Şimdi Ara

Bayana araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: colibaly

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Hiç biri cvt nin tadını vermez, cvt de jazz dan başkasına yakışmaz.

CVT Jazz'da hangi yıldan sonra kullanılmaya vaşlandı. Arkadaşımız max 25 bin demiş de i yüzden soruyorum.

Ben jazzı bildin bileli cvt li zaten mesela 2006 cvt jazz var bizde.
    Son kasa jazzlardada ilk çıktıllarında i-shift le gelmişti sonra sorun çıkarınca cvt ye geri döndüler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553
    Şehirler içiden kastım şuydu:Picantoların bagajı yok denecek kadar küçüktür yani neredeyse dıştan gördüğün hacmin tamamı aracın içini oluşturur.Palio ve eski Fiestalardan içi daha geniştir.

Bagaj küçüklüğü dışında herhangi rahatsız olduğunuz bir yanı varmıydı peki?

quote:

Bence Fiat Punto ve Ford Fusion alternatiflerini de değerlendirin. Alacağınız model kesinlikle yükselecektir.

Puntoyu tavsiye etmem demişti bir arkadaşım. Sizce nasıldır, dediğim gibi muhtemelen satmayı düşünüyoruz bir süre sonra, o zaman da kolay elden çıkarılabilir mi?

quote:

Cvt yarı otomatik mi oluyor tam otomatik mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power
    Otomatik olacaksa mecbur benzinli olacak ve yakıtı üzebilir.

Otomatik vites olması gibi özellikle bir isteğimiz yok şu an. Ama otomatik benzinli motorlarda mı oluyor yani sadece?

• quote:

quote:

quote:

CVT Jazz'da hangi yıldan sonra kullanılmaya vaşlandı. Arkadaşımız max 25 bin demiş de i yüzden soruyorum.

Son kasa jazzlardada ilk çıktıllarında i-shift le gelmişti sonra sorun çıkarınca cvt ye geri döndüler....

2006-2007 modellerine 26-27 bin Para istiyorlar. Bana çok geldi açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Punto iyidir, temizini bulma şansınız yüksektir, ikinci eli oldukça kuvvetlidir ancak bence ikinci ele fazla takılmayın. "B" sınıfı araçlar çok hızlı satılır genelde çok abzürt bir araç almadığınız sürece. En az sorunu en yüksek model ve en düşük kilometrede yaşarsınız. Şunu da belirtmek isterim gecmisinde kaza yapmış olan araçların ikinci elde satışı daha zor olur. Kazasız, değişen parçası olmayan ve boyasız olan araçlar daha hızlı satılır. Mademki bayan kullanacak üstelik 2 sene; bence ikinci eli kuvvetli olmasını daha arka plana atabilirsiniz. Yok ikinci el sizin için çok önemli ise Volkswagen Polo'yu tek geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa Fiesta ile ilgili bi kaç şey söylemek istiyorum bilgi vermesi açısından ;

Otomatik vitesli benzinli Fiesta'larda Sony müzik sistemli donanım bulunmakta. (Dizellerinde yok) Güzel bir artı bence. Lpg takıldığında 25 kuruş civarı yakıtı oluyor. Arka diz ve boy mesafesi tabiki sedan benzeri araçlara alışmışlar için küçük ancak sınıfına göre ortalama. Tasarım göreceli ancak bence güzel. Ve Getz ile karşılaştıracak olursam bence plastik kalitesi ve konsolu daha kaliteli. (Bu yorumumda bir çok kez bindiğim Getz'in kasetçalarlı, Fiesta'nın ise Sony'li olması etken, Getz'in konsolu bildiğimiz sert plastikti)

Diğer modellerle ilgili pek bir bilgim yok, şimdiden kullanacak olana hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlışın var , şimdi baktım fiyatlarına 23-24 bin TL civarında düşük kilometreli olanları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlışın var , şimdi baktım fiyatlarına 23-24 bin TL civarında düşük kilometreli olanları.

Olabilir. Tekefondan bakîyorum yanlış görmüş olabilirim.

• quote:

Punto iyidir, temizini bulma şansınız yüksektir, ikinci eli oldukça kuvvetlidir ancak bence ikinci ele fazla takılmayın. "B" sınıfı araçlar çok hızlı satılır genelde çok abzürt bir araç almadığınız sürece. En az sorunu en yüksek model ve en düşük kilometrede yaşarsınız. Şunu da belirtmek isterim gecmisinde kaza yapmış olan araçların ikinci elde satışı daha zor olur. Kazasız, değişen parçası olmayan ve boyasız olan araçlar daha hızlı satılır. Mademki bayan kullanacak üstelik 2 sene; bence ikinci eli kuvvetli olmasını daha arka plana atabilirsiniz. Yok ikinci el sizin için çok önemli ise Volkswagen Polo'yu tek geçerim.

Anlıyorum. Puntoyu da bi araştırmak lazım. Aslında kendime alacak olsam polo alırdım sanırım ama ben almıyorum maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Eski kasa Fiesta ile ilgili bi kaç şey söylemek istiyorum bilgi vermesi açısından ;

Otomatik vitesli benzinli Fiesta'larda Sony müzik sistemli donanım bulunmakta. (Dizellerinde yok) Güzel bir artı bence. Lpg takıldığında 25 kuruş civarı yakıtı oluyor. Arka diz ve boy mesafesi tabiki sedan benzeri araçlara alışmışlar için küçük ancak sınıfına göre ortalama. Tasarım göreceli ancak bence güzel. Ve Getz ile karşılaştıracak olursam bence plastik kalitesi ve konsolu daha kaliteli. (Bu yorumumda bir çok kez bindiğim Getz'in kasetçalarlı, Fiesta'nın ise Sony'li olması etken, Getz'in konsolu bildiğimiz sert plastikti)

Diğer modellerle ilgili pek bir bilgim yok, şimdiden kullanacak olana hayırlı olsun.

Teşekkürler. Fiesta ve getz de düşündüğümüz modeller. Bütün bilgiler yararlı olacaktır mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: mammatus

quote:

CVT tam otomatiktir, vites geçişleri sıfırdır, sürüş keyfi çok iyidir.
  • Honda crv de olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mammatus

quote:

CVT tam otomatiktir, vites geçişleri sıfırdır, sürüş keyfi çok iyidir.

Eğer o fiyat aralığında temizini bulabilirseniz bence de Jazz en iyi tercih olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.