Şimdi Ara

BAYAN TACİZİNE UĞRAYANLAR.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
16
Favori
25.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beni net cafede birileri yoklamisdi kiz mi erkekmidir bilmiyorum.ulan ilk basta parmak degdi herhalde yanlisikla olmustur dedim pek sallamadim ulan bidaha parmagi hissetdim :D valla arkama bakmadan kactim ya herhalde dar esofman giymistim cok sexy olmusum herhalde :D
  • Hadi size gerçek bi olayı anlatim belgesel tadında:)
    Yıllar önceydi lise zamanımda (2002) okulda olagan bir gûndû. Aylardan sonbahardı.son iki dersimiz bilgisayar idi. İlk ders sıkıcı bir şekilde geçmişti ikinci saatte artık gün bitecek evlere dagılmayı beklerken son 15 dakikada olanlar oldu...
    Sınıfımızın en çalışkan en güzel en havasız en nadide ceylanı yanıma geldi zannettim ama benim için gelmemiş birlikte oturdugum (bir pc yi 2 kişi kullanıyoruz) kızla konuşmak için gelmişti...
    Üzerinde normal okul forması; mini etek ince siyah çorap (kilotlu) muhteşem fizigiyle adeta bütünleşmişti...ama hala yanımdaki kızla konuşup pc ekranına bakıyordu. Bende sıkıntıdan soliteir açtım takılıyodum..
    Tam o sırada mausu kullandıgım kolumun dirseginde bir sıcaklık hissttim..yanımdaki kızla beraber monitöre bakıyordu ama dirsegime karnının az aşagısını malum yeri az yukarısını yapıştırdı, o an hemen dirsegimi cekmek istedim hani yanlışlıkla dayadı diye ayıp olmasın çünkü çok düzgün bi kızdı. Ama o an bi düşündüm eger yanlışlıkla dayadıysa kendi çeker çunkü benim kolum sabit idi.
    Aradan 4 5 saniye geçti baktım ortada yanlışlık yok daha da gelmeye başladı hafif sürterek.dedim yapcak bişey yok zevk almaya bakıcaz derken 3 4 dakika iyice sürttükden ve o bölgeye bastırdıktan sonra yanımızdan ayrıldı ve dirsegim o bölgenin sıcaklıgına dayanamayip terlemişti ben keendimden Geçmiştim. 40 kişilik sınıfın İçinde inanılmaz heyecan ve zevk yaşatmıştı bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede kantin sırasında arkamdaki kız resmen bana dayama dayadı o kız beni her gördüğünde yüzüme bakıp güler ama ne yazıkki tipim değil neyse bundan 2 sene öncede almancı bir arkadaşım vardı evlerine gittik playstation oynarken yatakda uzanıyoduk yaşım 23-24 almancı çocuğun yeğenide 17 yaşlarında çıtı pıtı güzelmi güzel bişe kız dayısıylan konuşuyoken ayağınıda benim ayağımın üstüne atıyo sonra almancı çocuk mutfağa cola doldurmaya gittiğinde kız diğer playstation kolunu aldı ve xxx abi bende iyiyim oyunda dedi ve çaprazlamasına resmen üstüme oturdu güldüm yüzüne ve geri çekildim ama kzın heyecanı resmen beni tahrik etti. bu olayları samimi bir kız arkadaşıma (sevgili değil) anlattım doğrudur kızlar bazen öyle şeyler yaparlar dedi peki sen hiç öyle birşey yapdınnmı dediğimde yapmadımda yapanları duydum anlat dedim anlatmadı daha doğrusu anlatamadı.
  • ilki erotik hikaye sanki
  • Lise 2 deyiz. Tam abazalığın doruk noktası, tabi o zaman kızlarda aynı şekilde. Yaz gelmiş işte, millet gömlekleri bile çıkaracak o derece sıcak. Bu kızlar kendi aralarında etek-pantolon ne varsa indirmeye çalışıp eğlenip, gülüyorlar. Koridordan geçerken 3-4 tanesi araya sıkıştırdılar beni. Aynı şeyi banada yapmaya başladılar. Şerefsizler bide kollarımı tutuyolar. Kaçamıyorum da, Pantolon çatala kadar geldi. Sonra birden etrafımda döndüm, bunlar hakimiyeti kaybetti. Bende kaçtım aralarından.

