Şimdi Ara

Bayat ekmek tarifleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimle beraber bayatlamış elde kalan ekmekleri blenderdan geçirip buzluğa atıyoruz ziyan olmasın diye.

Köfte yaparken kullanabiliyoruz ama baya birikti bunlarla köfte harici ne yapılabilir tavsiye verebilecek olan var mı

Ekmekler blenderdan geçmiş kırıntı, toz gibi.

• En basitinden yumurtalı ekmek biliyorsunuzdur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onedio yemek sayfasında tarifler var bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçenlerde annem bayat ekmeği kızartmış ondan sonra dilimlerle tabağa koyup üstüne de yogurt ve kıyma eklemiştu üstüne de yağ gezdirmisti cok lezzetliydi kesin deneyin

• Robotladıklarınız için bişey diyememde eğer 1 adet bayat ekmegın üzerinde yavaşça 1 bardak su gezdirip (heryerine) mikrodalgaya 250derecede atıp 5dakka ısıtırsanız çıtır çıtır çok taze hal alıyor.Mutlaka öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Arkadaşlar merhaba,

Eşimle beraber bayatlamış elde kalan ekmekleri blenderdan geçirip buzluğa atıyoruz ziyan olmasın diye.

Köfte yaparken kullanabiliyoruz ama baya birikti bunlarla köfte harici ne yapılabilir tavsiye verebilecek olan var mı

Ekmekler blenderdan geçmiş kırıntı, toz gibi.

benim annem bayat ekmeklerle ekmek köftesi yapıyor. ekmekleri baharat ve yumurta ile yoğurup sonrada normal köfte gibi şekil verip kızartınca çok lezzetli oluyor. tavsiye ederim:)

• Soğuk süte katın çok az tuz ekleyin ve kaşıklayın. Varsa mısır gevreği filan da katabilirsiniz. .
    Sonucu beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denemedim ama muhallebi puding vs için şekerli sütle ıslatılıp taban yapılabilir etimekli tatlılar görmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.