Şimdi Ara

Bayiden veya İnternetten Klima Satın Almada Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bazen aynı klima internet sitelerinde daha uygun fiyatlı olabiliyor, bunu bir servis elemanına sordum. Ordan gelen de bize geliyor dedi bazı firmaların ücretsiz kargo anlaşması varmış ve servis klimanız bizde gelip kurulum yapacağız diyormuş ve ücretsiz de oluyormuş.

Böyle bir durum varsa neden bayiden daha fazla fiyata klima alalım, arıza filan çıkarsa (geri iade için) bayi uğraşmayacak sanırım, direkt o firmanın ana firma ile muhattap olunacak?

Siz ne dersiniz bayiden mi aldınız, internetten mi aldınız? İnternet üzerinden klima alımınızda sorun yaşayanınız oldu mu?
    Teşekkürler...

• 65 metrekarelik bir ofis büro 1+1 şeklinde 18000 btu luk inverter olmayan (once inverter dusundum ama mantıksız geldi) normal düz split klima düşünuyorum, intervertera verecek param yok acıkçası.
    Bimeksteki fiyatlar da iyi geldi açıkçası.

Airfel Green 18000 BTU Klima

http://www.bimeks.com.tr/urun/133687/airfel-green-18000-btu-klima.aspx

bunun 22 binlik ve 24 binlikleri de var.

U şeklinde ofis ve u nun bir ucuna takilip diğer u ucunu da soguturmu sizce? tam soğutmasada 5-6 derecelik bir ısıyı kırsa da yeterli.

O bolgeye takılması nedeni de klima yeri, tesisatı duvarda hazır mevcut.

• daha bu hafta internetten samsung ar5600 serisi 24000 btu luk klima aldım.şuan kargoda.

internetten almak tabiki de daha avantajlı ( bayii kar marjı olmadığı için ) ancak güvenilir siteden almak önemli olan.

inverter klima alman enerji tasarrufu veya fatura açısından daha iyi olur. 18000 lik düz alacağına 12000 lik inverter de işini görür emin ol.

ayrıca klimanın ofisin ortasında olması ( yani u ofisin dönemeç kısmında ) eşit ve hızlı ısıtma ve sogutma için daha iyi olacaktır.

• dönemeç kısmına bende koymak isterdim ama maalesef çok delme ve çok kablo vs gerekecek.
    18 binlik yetmezse düz splitlerden fiayt uygunda 20 kusur binlik de dusunebilirim ama 18 lik de bence yeterince soğutur bazı satıcılar verim alamazsın desede 24 binlik ile komple evin tuvaletini dahi soğutanları biliyorum.
  • Airfel Turkuaz Gold A Sınıfı / AS18-0925/R2 klima siparişi n11 üzerinden verdim şansa firma aynı ilden ve ilçeden çıktı yamukluk olursa gideriz artık firmaya:)

Bu arada 27 temmuza özel %5 anında indirim de denk geldi güzel oldu.
  • 200 TL fark verip AS18-0942/SINV inberter modelini almak vardı aslında, bir de montaj sırasında boru seti aliminyum gelecek fark verip bakır set taktırmanız faydanıza olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 27 Temmuz 2015; 16:19:29 >
  • bana klima çok uyguna geldi kampanya indirim worldpuan ile 1750 seviyesinde bir fiyata denk geldi, 200 tl farkla da inverter alınmazdı maalesef:)
    http://www.hepsiburada.com/airfel-as18-0940-inv-a-enerji-sinifi-18000-btu-h-inverter-klima-pm-evairfelas180933
    inverter fiyatı tam 1000 tl pahalı

http://urun.n11.com/klima/airfel-940-inverter-18000-btu-split-klima-P68590671?cid=604001&gclid=CODMvcS3-8YCFRQatAodB9QAtA
    burda 800 tl pahali nerdeyse

turkuaz gold serisinde dış ünitede fin kaplama var daha soğuk olması için bir teknoloji.
    Benim işyerimde klimanın her türlü tesisatı hazır duvarda bakır boru döşenmiş, su gideri hazır, elektrik tesisatı ayrı sigortalı hazır, gelen boruları da daha sonra eve klima taktırma aşamasında gerekecek saklayacağım, ama satıcı bizzat ofise gelerek teslim etti bakır boru dedi açıp bakmadım servisi bekliyorum.

http://urun.n11.com/klima/airfel-turkuaz-gold-a-sinifi-as18-0925r2-P61619641 burdaki ürünü aldım, araştıran almak isteyen olursa satıcı ilgili biri ve en önemlisi uygun fiyatı var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim yaptığım araştırma da yaklaşık 200 TL fark var.

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-airfel-as18-0942-sinv-fiyati,2608350.html

Bayiden alınca pazarlık payıda var tabi ayrıca bayiden alınca vakumlama ve bakır boru seti söz konusu edilebilir, bu kadar farka inan İnventer almaya değer.

