Bu ürün güvenilirmidir. yada daha ucuza taksitle alabileceğimiz bir yerler biliyormusunux ? Akasa Riser Black X2 Mark Iv Pro Pcıe 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical Gpu Holder Riser Card (AK-CBPE03-20B) Teşekkürler |
Bu ürün güvenilirmidir. yada daha ucuza taksitle alabileceğimiz ?

-
-
peki bu nasıldır ?
Birde bu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Ekim 2022; 1:42:3 >
-
Pek kullanan yok bunları malum kartlar fazla kalınlaştı standart kasaya bu şekilde koyduğunuz zaman cama yapışıyor ekran kartı.
Ama illa almak istiyorsanız amazonda kini alın geçin.
-
Bu arada bendeki ürün bu. satıldı.
Phanteks Innovative Computer Hardware Design
piyasada 900-1100 tl arası değişmekte olup. ilanım vardır ayrıca.
600 tl istemekteyim. 02 version olanı var bende. kutulu aparatları eksıksız.
sadece riserri isteyen olur ise onunda fiyatı 500 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Kasım 2022; 7:18:38 >
-
bu ürünleri satın aldım kargolarını beklıyorum.
İzzco Gpu Stand Ekran Kartı Tutucu Mining Rig Alternatif Fan Fiyatı (hepsiburada.com)
izzco gpu stand . h.b aldım kutu yamuslmus ııyce destekleyememeısdlwer kırılmıs 3 y.erınden. zaten 3d prındertan aslmıs dandık bıseydı. japonla denedım yapısmadı. 2 lı zam celık zamk denedım gene olmadı. bende ıade ettım. paramı geri aldım.
ezdiyz-fab 4.0 rada bugun evime alıcı gelıyor.
gırrım termal grızy aldım 6 ay taksıtle 1398 tl ye.
3d mark pı-e testınde hıc bir fark yok aynı rakkam. Boşu boyuna o kadar para vermıdm anlıyacağın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 12 Kasım 2022; 11:12:17 >
-
Riser iptal et yarın yollarım cuma-cumartesi elidne olur :) Diğer konuda yazdığım üzerine yorum attım :)
Exdiy ortalama 7-10 günde kapında oluyor Almanya'dan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 3:42:30 > -
-
Bende sanal pos da vardı.
Gerçi amazon'un vade farksızın yanında, komisyonla mücadele ederiz benim pos'da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Ekim 2022; 3:50:36 > -
gumruk verıgısı ıcınde dıyor ona guvenerek aldım. ılk sıparısım degıl amazon tr den .
-
Ekstra bir rakam çıkmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X