anlayamadım.
  • şu tarz olayları takıma mal etmeyin.Eğer bu doğruysa bunu yapanlar hangi takımlı olursa olsunbu tarz olaylar insanlık dışı olaylarlardır ve bir avuç kendini bilmezdir.

Sizin amacınız şiddete engel olmakmı şiddeti körüklemekmi. Bunun fenerbahçeyle alakası yok fenerbahçe düşmalığı yaratacak şeyler yazmayın biz böyle adamları fenerli olarak görmüyoruz.
  • bizde caddede dev ekranda izledik

abuk subuk tiplemeler dolmustu. artık ne varsa çekmiş umraniyeden fikirtepeden ordan burdan gelmişler elde çakı tuaf tipler doluydu.

bu tip alt kesim insanların napıcagı belli olmuyor ve her takımda alt kesimden taraftar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

bizde caddede dev ekranda izledik

abuk subuk tiplemeler dolmustu. artık ne varsa çekmiş umraniyeden fikirtepeden ordan burdan gelmişler elde çakı tuaf tipler doluydu.

bu tip alt kesim insanların napıcagı belli olmuyor ve her takımda alt kesimden taraftar mevcut

sende üst kesim mi oluyon?
    şu düşünce yapınla o alt kesim dediğin insanlardan belkide daha aşağı oluyorsun idrak edemesen de.nedir bu kibir anlamadım gitti.
  • Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım

Stadı yakanlar
    Eşlerine vuranlar
    Polisle çatışanlar
    Sahaya inip şampiyonluk kutlayanlar
    Kadın spikere vuranlar
    Kendi futbolcusuna vuranlar
    ...
    ondan sonra bide gelip biz takımımızın arkasındayız diyorlar ya ona çok gülüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım

Stadı yakanlar
    Eşlerine vuranlar
    Polisle çatışanlar
    Kadın spikere vuranlar
    ...
    ondan sonra bide gelip biz takımımızın arkasındayız diyorlar ya ona çok gülüyorum ben

Her zaman takımımızın arkasındayız zaten iyi gününde kötü gününde zaten anlıyamadıgın icin gülersin anca bende su an sana gülüyorum bu yazdıkların yüzünden.Taraftarlık kavramını holiganlıga dönüstürenler sadece Fb'de var sanki bunu hala anlıyamadınız ve anlamanızıda beklemiyorum zaten.

• Bu arada "zaten" kelimesini cok kullanmısım kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zm092

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım

Stadı yakanlar
    Eşlerine vuranlar
    Polisle çatışanlar
    Kadın spikere vuranlar
    ...

Her zaman takımımızın arkasındayız zaten iyi gününde kötü gününde zaten anlıyamadıgın icin gülersin anca bende su an sana gülüyorum bu yazdıkların yüzünden.Taraftarlık kavramını holiganlıga dönüstürenler sadece Fb'de var sanki bunu hala anlıyamadınız ve anlamanızıda beklemiyorum zaten.

Biz holiganlığın sadece sizde olup olmadığını bahsetmiyoruz siz yapmadık diyip yapanlardansınız şunu yapmadık bunu yapmadık tüm takımları renkten renge soktuk vb.
    beşiktaş diye bağıran kim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.