|
** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (18. sayfa)
-
-
Oda termostati zorunlu degil. Kullanmak isterseniz de 1 termostat yeterli. Muhtemelen 2 termostat takilmiyordur zaten. -
İyi bir kombi dir abim ablam annem kullanıyor sıkıntı yok tavsiye ederim -
Eca Citius Premix 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi
Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw Yoğuşmalı Kombi
Karar aşamasında ikisinin arasında kaldım anlayıpta yorum yapan eller dert görmesin :) -
citius'un hidroblok grubu plastik, baymak'ın ise pirinçtir
arasında yagane fark bu. citius ta kombinin üstünde kalorifer devresi için eco/comfort modu var
ikisi arasında kaldıysanız baymak öneririm
eca'da hidroblok grubu pirinç olan model 5 yıl garantili eca proteus premix tir. eca alacaksanız öncellikle proteus premix öneririm
-
İlginiz için teşekkür ederim. Bende baymak tan yanayım aslında ama çevremdeki bir satıcı eca nın yerli üretim olduğunu parçasının kolay bulunduğunu vs söyledi. Ancak baymak daha çok hoşuma gitti. ECA proteus premix ile aralarında 300₺ civarı oynuyor. Eca daha pahalı. Fiyat farkı önemli değil. Sizce eca proteus premix mi yoksa baymak mı tercih edelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremffİlginiz için teşekkür ederim. Bende baymak tan yanayım aslında ama çevremdeki bir satıcı eca nın yerli üretim olduğunu parçasının kolay bulunduğunu vs söyledi. Ancak baymak daha çok hoşuma gitti. ECA proteus premix ile aralarında 300₺ civarı oynuyor. Eca daha pahalı. Fiyat farkı önemli değil. Sizce eca proteus premix mi yoksa baymak mı tercih edelim.
eca proteus premix ve baymak duo tec compact birbirine oldukça benzeyen modeller: çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu, benzer kompakt boyutlar
baymak'ta yerli üretimdir. istanbul tuzla'da kombi üretiyor parça fiyatları da eca kadar uygundur
300 lira önemli değilse bence eca proteus premix alın 5 yıl garanti önemli bir detay bence +2 yıl fazladan garanti önemli
-
İdee programsiz kablolu oda termostati alicam fakat satıcı Duotec Compact premix e uymaz diyor servis uyar diyor üründe elimde kalmasin kullanan varmı?
-
uymaz
programlı kablolu ve programlı kablosuz uyar
-
Teşekkürler.
Baymak a oda termostati bulmak beni yordu.
Opentherm özellikli basit ve kablolu iyi bir model almak istiyorum bir türlü bir model uyduramadim. Uyanlar da ya kablosuz ya cok pahalı.
-
bütçe az ise opentherm almayın on off alın
kablosuz on off baymak logi oda termostatı var
-
yani bütçe az ama opentherm verimliliğide almak istiyorum wvim büyük ve en üst kat
-
bu siteye göre baymak kablolu programsız o.t sadece baymak idee kombi ile uyumlu old söylüyor bende öyle biliyorum emin olmak için baymak müşteri hizmetlerini arayın baymak'a mail atın genellikle baymak fabrikasından ürün mühendisleri mail ile cevap yazıyor bende zamanında böyle teknik konularda mailler atmıştım
-
Ben kablolu ve programsız baymak idee oda termostatı aldım ve kullanıyorum. open therm girişine bağladığınız sürece sorun yok gayet güzel çalışıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydin-cheİdee programsiz kablolu oda termostati alicam fakat satıcı Duotec Compact premix e uymaz diyor servis uyar diyor üründe elimde kalmasin kullanan varmı?
Uyar. Ben 1 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. Open therm girişine bağla yeter. Kitapçığında nereye bağlanacağı yazıyor
-
Kombi braz sesli çalışıyor sadece -
Benim kombinin 1-2 gün çalışmadığı durumlarda su basıncı düşüyor. Cihaz balkonda dolap içerisinde. Bu normal mi? Sizde de benzer bir durum oluyor mu?
-
tesisatta kaçak olabilir küçücük kaçaklar bile manometreyi oynatır elinize peçete alın petek bağlantı noktalarına vanalara peçete ile kontrol edin olmadı kaçak giderici kimyasal kullanacaksınız
-
Tesekkurler hocam.
Dediginiz gibi havlupan girisinden su sizdiriyormus. Teflon sardim. Simdilik kesildi sizinti -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X