O zamanlarda biraz çekingenlik vardı kızlardan. Keşke şimdi yapsalar.

• Kötü hatıra:
    *Dolmuştaydım en ön koltuğun arkasında ayakta duruyorum. Dolmuş gitgide dahada kalabalıklaşıyor 40-45 yaşlarında 2 teyze bindi. Bende rahatsız olmasınlar diye arkamı döndüm. Aradan biraz süre geçti resmen elle tacize uğradım. O iki teyzeden biri yaptı garanti çünkü baya kalıplıydılar aradan hiçbişey geçmezdi. Teyze olmasalardı bide arkamı dönmesem katlanabilirdim.

İyi hatıra:
    *Lisede bir kankam vardı. (Başlarda bana yazıyodu ben pek pas vermeyince kanka olduk) Son sene bunla takılıyoruz okula geç gidiyorzu gitmiyoruz filan. devamsızlık iyice uçtu tabi. Okulun son dönemleri okula gitmeye başladık mecbur. Bu bi telefon almış yeni dokunmatik geniş ekranlardan. Müzik filan dinliyoz, dedim bir iki film(aile filmi) at yarın izliyek. Telefona mormo yüklemiş baya baya full mormo ama telefon. Açtı bana izletti kenarda oturuyorum duvara iyice dayandım. Üstüme üstüme geliyor, kaçınılmaz olan oldu.
    Not 1: hala görüşüyoruz.
    Not 2: hocalar derse girmiyordu bana çok güvenirler, severler, örnek öğrenciydim o yüzden sınıfta yanlız bırakırlardı.

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 30 Temmuz 2011; 9:04:47 >
  • reserved.
  • reserved
  • Yazın ustsuz yatıyorum. Geldi zotume kondu. Bayan sinek beni taciz etti.
  • bizim sınıfta bi kız elliyordu. benim sevgilim vardı. bu sapık kızla da öyle bir ilişkimiz vardı. bende onu ellerdim arada gülerdik
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 30 Temmuz 2011; 9:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Ömrümde böyle yalan duymadım ben arkadaş . Ne diyim ki sana ya yuh artık yuh elin kızına iftira atmaya hiç mi utanmıyosun arkadaş .

Bana yalan olduğunu kanıtlar mısın?

Elin kızı bunları yaparken ayıp olmuyorda ben yazınca mı ayıp oluyor?

Gereksiz yorum yapmayalım lütfen..

Sakaryadayım gelirsen sana arabada beni sıkıştıran kızı gösterebilirim.Beni taciz eden kızın resimlerini de..

sakaryada mı? hacı bende sakaryalıyım bana nie böyle saran yok :D:D
  • Bayanların yoğun olduğu yerlerden bisikletle geçerken karılar beni gözleriyle yiyor. Bazen daha azgın olanların laf attığı bile oluyor. Bir de geçen sene bir gece Oran'a doğru giderken yanımdan siyah bir limuzin geçti, ilerden durdu, ben de durmak zorunda kaldım ve cam açıldı. İçindeki bağyan "Gideceğin yere bırakalım mı yavrum!" dedi; ben kaçtım. :'(

Bir, iki sene önce de otobüste komşunun kızıyla karşılaşmıştım. En arkada oturuyordum ve diğer yerler boş olmasına rağmen o da geldi, yanıma oturdu. Yalnız o nasıl bir oturuş; kız nerdeyse kucağıma oturacaktı.

Bir de geçen ay ATM sırası beklerken bir kız birkaç işlemi yapamamıştı, ona yardım ederken, düğmelere basarken elimi tutmaya çalışmıştı. Ondan sonra da ben şuna bas, şunu yap demiştim. :/
  • Otobüste bende çok tacize uğradım.Ama değerlendirdim
  • Herkesi kendin gibi abazan sanıyorsun galiba.
  • Daha 2 gün önce kızla dersten çıktık eve dönüyorduk.Otobüsün en arkasında oturuyoruz karşımızdada ters koltuklar var koltuğa 25 yaşında çakma sarışın,yüzünden motorluk akan bi abla bindi.Abla abartmıyorum 20 dk gözünü ayırmadı üstümden sonra bılerek şortunu sıyırcak şekilde oturdu,4 5 kere dudağını ısırdı gözümün içine bakarak,yanımdaki kız da sinir oldu tabi yoların ben bunu tribine girdi,bende mecburen salağa yattım kadına karşı

