Şimdi Ara

Bayana araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20-25000 arası (20ye yakın olursa daha iyi olur) bayan için araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Opel corsa, vw polo, suzuki swift, toyota yaris, citroen c3-c4 gibi tavsiyeler aldım (Açıkçası bir çok tavsiye aldım ama bayan olunca beğendirmesi zor oluyor). Sürücülüğe alışma aşamasında kullanılacak gibi bir araç olmalı, bu yüzden 1-2 yıl kullanıp satma gibi bir durum olması kuvvetle muhtemel. Satışı kolay olmalı yani. Yakıtı, vergisi, kronik problemi, bakımı az olmalı. Kelepir ama kullanışlı bir araç lazım. Muhakkak hepsini bir arada bulmak zor ancak sizin önereceğiniz modelleri de incelemek istiyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mammatus -- 14 Ocak 2012; 23:51:53 >

• ASL

şaka maka

Honda JAZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 14 Ocak 2012; 23:20:02 >
  • ben olsam micra alırdım. bu arada doktor diye neden belirttiniz anlamadım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2009-model-servis-bakimli-71041999/detay
  • Jazz ve micrayı inceliyorum. Bir de fiesta var çokça tavsiye edilen.

@dkerem2
    Düzeltildi. Araç kendime değil zaten yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mammatus -- 15 Ocak 2012; 1:23:09 >
  • Jazz,Polo,Fieste sonuçda bütün b sınıfı araçları incelemende fayda var.
  • dediğiniz gibi bayanlara araç beğendirmek zor. jazz, polo, fista pek onlara hitap etmiyor. pörtlek gözlü micra ise çoğunun bayıldığı bir araç. incelemenizi ve inceletmenizi tavsiye ederim. rakiplerinden bir eksiği yok sadece tipi yüzünden pek tercih edilmiyor erkekler tarafından o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar. Hyundai i20 veya getz nasıldır, kıyaslama yaparsak diğerleriyle? Bir de aracın özelliklerinde (km, motor hacmi vs.) nelere dikkat etmek gerek?
  • 1.2 otomatik B segment her araç bayana gider.
  • sorunsuz bır polo al başın ağrımasın..
  • Getz nasıl?
  • Bayan arabası dediğin için sadece şehir içi kullanılacak bir araç olarak algıladım.
    Hem 2006 model hem 40bin km'de çok hoş bir şehir içi aracıdır.
    BURADAN
    Satışı konusuna gelince ben benimkini 4 günde sattım 4 gün boyunca binbir türlü adam aradı için rahat olsun.Paran cebinde kalır hem.
  •  Bayana araç tavsiyesi
  • Honda Jazz CVT
    Vw Polo 1.4 Tiptronic
    Ford Fiesta 1.6 otomatik de olur.

Benim favorilerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bayan arabası dediğin için sadece şehir içi kullanılacak bir araç olarak algıladım.

Çok uzun mesafe olmasa da şehir dışına da sıkça çıkacağını düşünüyorum şu anki durum değişmezse.

Polo da güzel araba, jazz ve yarisi birbirine benzetiyorum tip olarak, onlar da güzel ama kardeşim karar veremiyor henüz.

Tiptronik düşünülebilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mammatus

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bayan arabası dediğin için sadece şehir içi kullanılacak bir araç olarak algıladım.

Çok uzun mesafe olmasa da şehir dışına da sıkça çıkacağını düşünüyorum şu anki durum değişmezse.

Polo da güzel araba, jazz ve yarisi birbirine benzetiyorum tip olarak, onlar da güzel ama kardeşim karar veremiyor henüz.

Tiptronik düşünülebilir aslında.

Şehirler içiden kastım şuydu:Picantoların bagajı yok denecek kadar küçüktür yani neredeyse dıştan gördüğün hacmin tamamı aracın içini oluşturur.Palio ve eski Fiestalardan içi daha geniştir.
    Buyrun buda bagajı
     Bayana araç tavsiyesi

• Bence Fiat Punto ve Ford Fusion alternatiflerini de değerlendirin. Alacağınız model kesinlikle yükselecektir.
  • Hiç biri cvt nin tadını vermez, cvt de jazz dan başkasına yakışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Hiç biri cvt nin tadını vermez, cvt de jazz dan başkasına yakışmaz.

CVT Jazz'da hangi yıldan sonra kullanılmaya vaşlandı. Arkadaşımız max 25 bin demiş de i yüzden soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mammatus

Getz nasıl?

Getz fena değildir. Otomatik olacaksa mecbur benzinli olacak ve yakıtı üzebilir. Getz'in de çift airbagli abs li kendine göre donanımlılarına bakmaya çalışın.
    Ama bende Micra veya Polo'yu öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.