Arkadaslar... sıfır KM oto alanlar bi zahmet aldıkları indirimleri ve modellerini yazabilirlerse... cidden liste fiyatlari mi uygulanıyor yoksa iyi indirimler alınabilir mi?
tesekkurler simdiden...
arkadaşım dubloyu ankaradan aldı konyaya göre 4000 tl daha ucuza geldi diyor.sıfır arabada ankara avantajlıymış başka şehirlere göre.
fiyat listelerini boşwer bi-iki dil yap bak nasıl indirim geliyo
Bu biraz da alıcı potansiyeline göre değişiyor. Nakit mi alınıyor, kredi mi çıkartılacak, takas mı yapılacak vs.
Selam ile...
Chrysler Sebring 2.4 : 44.000 Euro liste fiyatı 40.000 Euro yaptılar... Dodge Avenger 2.0 : 40.000 Euro liste fiyatı 37.000 Euro yaptılar... Subaru Legacy 2.0 : 71.000 YTL liste fiyatı 66.000 YTL yaptılar...ve aldık... (Haftaya elimizde olacak bi terslik olmazsa)
Sebring ve Avenger çok yeni modeller olduğu halde 4bin euro kadar indirim yapıyorlar. Liste fiyatlarına bakıp da hareket etmemek gerek. Piyasa çok durgun olduğu için hepsinde güzel indirimler yapılıyor.
peki bi dizellerde bi megane ya da bir corolla ve focus.ta ne kadar indirim olabilir? hepsi 45e dayamıslar da fiyatları... ki kastım 5-10 bin ytl. pesin verdikten sonra gerisi kredi ile...
bi de anlamadıgım pesin alımda neden indirim olsun ki sadece? , netice de bayi parasını tıkrı tıkır almıyor mu bankadan kredi olsa bile??
tesekkurler arkadaslar...
BENDE ANKARADA ALMIŞTIM KAFADAN 2BİN YTL FARK OLMUŞTU ZONGULDAĞA GÖRE.ANKARADADA BİR KAÇ OPEL BAYİSİNE SORMUŞTUM KENDİLERİ ARAYIP İNDİRİM YAPTILAR BAŞKALARINA DA BAKIYORUM DİYİNCE.ANKARADAKİ BAYİLER İNDİRİM KONUSUNDA HER ZAMAN BİRŞEY YAPIYOR.
Ben dün a4 2.0 TDı icin 50.000 euro fiyat aldım.Liste fiyatı 55.500 euroydu.