Şimdi Ara

Bayanlara: Maybelline Makyaj Seti Sadece: 35TL (1 Parlatıcı + 1 Far + 1 Rimel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta kampanya yapmışlar: Makyaj Çantanıza Yer Açın! Maybelline Makyaj Seti Sadece: 35TL (1 Parlatıcı + 1 Far + 1 Rimel) Detaylı bilgi için tıklayınız
    Anladığım kadarıyla 1 parlatıcı + 1 göz farı + 1 rimel seçiyorsunuz toplamda kdv dahil 35tl ödüyorsunuz. Arayıp öğrendim sipariş için örneğin: parlatıcı ruj kodu no:02 far no:16 rimel no:23 gibi.
    Kendim için sipariş verdim ürünlerim elime ulaştığında detaylı bilgi vereceğim.
     Bayanlara:  Maybelline Makyaj Seti Sadece: 35TL (1 Parlatıcı + 1 Far + 1 Rimel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmedusa -- 2 Kasım 2011; 10:15:21 >

• Vatanımız ve milletimiz için guzel haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS'li inceleme bekliyoruz.
  • tek tek alsak ne kadar tutuyorki?

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Vatanımız ve milletimiz için guzel haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Vatanımız ve milletimiz için guzel haber.

Beyler sizin için ilgi çekici olmayabilir. Bayanlar içinde GIGABYTE GV-N450OC-1GI GeForce GTS 450 1GB GDDR5 128Bit (OverClock Series) PCI-E 16X Ekran Kartı ilgi çekici değil ama sizin konularınızda espri yapmıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maybelline rimeli 18 Tl ye aldım. Bilseydim burdan alırdım. Kazıklanmışım :(
  • Kızlar toplanın, pm atan herkese özel bir indirimden bahsedicem hemde schwarzkopf
  • quote:

Orijinalden alıntı: DilaB

Maybelline rimeli 18 Tl ye aldım. Bilseydim burdan alırdım. Kazıklanmışım :(

aklıma bu geldi nedense

• İlgilenen bayanlar varsa şuradaki makyaj setini 110 liraya satıyorum. Kullanılmamış sıfır. Gördüğünüz gibi 112 dolar yani 200 tl kadar. :) MAC ürünleri..

http://www.amazon.com/gp/product/B005DNU37Y/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B004RPW2XC&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0KJZ1WNBDMEGZJ7TMFXB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 12 Kasım 2011; 14:37:24 >

• buralarda pek kız bulamazsınız yanlış sularda yüzüyorsunuz
  • Hahahaha harika may bel li ne kullanıyorum bende... Daha önce görmemiştim bunu hala gülüyorum....
  • Bu videoda ki kız gerizekalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

buralarda pek kız bulamazsınız yanlış sularda yüzüyorsunuz

Tam 11 tane kız biliyorum. Bu rakamın 50lere kadar çıkabileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

buralarda pek kız bulamazsınız yanlış sularda yüzüyorsunuz

Tam 11 tane kız biliyorum. Bu rakamın 50lere kadar çıkabileceğini düşünüyorum

11 kız çokmu sence buradaki erkek üyelerle kıyaslama yaparsak
  • Azimliyiz bu sayıyı arttırıcaz... :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.