size göre en bayaat espriyi buraya yazmanızı bekliyorum hadi arkadaşalar bekliyorum ben bi tane yapıyorum hatta ----------------dayın seni aradı ---------------hangi dayın -----------------dönülmez akşamın ufkundayım
dayı sizde bi garip siniz he :D devrimci oldum hadi devrişek bunu gibi deil yani dayı şöle adamın biri kızmış istemeye gitmişler :D bunun gibi yanii
orhun abideleri niçin dikilmiştir? orhun onlara abi desin diye cinler arasındaki ilişkiye ne denir? cinsel ilişki..
quote:Orjinalden alıntı: TRojka orhun abideleri niçin dikilmiştir? orhun onlara abi desin diye cinler arasındaki ilişkiye ne denir? cinsel ilişki.. süpermiş bunlar beaa bu arada site açtım mod arıyorum ben olurum diyenleri pm atmalarını beklerim
Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş Adamın biri dalmış karısı yaprak Adamın biri ....... milyonlarca var hangisini yazacam... Yöneticilik konusunda taruma başvur o meraklı böyle şeylere sağlam bi siteyse bende olabilirim hani
quote:Orjinalden alıntı: TRojka orhun abideleri niçin dikilmiştir? orhun onlara abi desin diye hayır yırtılmış da ondan
quote:Orjinalden alıntı: sezenda quote:Orjinalden alıntı: TRojka orhun abideleri niçin dikilmiştir? orhun onlara abi desin diye hayır yırtılmış da ondan
-sana ilk görüşte aşık olmamak için iki kre baktım -bebeğin birine araba carpmıs ama bişi olmamıs neden? bebegin bezi bariyerliymis -aa burda bir delik var artık d lerimi buraya koyabilirim -lastik neden esner uykusu geldiği için -kitabım evde kaldı aa ben kitabını evli sanıyodum