Not: Airfel klimalar zatenGolden Fin kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 27 Temmuz 2015; 17:10:57 >

• En ucuzunda 435 tl fiyat farkı var halen ve sadece gündüzleri ve senede 3-5 ay kullanılacak bir klimada inverter ekonomik durumumdan dolayı da bana uymadı açıkçası.
    Bayi vakumlamaya karışmaz ki servis zaten bunu yapmak zorunda, en önce soracağım konu bu ve özellikle belirteyeceğim yapılsın diye daikin servisi bunu yapmıyorsa ayıp eder.

bana en yakın bayide sezonsal inverter 12 binlik için en düşük 1800 tl fiyat çıkardı sizce almaya değermiydi?

fin kaplama bu sezonsal inverterlarda ben göremedim sadece turkuaz gold serisinde bahsediliyor ondan.

Bröşürleri aşağıda

http://www.airfel.com.tr/Brosurler/Airfel-Sezonsal-Inverter-Klima-Brosuru.pdf

vehttp://www.airfel.com.tr/Brosurler/Airfel-Klimalar.pdf

turkuaz gold serisinde özellikle golden fin kaplamadan bahsedilmiş!

şimdi hangisine inanmam gerekiyor?

• Tüm seriler de golden fin standard sanıyordum demek değilmiş.

Sana yeni kliman hayırlı olsun
  • Eğer yazılmadı ise bilmiyorum, belki de vardır ama broşürlerde öyle birşey görmedim, sadece sırf bundan dolayı green serisi almayıp 200 tl fazla verip turkuaz gold serisi aldım, green serisinin btu su 18 diyor ama 16.5 civari imiş soğutması.

Sağolun.
  • shener kullanıcısına yanıt
    bu klimadan memnun kaldınız mı?
    ben de turkuaz gol serisinin 9000 btü olanını almayı düşünüyorum 1250 tl fiyatı var.
    ama ben de ikileme düştüm, az kullanılacak bir klima olacağı için ucuz olsun diyorum acaba 900 ya da 1000 tl'ye eski green serisini satıyorlar onu mu alsam diye şüpheye düştüm. f
    daha fazla para vermeye değer mi şu fin kaplama işi?
  • Daha dün kuruldu klima, 24 saat geçmeden yorum ne kadar faydalı olur bilemem ama bayağı iyi gibi geldi bana, bulunduğu yeri çok iyi soğutuyor diğer odayı da tam olmasada 5 derecelik bir düşüş sağladı ama esas yorum gün sonuna doğru yapabilirim. ama memnunum şimdilik.
    vakumlama da yaptı servis ama tabi ben hatirlattim, yoksa standart yaparlarmiydi bilmem.

bröşürde fin kaplama nedir anlatılıyor ama dış ünitede bunu altınımsı değişik bir kaplama olarak gözle bile görülen bir yanı varki bu soğutma performansını ve kaybı azaltmak için yapılmış birşey sanırım.

Memniyetim devam ederse önümüzdeki sene eve salona da airfel alabilirim 9 yada 12 binlik
  • ayrıca benim dış ünitede öğlene kadar çok güneş gören bir bölgede olduğu için bu fin kaplamayı tercih ettim ama green serisi de sizi kesinlikle bence memnun eder.

ayrıca altus arçelik ile aynı iç malzeme
    seg vestel ile aynı

bunlarda ucuzluk önemli ise tercih edilebilir bence, ama daikin birşey biliyorki airfeli satın almış ve arkasında bu nokta da önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

ayrıca benim dış ünitede öğlene kadar çok güneş gören bir bölgede olduğu için bu fin kaplamayı tercih ettim ama green serisi de sizi kesinlikle bence memnun eder.

ayrıca altus arçelik ile aynı iç malzeme
    seg vestel ile aynı

bunlarda ucuzluk önemli ise tercih edilebilir bence, ama daikin birşey biliyorki airfeli satın almış ve arkasında bu nokta da önemli

dostum fin ne demek? vakumlama nasıl yapılıyor? 18 binlik sabit hizli klima dusunuyorum ne onerirsin. nelere dikkat etmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üste bir bir arkadaşa cevaben airfel brosuleri paylaşmiştim, lütfen onlari okurmusunuz?
    bende birşey bilmiyordum kendim burda forumlardaki konulari ve üretici sitesinden yazılanları okudum karar verdim.

aslında 3 aşağı 5 yukarı tüm markalar aynı servis vs de aynıdır aslında bütçenize göre ihtiyacınıza göre karar veriniz, bazı klimaların soğutma btu su az ısıtma fazla, ek birkaç teknolojileri olabilir.
    para sıkıntısı olmayan daikin, mitsubishi, vs alabilir, fazla bütçesi olmayan airfel filan gibi markalar fiyat performans oranı kanımca iyidir, bakalım zamanla görücez 1-2 günde hiçbir klima arıza vermez sanırım:) bu fiyata arçelik vs bulabilseydim aynı ayarda alırdım açıkçası arçelik beko da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.