Şimdi Ara

Bayiden sıfır araç alırken (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
31.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Bana satış sözleşmesi değil de "Araç Sipariş Formu" ismiyle bir belge düzenlemişlerdi..
    Araç bilgileri, kapora ve toplam fiyat bilgisi, imzalar ve kaşe vardı üzerinde..

Ayrıca ben paranın tümünü makbuz karşılığı nakit vermiştim.. Ortada araç falan yoktu..

Bayide havele yaptim zaten bayiye havale ettigin icin bir karsiliginin olmasi sart notere gittim ustume aldim 2 saat icinde arac benim oldu sen yeterki parani hazirla

• Ben aracın pazarlığını yaptım dedilerki usul gereği 1000-tl kapora vermeniz lazım, parayı yatırdım makbuz aldım. Bir hafta sonra araç geldi buyrun gelin dediler gittim aracı gördüm aracın şase numarasını falan aldım,şimdi bankanıza talimat verin paranın geri kalan kısmını firma hesabımıza havale etsin dediler bende aynen dedikleri gibi yaptım, para transfer olduktan bir saat sonra aracı teslim aldım.
  • pblcrltn kullanıcısına yanıt
    Benim adetimdir, hiçbir işim bitmeden paranın tamamını vermem.Şuanda bir Volvo S60 siparişi verdik.Araç gümrükten çekiliyor, bugün, yarın gelir.Şuanda sadece 2.300 küsür TL yatırdım, ne zamanki aracın içine otururum, o zaman tamamını yatırırım.Sonuçta kaçmıyoruz
  • Merhaba bir sorum olacak;

Bayiden geçtiğimiz ay araç siparişi verdik. Bu hafta araç gelecek. Bayiye vekaletname verdik fakat şu an vazgeçme gibi bir durumumuz var. Paranın tamamını da göndermedik. Bayiler paranın tamamını almadan noterde al sat işlemi yapıyor mu? Yani bayiye biz vazgeçtik deme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmurat123 -- 8 Mart 2020; 22:56:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.