Şimdi Ara

Bayanlarda en nefret ettiğiniz özellikler neler? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuya bakın herkes bir sürü farklı sebep saymış ve herkes hepsinde haklı ancak buna rağmen kimse kendini kızlardan alamıyor. Bu sayılan kötü yanların en az 3 tanesi her kızda var. Ama bizler kendimizi kontrol edemediğimiz için gene de kızların peşinden ayrılamıyoruz. Demem o ki peşlerinde deli divane koşmayı gerektirecek kadar süper değiller. Gözünüzde büyütmeyin hiçbir kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmre2033 -- 17 Temmuz 2014; 15:44:13 >
  • 1 ayakta çay sigara içenler
    2 adidas eşofman altı giyenler(3 şeritli polyester model)
    3 sürekli telefonu kurcalayıp etrafa mesaj verenler
  • Erkekleri peşinden koşturmayı seven; her erkeği kandırabileceğini zanneden totosu kalkmış kızlardan iğreniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Herkese aynı samimiyeti gösteren

Yapmacık

Ota boka kahkaha atan gülen

Kız kızayken küfürü eksik etmeyen ama ortamda bir erkek olunca Terbiyeli kız ayağına yatan biri küfredince hemen noluyor ya demelere gelen( iki yüzlülerin babası)

Erkeklerle çok fazla haşır neşir olan.

Egoist kendini beğenmiş her erkeği elde ederim sanan zavallılar.

Simdilik bu kadar geldi aklıma

Kufur mufur degilde bizim arkadas kizi biz yokken eve getirdi catir çutur çitlek gibi çitledi ortak is bittikten sonrada hic bi sey olmamis gibi basortusunude bi güzelce yapti sonra gitti dedi sapka taktınmi dedim yok len d.kontrol hapı kullanıyordur o diyor neyse
    okulda bunun yanına gittim zarf atıyorum insanlar çok ahlaksız felan bir basladi insanda haya edep olacak soyle günah böyle günah ardından gitmiş arkadaşa sen bizim olayi anlattinmi diye sormus arkadaşta bana kızdı kufur kötü söz felan halt etmis yani
    Şimdi o kiz evleniyor kocasi evde yokken tek basina edeplice oturacak gelde inan
    Ayni arkadaş bi kızı daha çitledi oda nisanlandi oda gidip polisle evleniyor adam istanbula göreve gidince bu kiz ne yapar tek başına

Türkçe hocana selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

quote:

Yapmacık

Kız kızayken küfürü eksik etmeyen ama ortamda bir erkek olunca Terbiyeli kız ayağına yatan biri küfredince hemen noluyor ya demelere gelen( iki yüzlülerin babası)

Kufur mufur degilde bizim arkadas kizi biz yokken eve getirdi catir çutur çitlek gibi çitledi ortak is bittikten sonrada hic bi sey olmamis gibi basortusunude bi güzelce yapti sonra gitti dedi sapka taktınmi dedim yok len d.kontrol hapı kullanıyordur o diyor neyse
    okulda bunun yanına gittim zarf atıyorum insanlar çok ahlaksız felan bir basladi insanda haya edep olacak soyle günah böyle günah ardından gitmiş arkadaşa sen bizim olayi anlattinmi diye sormus arkadaşta bana kızdı kufur kötü söz felan halt etmis yani
    Şimdi o kiz evleniyor kocasi evde yokken tek basina edeplice oturacak gelde inan
    Ayni arkadaş bi kızı daha çitledi oda nisanlandi oda gidip polisle evleniyor adam istanbula göreve gidince bu kiz ne yapar tek başına

Türkçe hocana selamlar

mobilden yazıyorum sincap benden sana selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

Orijinalden alıntı: Eddrick

açık saçık giyinmeleri. dinimiz kapanmayı emrediyorlar ama oralarını buralarını açıyorlar

yav yürü git müslüman ülkede yaşa, laik bir devlet istediği gibi giyinir beğenmiyorsan yol açık

zaten Müslüman bi ülkede yaşıyorum.

