Şimdi Ara

BAYANLARIN YAŞI NEDEN SORULMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sacma geliyor bana bu.bence sorulur
    bi ara bikıza yaşını sordum bana bayanların yaşı sorulmaz dedi. bende niye sorulmasın gel benle yataga gir demedim sana sadece yaşını sordum .dedim ve kız dondu kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Mayıs 2008; 13:46:18 >

• 1 deli 1 kuyaya 1 tas atmıs 1000 akıllı cıkaramamıs
  • Sürekli genç görünmek ve yaşlanmamak istedikleri için... mükemmeliyetçi bi tür ile karşı karşıyayız...

"Hiç bir kadın tamamen yenilenmiş bir vücuda kavuşmanın cazibesine dayanamaz""

Biyerden alıntı bi söz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 4 Mayıs 2008; 14:28:00 >
  • Kadınları yaşı,erkeklerin maaşı sorulmaz gibi bir toplum olarak kanıksadığımız bir durum var

Tamamen saçmalık,çünkü ayıp bir soru değilki sorulmasın.Sanki bakire olup olmadığını soruyorsun.
  • kompleksli insanlar bu bayanlar gerçekleri kabul etmezler kolay kolay. yaşları gençken olgun olmaya büyük görünmeye çalışırlar,yaşlanıncada genç görünmeye kararsızlar anlayacağın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

kompleksli insanlar bu bayanlar gerçekleri kabul etmezler kolay kolay. yaşları gençken olgun olmaya büyük görünmeye çalışırlar,yaşlanıncada genç görünmeye kararsızlar anlayacağın.

Den-ge-siz-lik diyorum ben buna....
  • D.tleri kalksın diye.
  • Yaşlarını soruyorum bayanlara bazen , sonra gülümsüyo bakıp kalıyo çoğu aa sorulmaz gibisinden ,sonra "yaşlıyız heralde?" diyorum gülerek veriyorum vermek istediğim msjı acıtmadan...
  • çoğu bayanın bu konuda aptalca bi kompleksi olduğu için
  • Erkeğin maaşı,kadının yaşı sorulmazmış:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

kompleksli insanlar bu bayanlar gerçekleri kabul etmezler kolay kolay. yaşları gençken olgun olmaya büyük görünmeye çalışırlar,yaşlanıncada genç görünmeye kararsızlar anlayacağın.

Den-ge-siz-lik diyorum ben buna....

ben o lafı söylemek istemediğim için dememiştim yoksa katılıyorum

• quote:

bayanların yaşı neden sorulmaz?

yaşının öğrenilmesinden hoşlanmayan kadın herzaman için kendinden yaşça büyük veya küçük erkeklere takılabilmek için yaş gizleme hakkını kullanmak istemesidir.
    onun dışındakiler yaşlılık kompleksi yapar oda lüzumsuz birşeydir.Zaten görünen neyse osundur.
    ama genel maksat birinci şıktakidir.
  • say ki o kadın senin arzuladığın yaşta..ne demeye yaşını sorup hayallerini yıkacaksın?
  • yaşını napacan işine bak sen
  • Valla çatır çatır sorarım. No problemo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 4 Mayıs 2008; 16:56:46 >
  • Çünkü akıl yaşta değil baştadır
  • angutluk başka bişey değil anasını satim.
  • avrupa yakasında bi bölümde vardı. fatoşun doğum günüydü şesu pasta yaptırmış üstüne 41 yazdırmış

fatoş bunu görünce bayılacaktı şesu toparladı sonra yani 41 kere maşallah demek sitiyorum felan dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

avrupa yakasında bi bölümde vardı. fatoşun doğum günüydü şesu pasta yaptırmış üstüne 41 yazdırmış

fatoş bunu görünce bayılacaktı şesu toparladı sonra yani 41 kere maşallah demek sitiyorum felan dedi

ben onu seşu diye biliyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.