Şimdi Ara

Bayiler ÖTV indirimini bekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatandaş beklemiyor yani? İndirim olduğunda zaten aradaki farkı da cukka yapacaklarına göre kimse araba almaz olur biter. Ne ÖTV indirimi engelli raporu ile alınabilecek araç kalmadı, ortada hala doğru düzgün araba yok, devlete deli gibi para lazım vs vs hala ÖTV indirimi bekleyen mi var aranızda. İki matrah güncellemesi yaparlar ki zaten yapmaları gereken birşey bu da çok geç kalındı olacak olan bu en fazla.

• ÖTV indirimi yalan haber ortada geziyor.Arz talep ev değil ki zengin işi olarak gözüküyor.Vatandaş bekliyecek almıyacak 4 ay sonra bi bakacak gene alamıyor gene fiyatlar uçmuş faiz inecek kredi verilecek ucuza piyasa acılacak .

• peaceb kullanıcısına yanıt

yoooo değil sen o aldığın arabayı zaten KULLANMAK, tepe tepe BİNMEK için aldın. Tadını çıkar. sonuçta bu bir makine; "VEHİCLE" yatırım aracı değil . Değil mi ?

• son 3- 4 yıldır Ağustos-Eylül aylarında ÖTV matrah güncellemesi geldi.

Şimdi ekim ayına dek bu güncelleme halen gelmediyse; kesinlikle seçime yönelik, seçim tarihine daha da yakın ÖTV düzenlemesi GELECEKTİR diye umuyorum.

Hükümet şubat-mart gibi son kozlarını oynamak zorunda ve oynayacak; ÖTV düzenlemesi - kredi pompalaması - vergi afları - ücretlere zamlar vs..vs... böylece seçim öncesinde sahte cennet - geçici cennet atmosferi yaratılacak. yiyen yiyecek.

kesinlikle ÖTV de indirim-matrah düzenlemesi- belki çok sınırlı sayıda da olsa ÖTV muaf tutulması gibi uygulamalar bekliyorum.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Güzel analiz. İşi biliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

tek handikap dövizi tutabilecekler mi ? döviz bulabilecekler mi ? yoksa döviz patlarsa ki er geç patlayacak. kkm bittiği gün dolar 23-24 TL olur şu an ki koşullarla tabi.

Kkm yi 2023 sonuna kadar uzatiyorlar.

Bende aynısını düşünüyorum.Matrah tek başına gelseydi Ağustosta gelirdi.Ötv indirimi ile birlikte geleceğini düşünüyorum seçimden 3 ay önce.

• Googleda ötv indirimi diye aratınca aşırı çok haber var. Daha önce böyle görmemiştim. 28 ekimde bir şeyler olabilir mi yoksa?

• infinite kullanıcısına yanıt

umalım çetin geçmesin kış...

tanrının bu konuda ülkemize ayrıcalık tanıyacağını sanmıyorum.

yöneticileri iyi seçmemiz gerekirdi...

• erka1907 kullanıcısına yanıt

kemal sunal filminde yaşıyoruz... değişen gelişen hiç ama hiç bir şey yok...

Orta Direk Şaban Zeytin sahnesi... tekrar eder eder durur bu ülkede...vakti dolan çeker gider...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Araç bulabilir miyiz hocam öyle bir durumda, gerçi en azıdan ikinci el daha düşer galiba ikinci el alırız. Tam bu gün kredi onaylansa araç alıyordum red geldi bankadan beni mi bekliyorlarmış matrah güncellemesi ÖTV muhabbetleri patlayacak ilk aracım olacak birde... Ziraatede başvurdum yarın belli olacak, %70 oda red yer. Zaten kredi çıkmazsa almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 12 Ekim 2022; 14:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunur ya niye bulunmasin.

Hic olmadi galericilerin elindekilerden alirsin.

Tabi eger kur patlar giderse onu bilemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.