Şimdi Ara

Baybakay'dan SON 4 AY TAVSİYELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
11
Favori
7.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle seri denemelere başlamalısın . Hem bölüm hem genel : )
  • batuhans77 B kullanıcısına yanıt
    tesekkürler kanalınızı takipteyiz guzel icerikler paylaşıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim : )
  • Hocam benim tyt de bilgi adına eksiğim yok netlerim iyi fakat süre çok büyük sıkıntı oluyor. Biraz takıntılıyım soruyla inatlaşan biriyim nasıl aşarım bunu? Süre kesinlikle benim en büyük problemim sırf zamanım yetmiyor diye çok kolay soruları göremiyorum bile fakat zor soruları çözmüş oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Kronometre ile sürekli çözmeye bak . Evinde okulda dersanede hep bu şekilde çöz denemeleri , matematik ve türkçe testlerini . Özellikle problem için .

• Hocam tytyi nasıl düzeltebiliriz bea bi destek olsan ne yapsam olmuyor 75-80 net yeterli bana aytme güveniyorum 55-60 arası yapacağımı düşünüyorum eşit ağırlıkçıyım zaten.Ama tytde emeğimin karşılığını nasıl alırım hiç sabitlenmedi kolay orta denemelerde 70-80 arası gidip geliyorum zor denemelerde örneğin apotemi gibi denemelerde 50 falan yapıyorum ne olacak bu tyt
  • BLacKHorror kullanıcısına yanıt
    Konu eksiklerin varsa önceliğin onlar olmalı . Şuan problemin hangi derslerden kaynaklandığını bilmiyorum. Netlerini biraz daha detaylı yazarsan cevaplayabilirim
    Türkçe 32
    Sosyal 17
    Mat 15-25 (Ösym tarzı denemelerde çok uzun olduğu için hızlı çözemiyorum)
    Ygs tarzı denemelerde 25-30 geliyor
    Fen 2-3

Edebiyat 19
    Tarih 9
    Coğrafya 5

Ayt Mat 20-30 arası
  • BLacKHorror kullanıcısına yanıt
    Ortalama olarak netlerin boyle geliyorsa . Türkçeyi sabit tutmak adına turkce paragraf çöz hergun . Sosyal gayet iyi bolum denemesi olab8lir . Matta sıkıntı var önce konularını bitir . Soru bankası + bolum denemeleri ile netlerini +30 çıkarman gerek . Tyt fen adinada bir tik daha yuksek yapabilirsen sana çok faydası olur .

• Hocam selamlar. Benim tyt yükselmiyor Matta problem var ortalama tyt netim 70 falan. Bu saatten sonra ayt kasmayı planlıyorum temelim var 27kdan nezundum. Hedefim ilk 1000 ayt netlerim 55 suan. Ama şuan inanılmaz desteksizim hocam tek başıma çalışıyorum olur mu olmaz mı da değilde bir destek bilirsiniz . sizce tyt yi ayt ile kapatıbilmem mümkün mıdır bana ne tavsiye edersiniz

• Türkiye ikincisi arkadaş kaynak önerisi yapmamış...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorum kısmına bakabilirsin oraya detaylı olarak yazdı .
    hocam keşke bana da cevap verseydiniz :D

• queenlala kullanıcısına yanıt
    Arada kaynadi galiba nerede ?

• Ayt netlerini yükseltmenin yolu nedir hocam bazı konular bittiği halde o konulardan yanlış geliyor 50 civarı yapıyorum şu an sence gidişat nasıl olur 30 mat 20 fen geliyor tyt de 90 geliyor ortalama ayt bölüm denemesi çözsem yükselir mi bu şekilde kalıcak veya sınava kadar 60 falan olcak diye korkuyorum hedefim daha yüksek daha önce de yazmıştım ama nacizane tavsiyelerine cok ihtiyacim var teşekkürler

• Olabilir hocam :D Benim tyt yükselmiyor Matta problem var ortalama tyt netim 70 falan. Bu saatten sonra ayt kasmayı planlıyorum temelim var 27kdan nezundum. Hedefim ilk 1000 ayt netlerim 55 suan. Ama şuan inanılmaz desteksizim hocam tek başıma çalışıyorum olur mu olmaz mı da değilde bir destek bilirsiniz . sizce tyt yi ayt ile kapatıbilmem mümkün mıdır bana ne tavsiye edersiniz

Tyt 70 netin var ise konu eksiklerin vardır. Bu konuları muhakkak tamamlamalisin. Yoksa aytdeki konuları anlamanada zararı olur . Hedefin yüksek madem iyi bir tempo yakalamalisin. BA tarzı bir yayin kullanmanı öneririm sana rehber olması amacıyla . 4 ay büyük bir vakit çok sey yapılabilir .

• bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Ayt önce konu bilgisine bakar . Tun konularını bitirdigine emin misin ? Önce konu bitir ardından soru bankası olur deneme olur ( bolum ) bol bol pratik :'

Yeni gördüm diger tarafta cevap vermeye çalıştım .
  • Baybakay kimya testlerimiz çekimlere başladık .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.