iyi güldürdün

burası müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke ama müslüman bir ülke değil şimdi kaybol

O da müslüman bir ülke demek zaten senin dediğine göre dünyada müslüman ülke yok

Yav nasil bir zihbiyettir devletlerin dinleri vardir bizim dinimiz sudur der

Fakat Turkiye laiklik ulkesidir isteyen iistedigi inanci yasar ama evet cogunluk musluman ve ne yazikki ulkenin cogunluga gore din degismiyor

Zaten ona birşey demiyorum isteyen istediği dini yaşar dediğim şey bir ülkenin çoğunluğu müslümansa o ülkeye müslüman ülke derler bu da ülkenin yüzde 100 ünün müslüman olduğu anlamına gelmez

Hayir cogunluk isterse.musluman olsun bu ulke laik ulkedir bunu kimse degistiremez tabi o taptigin erdo ve feto yapiyor bunu zaten yani merak etme musluman ulkesi olur burasi kafa kesmeler fln

Ne tapması kardeşim ne dediğinin farkında mısın Ayrıca AKP li değilim hiç de sevmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

quote:

quote:

Yapmacık

Türkçe hocana selamlar

mobilden yazıyorum sincap benden sana selamlar

Aleyküm selam. Profilime girip son birkaç mesajım hariç hepsine bak bakayım, neyle yazılmış

• Aşırı derecede açık ve vücut hatlarını belli eden giysiler giymeleri
  • BIYIK
  • BU 1-)

BU DA 2-)

• Ufak tefek şeyleri kafalarına takmaları
  • Beli kıllı olanlar :(
  • Durun la bende söyliyim

- Aşırı şişman olan
    - Kendisi bile kadın olduğunu unutmuş karşısındaki erkeğe 1 gramlık kadınlık hissi veremeyen
    - Ve tabiki kolları kıllı olan. Ulan sigara içmeye gelince günde 1 kutu bitirmeyi biliyorsunuz ama kolunuzdaki kıl çarliden fazla.
    - Sadece para düşünen gerisi ne olursa olsun diyen
    - Benim için para önemli değil diyen (He canım kesin öyledir. Ellerinden iphoneun son versiyonunu düşürmezler ama. Starbakstan çıkmazlar günlük yedikleri para asgari ücret kadar birde utanmadan para önemli değil derler. Hayatlarında çeyrek gün dahi parasızlık görmemişlerdir)
    - Benim için dış görünüş önemli değil diyen ama yolda dilenci görünce 100 metre ileriden giden.
    - Aşırı yalan söyleyen

• Geçenlerde bir kız arkadaşımla konuşuyordum hatta sinirlenip malum gazetenin ismini söyledim ama ona hitaben söylemedim tabi. "Ne diye küfür ediyorsun bana ya? Hiç sevmediğim bir şey küfür." diye çıkıştı. Halbuki bir kaç gün evveline kadar ne küfürler eden birisiydi kendisi. Bu dengesizliği kim sever Allah aşkına?
  • Senin söylediğin bir cümleden ; 8 milyon 674 bin 915 tane anlam çıkarabilme yetenekleri.
  • Çok net ve iddalı söylüyorum benim en yakınlarım dahil buna dostluk işi yalan arkadaş. Erkekle belki ama iki dost bayan ben görmedim. Yada biz erkeklerden çok farklı oluyorlar belkide ondan bize farklı geliyor bilemem...

Birde trafik konusu var biraz cesur olun arkadaş ( yok değil 1000/1 dahi olsa görüyorum trafikte hırçın kadınlar) hayır madem bu kadar korkuyorsunuz neden trafiğe çıkıyorsunuz???
  • Küfürlü konuşma,Bakımsızlık.
  • Sokakta sesli gülmek sesli konuşmak, küfür, sigara
  • güzel olmak
  • Erkekleri gibi beyinleri bomboş kitap okumaktan aciz hatta bırak kitabı 3 satırlık metini okumaktan aciz anca "AğIr aBiLer" sayfasını beğenip şiir paylaşsın kendini bir şey sansın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.