Şimdi Ara

Bayburt nasıl bir yer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
27.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burocker86

Hayatımın 1.5 senesi orada geçti.Çok zorluklar çektim.Sonunda o süreç sona erdi.ve tayinim çıktı.Geri döndüm kendi şehrime.Koca bir sıfır diyebilirim.Heleki büyük bir şehirden gidiyorsan büyük zorluk yaşayacağından emin olabilirsin.her ne kadar sosyal bir insan değilim desende arayacağın çok şey olacak.Her ne kadar Doğu Karadeniz'de yer alsa da bana göre Küçük Erzurumdu.En az 3 ay eksilerde olacak hava durumu 6 ay soğuk olur hava.insanları genel olarak kabarır.Ama mertlerdir.Yalan dolan çok yoktur.Sağlam dedikodu yaparlar.Yapacak birşey yok çay içer dedikodu yaparlar normal.Doğalgazlı evlerde kiralar pahalıdır.ufacık apart daireler bile 550 tl idi en son.normal daire 650-700 tl kira.sebze meyvenin en kötüsü ve en pahalısını rahatlıkla bulabilirsin.iyisini ben pek bulamadım.Benden bu kadar.

Sormak istediğin soru varsa Özelden yazabilirsin.

Alıntıları Göster
    allah kurtarsın

• burocker86 kullanıcısına yanıt
    O kadar kötü mü ya ? Yurt fiyatları ne alemde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • de get bayburt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

O kadar kötü mü ya ? Yurt fiyatları ne alemde ?

Çok fazla yurt yok.özka diye bir yurt var Üniversitenin karşısında 400tl idi 2013 te.şu an taş patlasın 500dür.ama her şey dahildi.2 kişilik oda idi.
  • Lisede bayburtlu bi cocuk vardı öyle il mi var diye dalga geciyorduk

• Ülkenin güzide sehirlerinden biri .

• burocker86 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Teşekkürler
    Üniversite açılmayacak saçma sapan illere üniversite açıyorlar şöyle, millet umduğunu bulamıyor sonra.
  • Ben bayburtluyum 3 değil 2 ilçesi var.Şehirde aktivite niyetine pek şey yok. Ama et döneri çok güzeldir emin ol buna.Kışları serttir.Öyle -30lar yoktur ama soğuk olur.Münkünse doğalgazlı bir ev bul.Başka sorun olursa cevaplarım :)

• Şu an ankaradayım. İstanbul a geçeyim orada bayburtlu tanıdıklar filan var. Amcam yurt işin hazır diyor bakalım duruma göre bilgi için rahatsız ederim sizi

• Su an bayburttayim sosyal hayat sifir

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Kardeş hala sosyal açıdan etkilenmediğini mi düşünüyorsun
  • AbrekJAN kullanıcısına yanıt
    çok etkiledi ya en basitinden sinema yok avm yok doğru düzgün gezilecek yer yok ama okula devam
  • quote:

çok etkiledi ya en basitinden sinema yok avm yok doğru düzgün gezilecek yer yok ama okula devam

Hocam internet bağlantısı yada telefon şebekeleri var mı o şehirde?

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Turkcell 3G akıyor aylık 15 gb kullanıyorum herhalde
  • Merhaba,bende bu sene bayburtta okumayı düşünüyorum nasıl bir yer okumak için iyi mi eğitim kalitesi nasıl yaşadığınız sıkıntılar ne gibi şeylerdi artıları ve eksileri yönünde yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yurtta kalmayı düşünüyorum önerirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetBey08

Merhaba,bende bu sene bayburtta okumayı düşünüyorum nasıl bir yer okumak için iyi mi eğitim kalitesi nasıl yaşadığınız sıkıntılar ne gibi şeylerdi artıları ve eksileri yönünde yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yurtta kalmayı düşünüyorum önerirmisiniz ?

Adam yukarda sinema ve avm bile yok demiş nasıl bir yer olabilir sence? Sinema ve avm eksik olsun problem değil zaten sinemaya giden kalmadı, avmlere de sürekli gidecek halin yok fakat bunların bile olmadığı bir yerden ne bekleyebilirsin ki? Sinema ve avm olmamasını kıyas olarak kullan.

• AhmetBey08 A kullanıcısına yanıt

Eğer kesinlikle iş sahibi olacağın bölüme gelmiyorsan gelme. Hayatımın 5 yılı yok oldu bayburt sayesinde. Gitme, gönderme, gönderilme.

• quote:

Eğer kesinlikle iş sahibi olacağın bölüme gelmiyorsan gelme. Hayatımın 5 yılı yok oldu bayburt sayesinde. Gitme, gönderme, gönderilme.

:D o kadar kötümü ya

• Arkadaşlar milleti kandırmayın Bayburt diye bir yerin olmadığını herkes biliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.