Hocam Türkçe +35 Sosyal 14-15 net coğrafya hiç yapmıyorum Mat 4-5 net kolay yeni tarz sorular gelirse oda Fen hiç bakmadım daha ne önerirsin Besyo İstiyorum Tyt 350 civari bi puan almak istiyorum
Matematik hangi konuları önerirsin kitap,video vb Fenden de 6-7 net yapmak isterim Bir de coğrafya için ne önerirsin
Temel için ayrı bir konu acayim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayısal mantık ve Türkçe çözmeye devam . AYT Kasıcam diye TYT 'yi bırakmayın .
Problemler bazında konuşuyorum.Şahsi fikrim video anlatımları hazırlanırken keşke kitaptaki çözümlerin tamamını kopyalamak yerine kendi yorumunuzu katıp anlatsaydınız.Kitaptaki çözümle sizin çözüm noktasına virgülüne kadar bire bir aynı. Yine aynı şekilde sayı kesir bittikten sonra test koymuşsunuz kitapta çözümü yok sizde çözümünü yapmamışsınız ondan sonra yaşa geçmişsiniz.Bu da çok büyük bir eksiklik. Birebir kitabı kopyala yapıştır yapmışsınız. Problemlerdeki bu kopyala yapıştır mantığını ve kitapta olmayan testlerin çözümünüde yapmamış olmanız bende kötü bir izlenim bıraktı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme