Şimdi Ara

Bu ürün güvenilirmidir. yada daha ucuza taksitle alabileceğimiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün güvenilirmidir. yada daha ucuza taksitle alabileceğimiz bir yerler biliyormusunux ?

Akasa Riser Black X2 Mark Iv Pro Pcıe 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical Gpu Holder Riser Card (AK-CBPE03-20B)

Akasa Riser Black X2 Mark IV PRO PCIe 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical GPU Holder Riser Card (AK-CBPE03-20B) | Teknobiyotik

Teşekkürler Bu ürün güvenilirmidir. yada daha ucuza taksitle alabileceğimiz ? 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Ekim 2022; 1:42:3 >

• Pek kullanan yok bunları malum kartlar fazla kalınlaştı standart kasaya bu şekilde koyduğunuz zaman cama yapışıyor ekran kartı.

Ama illa almak istiyorsanız amazonda kini alın geçin.

• Bu arada bendeki ürün bu. satıldı.

Phanteks PH VGPUKT_02 dikey GPU montaj kiti evrensel braketi 7 + PCI yuvaları Modding kullanılan PCI E x16 yükseltici kablo|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress

Phanteks Innovative Computer Hardware Design

piyasada 900-1100 tl arası değişmekte olup. ilanım vardır ayrıca.

600 tl istemekteyim. 02 version olanı var bende. kutulu aparatları eksıksız.

sadece riserri isteyen olur ise onunda fiyatı 500 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Kasım 2022; 7:18:38 >

• bu ürünleri satın aldım kargolarını beklıyorum.

EZDIY-FAB [12" PCIE 4.0 16x Yüksek Hızlı Yükseltici Kablo, PCI Express Port GPU Uzatma Kartı Bağlantı Noktası Dik Açılı + Kargo bedava (amazon.com.tr)

İzzco Gpu Stand Ekran Kartı Tutucu Mining Rig Alternatif Fan Fiyatı (hepsiburada.com)

izzco gpu stand . h.b aldım kutu yamuslmus ııyce destekleyememeısdlwer kırılmıs 3 y.erınden. zaten 3d prındertan aslmıs dandık bıseydı. japonla denedım yapısmadı. 2 lı zam celık zamk denedım gene olmadı. bende ıade ettım. paramı geri aldım.

ezdiyz-fab 4.0 rada bugun evime alıcı gelıyor.

gırrım termal grızy aldım 6 ay taksıtle 1398 tl ye.

3d mark pı-e testınde hıc bir fark yok aynı rakkam. Boşu boyuna o kadar para vermıdm anlıyacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 12 Kasım 2022; 11:12:17 >

• Riser iptal et yarın yollarım cuma-cumartesi elidne olur :) Diğer konuda yazdığım üzerine yorum attım :)

Exdiy ortalama 7-10 günde kapında oluyor Almanya'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 3:42:30 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

yok ıptal etmıcam 6 taksıt aldım zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ekim 2022; 3:43:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sanal pos da vardı.

Gerçi amazon'un vade farksızın yanında, komisyonla mücadele ederiz benim pos'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 3:50:36 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

gumruk verıgısı ıcınde dıyor ona guvenerek aldım. ılk sıparısım degıl amazon tr den .

• Ekstra bir rakam çıkmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.