Ah ben o otobüse yalnız binicektim ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 30 Temmuz 2011; 10:37:10 >
  • kader hocam naparsın bana da oluyor, yakışıklı erkeklere karşı koyamıyorlar işte
  • Bizim tip malum Almancı tipi anne tarafı yüzünden saçlar sarımtrak boy 1.80 felan yakışıklı biriyiz kendimce tabi, lise2'de dershaneye yazıldım hem Matematik temeli hemde eğlenmek açısından neyse arkadaşlarla çıktık dershaneden durakta onları yolcu ettim bende abimi bekliyorum işyerine gitcez adam yokmuş neyse beklerken bir landrover yaklaştı siyah böyle parlak bir rengivar önümde durdu sonra hareket etti böyle arabayı bir kadın sürüyordu yanında bir erkek var arkadada 2 bayan var ama Bildiğin Brazzers Milf Takımı Çok sağlam vücutları var ben geri çekildim böyle dolmuş bekler gibi yapıyorum kazma sapı gibi durmayim diye sonra kadınlardan biri bakarmısın dedi bende baktım haliyle küçüksaati sordu adanalılar bilir bende tarif ettim işte sonra arkadaki kadın ay sen nekadar tatlı bir çocuksun dedi bende hemen yanaklar kızardı teşeküreederim efendim dedim. o yandaki erkek efendide bir çocuk allah sahibine bağışlasın dedi. Sonra arkadaki kadın ilişkiye hazır böyle cevaplar varya hmmm felan sesler çıkartıyor konuşurken zevk alıyor galiba gel götürelim seni istediğin yere dedi bende yok hayır birazdan abim gelip alacak , teşekür ederim dedim. Sonra ayy neden binmiyorsun hem eğleniriz güleriz felan dedi gözlüğü çıkarttı böyle dudaklarını ıslatıyor ben dedim galiba film felan çekiyorlar yada kamera şakası yapıyor p.. biri öyle yok efendim dedi. sonra erkekde gel benden mi korkuyorsun dedi sohbet salakça şekilde uzuyor böyle arka koltuktaki kadın yan koltuğa geçti benim olduğum yere kadının fiziğini orada daha net gördüm süper bir fizik slikon felan sandım o derece kadın kısa kot şort giymiş dediki gel tatlım gel dedi duraktayim böyle kadın aç ayı gibi bakıyor korktum bende arkadaki araç yaklaştı gri bir hundai korna öttürdü çekil diye kadınlar tatlım biz gidiyoruz dedi gelmemen çok kötü oldu eğlenirsin bizde eğlenirdik dedi neyse öptüm dedi bende görüşürüz belki sonra dedim neden dediyse sonra gittiler abim geldi olayın şoku üstümde hayrettinde iyice bacak kısmına yaklaştı abim ne oldu lan dedi abi böyle böyle dedim organ mafyası felan olabilir lan dedi iyiki binmemişsin böyle bir tacize uğradım rüyama felan girdi kaç kere rüyalandım öyle fantazi oluştu araba fantaizisi :)
  • Ilık mısın oğlum ?
  • Otobüsteyim eve doğru gidiyorum. Otobüste balık istifi gibiydi. Kalabalığı yararak ortalara doğru ilerledim. Hemen yanımda 19-20 yaşlarında bir kız vardı. Tutacaklara tutunmamla yanımdaki kız resmen gögüslerini koluma yapıştırdı. O şekil gidiyoruz. Ben ilk başta istifimi bozmadım. Bu bana daha da yaklaştı, iyice sürtmeye başladı. Artık tacizlikten çıkmıştı olay . Otobüsün boşalmasıyla 1-2 adım atıp uzaklaşmıştım. Kızın gideri vardı ama.
  • Beni pek elle taciz eden olmadı fakat bazı kızların oturuşları var resmen kucağına oturuyor. Alışıyor insan bir süre sonra hatta zevk bile almaya başlıyor. Yaşlı biri tarafından daha tacize uğramadım , pek zevkli olmaz heralde .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.