Şimdi Ara

Bayiden sıfır aldığım araçta boya ve vernik altı boya tozu hataları çıktı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Firma hala ayak diriyır. Üstelik hatasını da kabul ediyor. Mahkemeye veriniz diyor. Neden bukadar müşteriyi değersiz kılıyor anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin TL su anki piyasada sifir bir arac icin cok komik bir rakam olmus. Teklif ettikleri pasta cila da sizin oraya gidip gelirken harcadiniz benzini karsilamas. Boyayi anlarim da sifir bir aracin rot ayari nasil bozuk olabiliyor, bu kafada soru isatetleri olusturuyor. Biraz uzun surebilir surec ama eger sabriniz varsa ugrasin derim hocam, degisimde israrci olur. Insan sifir arac neden almak ister ki? 2. el alirdiniz yoksa. Gecmis olsun, psikolojinizi yuksek tutun; saglik daha onemli. Insallah degisim surec cok uzamadan saglanir.

• Anlamadim ya devlet sırrı mi tmm firma bayi soylemeyin de marka model top secret Info mu bu 

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Romanya menşeili yazmış bir de 🤣🤣

• kartalus kullanıcısına yanıt

Ne yazsaydım peki?

• holdenvstyler H kullanıcısına yanıt

İlk başta moralim çok bozuluyordu. Fakat şimdi durumu kabul ettim. Dediğiniz gibi araç iki kez incelemeye gitti. Bir de exper parası artı ihtar ücreti zaten 2000 tlyi geçti. Dün son olarak renault ile konuştuk. İhtarnamenin ulaşmasını bekliyorum. İhtarname ulaşınca avukatla konuştum arabuluculuğa başvuracakmışız. Eğer akabinde olumlu bir dönüş olmazsa dava açacağız. Zaten davaların uzama süresi ayıbın kabullenilmemesinden kaynaklanıyormuş. Yanız genel merkezin hatayı kabul eder konuşması ve ayrıca tarafıma yazı göndermesi süreyi çok kısaltıyormuş. Yine avukatın söylemine göre dava aracın misliyle değişimi, buna imkan yoksa aracın değer kaybının tarafımıza ödenmesi için açılacağından dolayı halihazırda da araçta değer kaybı oluştuğundan ve pasta cila işleminin aracın boya kalınlığını azaltacağından dolayı davayı kaybetme olasılığımız yokmuş. Benden istediği bu süreçte araç için yaptığım ve yapacağım tüm masrafları kalem kalem not etmem oldu. Bu süreçte yalnızca aracın değer kaybını sanırım belli etmem ve bunu belgelendirmem gerekecek. Bunu da mahkeme bizden isteyecek diye biliyorum.

• Seem86 S kullanıcısına yanıt

Kısa dediği dava 3-4 yıldan önce sonuçlanmaz. Araçta oluşan değer kaybını da siz değil sigorta eksperi bilirkişi belirler. Değer kaybını siz bilemediğinizden belirsiz alacak davası açacaksınız.

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Adam söylemedi siz hala PSA ya giydirme derdindesiniz..)

ki öyle olsada ne değişecekse.

nedir bu PSA ile olan gömme çabanız.

adamlar şu anda piyasadaki en iyi motor şanzıman ikilisini satıyorlar

kaporta ve boyada o kadar da bırakın hadiseler çıksın

zaman alacak bir kalite algısı bu..

hemen olacak işler değil malesef.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Tmm da sen de bu kadar PSA fanı olup çıktın iyi ki bı 8 ileri otomatik var arqcta zaten o da japon pejonun değil  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 5 Haziran 2022; 19:40:36 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Bu konuda ayrıntılı bilginiz var mı? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

• Araç romanya menşeli bir suv. Peugeot değil.

• Biraz pazarlık edip bir şeyler koparın dava işi çok uzun sürer. Bu zaman içinde aracı satamaz bir şeyler yapamazsınız.

10 bin biraz pazarlık ile arttırıp pasta cila üzerine bir iki beleş bakım kasko seramik kaplama vs ne alırsanız kâr olur.

İhtarname sonra uzlaşma ya gidin.

Aracı değişmiyorlar. O iş çok sorunlu. Fatura bedeli ve yasal faiz veriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seem86 S kullanıcısına yanıt
    Dacia duster mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.