|
Bayburt nasıl bir yer ? (2. sayfa)
-
-
O kadar kötü mü ya ? Yurt fiyatları ne alemde ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
de get bayburt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03
O kadar kötü mü ya ? Yurt fiyatları ne alemde ?
Çok fazla yurt yok.özka diye bir yurt var Üniversitenin karşısında 400tl idi 2013 te.şu an taş patlasın 500dür.ama her şey dahildi.2 kişilik oda idi. -
Lisede bayburtlu bi cocuk vardı öyle il mi var diye dalga geciyorduk
Ülkenin güzide sehirlerinden biri .
Teşekkürler
Üniversite açılmayacak saçma sapan illere üniversite açıyorlar şöyle, millet umduğunu bulamıyor sonra.quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsan
Teşekkürler -
Ben bayburtluyum 3 değil 2 ilçesi var.Şehirde aktivite niyetine pek şey yok. Ama et döneri çok güzeldir emin ol buna.Kışları serttir.Öyle -30lar yoktur ama soğuk olur.Münkünse doğalgazlı bir ev bul.Başka sorun olursa cevaplarım :)
Şu an ankaradayım. İstanbul a geçeyim orada bayburtlu tanıdıklar filan var. Amcam yurt işin hazır diyor bakalım duruma göre bilgi için rahatsız ederim sizi
Su an bayburttayim sosyal hayat sifir
Kardeş hala sosyal açıdan etkilenmediğini mi düşünüyorsun -
çok etkiledi ya en basitinden sinema yok avm yok doğru düzgün gezilecek yer yok ama okula devam -
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsan
çok etkiledi ya en basitinden sinema yok avm yok doğru düzgün gezilecek yer yok ama okula devam
Hocam internet bağlantısı yada telefon şebekeleri var mı o şehirde?
Turkcell 3G akıyor aylık 15 gb kullanıyorum herhalde -
Merhaba,bende bu sene bayburtta okumayı düşünüyorum nasıl bir yer okumak için iyi mi eğitim kalitesi nasıl yaşadığınız sıkıntılar ne gibi şeylerdi artıları ve eksileri yönünde yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yurtta kalmayı düşünüyorum önerirmisiniz ?
-
Adam yukarda sinema ve avm bile yok demiş nasıl bir yer olabilir sence? Sinema ve avm eksik olsun problem değil zaten sinemaya giden kalmadı, avmlere de sürekli gidecek halin yok fakat bunların bile olmadığı bir yerden ne bekleyebilirsin ki? Sinema ve avm olmamasını kıyas olarak kullan.quote:
Orijinalden alıntı: AhmetBey08Merhaba,bende bu sene bayburtta okumayı düşünüyorum nasıl bir yer okumak için iyi mi eğitim kalitesi nasıl yaşadığınız sıkıntılar ne gibi şeylerdi artıları ve eksileri yönünde yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yurtta kalmayı düşünüyorum önerirmisiniz ?
Eğer kesinlikle iş sahibi olacağın bölüme gelmiyorsan gelme. Hayatımın 5 yılı yok oldu bayburt sayesinde. Gitme, gönderme, gönderilme.
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsanEğer kesinlikle iş sahibi olacağın bölüme gelmiyorsan gelme. Hayatımın 5 yılı yok oldu bayburt sayesinde. Gitme, gönderme, gönderilme.
:D o kadar kötümü ya
-
Arkadaşlar milleti kandırmayın Bayburt diye bir yerin olmadığını herkes biliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X