arkadaş tamam kavga edersin, polisi taşlarsında bayan spikere yumruk atmak ta ne demek gercekten ınsanlık ayıbı
Kim yaptıysa insan olmadığı belli.
Kötü dövmüşler ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Eboue
arkadaş tamam kavga edersin, polisi taşlarsında bayan spikere yumruk atmak ta ne demek gercekten ınsanlık ayıbı
fb seyircisi kriterlerine gore yazdım.. onlar için normal kendi statladırını yakan, bayana vuran adamlar poliside taşlar, herkesi taşlar
quote:
fb seyircisi kriterlerine gore yazdım.. onlar için normal kendi statladırını yakan, bayana vuran adamlar poliside taşlar, herkesi taşlar
Yahu al işte genelleme yapan biri daha bütün Fb taraftarını niye katıyosun işin içine bunu yapanın insan olmadıgı belli zaten de genelleme yapma arkadasım ya ..
quote:
Fb seyircisi evde karısınıda dövüyormuş hatta.Babası fenerbahçeli olanlar varsa bilir.Benim ki değil,siz düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Kadına el kalkmaz,çok ayıp.
Fb seyircisi evde karısınıda dövüyormuş hatta.Babası fenerbahçeli olanlar varsa bilir.Benim ki değil,siz düşünün
E tamam işte onların çocukları düşünsün diyorum bende.Ne biliyorsun çocuklarınında fb taraftarı olduğunu
Yalnız muratti nickli eleman tam hayvanmış,söylemeden geçemeyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Kadına el kalkmaz,çok ayıp.
çok inandırıcı birde duygu sömürüsü yapmıs yaa
FB Seyircisi demek yanlış olur.Her takım taraftarlarında var böyle .ayvanlar.Bunlar insanlıktan nasibini almamışlar malesef.Yaptıkları kendilerini baglasa sorun olmayacak ama tüm camiaya mal ediliyor.Yakalayıp hayvanat bahçesine atacaksın.
Bu kadın dayak yemiş mi yoksa bu kareden sonra mı yiyor dayağı. Eğer yediyse neresine yumruk atılmış anlayamadım.
şu tarz olayları takıma mal etmeyin.Eğer bu doğruysa bunu yapanlar hangi takımlı olursa olsunbu tarz olaylar insanlık dışı olaylarlardır ve bir avuç kendini bilmezdir.
Sizin amacınız şiddete engel olmakmı şiddeti körüklemekmi. Bunun fenerbahçeyle alakası yok fenerbahçe düşmalığı yaratacak şeyler yazmayın biz böyle adamları fenerli olarak görmüyoruz.
bizde caddede dev ekranda izledik
abuk subuk tiplemeler dolmustu. artık ne varsa çekmiş umraniyeden fikirtepeden ordan burdan gelmişler elde çakı tuaf tipler doluydu.
bu tip alt kesim insanların napıcagı belli olmuyor ve her takımda alt kesimden taraftar mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
bizde caddede dev ekranda izledik
abuk subuk tiplemeler dolmustu. artık ne varsa çekmiş umraniyeden fikirtepeden ordan burdan gelmişler elde çakı tuaf tipler doluydu.
bu tip alt kesim insanların napıcagı belli olmuyor ve her takımda alt kesimden taraftar mevcut
sende üst kesim mi oluyon? şu düşünce yapınla o alt kesim dediğin insanlardan belkide daha aşağı oluyorsun idrak edemesen de.nedir bu kibir anlamadım gitti.
Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım
Stadı yakanlar Eşlerine vuranlar Polisle çatışanlar Sahaya inip şampiyonluk kutlayanlar Kadın spikere vuranlar Kendi futbolcusuna vuranlar ... ondan sonra bide gelip biz takımımızın arkasındayız diyorlar ya ona çok gülüyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi
Aslında doğru diyorlar fenerbahçe taraftarlarını bir tutmamak lazım gruplara ayıralım
Stadı yakanlar Eşlerine vuranlar Polisle çatışanlar Sahaya inip şampiyonluk kutlayanlar Kadın spikere vuranlar Kendi futbolcusuna vuranlar ... ondan sonra bide gelip biz takımımızın arkasındayız diyorlar ya ona çok gülüyorum ben
Her zaman takımımızın arkasındayız zaten iyi gününde kötü gününde zaten anlıyamadıgın icin gülersin anca bende su an sana gülüyorum bu yazdıkların yüzünden.Taraftarlık kavramını holiganlıga dönüstürenler sadece Fb'de var sanki bunu hala anlıyamadınız ve anlamanızıda beklemiyorum zaten.
Bu arada "zaten" kelimesini cok kullanmısım kusura bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: 0zm092
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi
Her zaman takımımızın arkasındayız zaten iyi gününde kötü gününde zaten anlıyamadıgın icin gülersin anca bende su an sana gülüyorum bu yazdıkların yüzünden.Taraftarlık kavramını holiganlıga dönüstürenler sadece Fb'de var sanki bunu hala anlıyamadınız ve anlamanızıda beklemiyorum zaten.
Biz holiganlığın sadece sizde olup olmadığını bahsetmiyoruz siz yapmadık diyip yapanlardansınız şunu yapmadık bunu yapmadık tüm takımları renkten renge soktuk vb. beşiktaş diye bağıran kim